האם הגלישה שלי מהירה?
-
@רולי תכל'ס כמה המהירות שלך לפי בדיקת מהירות? תצרף לינק לבדיקה שביצעת
-
@רולי אמר בהאם הגלישה שלי מהירה?:
האמת היא שהשאלה הזו התעוררה כאשר ראיתי כאן שהעלו כל מיני תוצאות של בדיקת מהירות ואני "הצצתי ונפגעתי" וראיתי שאני לא מתקרב לתוצאות כאלו, ומאידך גיסא אני לא יכול להצהיר שהגלישה אצלי "תקועה" מזה יצאתי לחשוב שמא אני מדאי מסתפק במועט ומזבזבז את זמני........
נקוט כללא בידך, פתיחת דף אינטרנט סטנדרטי לא אמור לקחת יותר מכמה שניות בודדות, אם זה לוקח יותר מזה, וכל שכן אם זה על גבול ההתעצבנות, תדעלך שיש מה לשפר, או בנטסטיק, או בסים.
-
-
-
-
@סופר מה שאתה אומר בעצם, זה שכל הבדיקות הללו הן מיותרות...
השאלה היא האם ג'ימיל למשל, צריך להיפתח בשניה אחת או ב10-15 שניות -
@רולי אמר בהאם הגלישה שלי מהירה?:
@סופר מה שאתה אומר בעצם, זה שכל הבדיקות הללו הן מיותרות...
השאלה היא האם ג'ימיל למשל, צריך להיפתח בשניה אחת או ב10-15 שניותממש לא, בדרך כלל מרגישים את תוצאות הבדיקות בפועל. וגם לפעמים האיטיות מגיע מכיוון המחשב, ובכלי הזה אפשר לבדוק את זה.
-
@סופר אם כן, איך כת"ר מסביר את ההבדלים התהומיים בין הבדיקות שצרפתי שביצעתי בהפרש של חצי דקה?
-
@מ.-פינחסי צירפתי
-
@רולי תנסה לסגור את כל האתרים הפעילים בשעת הבדיקה.
-
@רולי
לדעתי הייתי מגדיר את מהירות הגלישה שלך כ'סביר'. אבל נחכה לדעת המומחים -
איך המהירות שלי?
-
-
לכל השואלים... שתי הבדיקות שמופיעות פה הם של 019
-
@AM999 אמר בהאם הגלישה שלי מהירה?:
@רולי @mdy מהירויות גלישה קלאסיות+ (17 יפה מאד 11 ממוצע+) לגלישה סולארית בדור 4
מדובר במהירות שמאפשרת גלישה רציפה ונוחהניחמתני... תודה!!
-
יש למישהו הסבר איך יכול להיות שאני בבזק ואר אל וגולש דרך ראוטר ומהירות העלאה (בלילה!!) 0.79 מ"ב ומהירות הורדה 15 מ"ב
יכול להיות שעדיף לי נטסטיק דור 4? -
@AM999 ועדיין אני "מתנקץ" הרי יש תוצאות טובות הרבה יתר כגון זו:
http://forum.netfree.link/topic/4262/עזרה-בנטסטיק/74 -
@chaimke מכיר מישהי [אמא שלי..] שהיה לה אינטרנט קוי של תשתית בזק וספק בזק בינ"ל, וסינון נתיב, וכעת עברה לנטסטיק דור 4 בסינון נטפרי ולא מרגישה שום הבדל לרעה בקליטה אלא להיפך!!
-
מישהו יודע להגיד לי האם הבעיה באר אל או בזק? או בשתיהם?
-
@chaimke דבר ראשון אתה צריך לברר מה החבילה שלך בבזק, אתה צריך להזמין חבילה של 40 מ"ב או של 100 אם לא בסנדטרט זה הרבה פחות.
וגם אחרי שיש לך חבילה תלוי כמה אתה רחוק מנקודת ההתחלה של בזק, אני למשל גר מרחק של חצי ק"מ מהנקודה לכן יש לי רק 80 מ"ב ולא 100 אפילו שהחבילה שלי זה 100
בקשר לאר אל אני לא רוצה להזיק לאף אחד, אבל היה לי אר אל לפני כשנה וחצי ועברתי ל019 נייח. וזה נהיה הרבה יותר מהיר.... באר אל אף פעם לא הגעתי למהירות של 75/80 מ"ב.