אתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!
-
@מוליך-ומביא אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:
@מעלה-ומוריד אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:
@מ-פינחסי אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:
כהיום התמונת פרופיל שלי בפורום ובחשבון נטפרי זה אותה תמונה פרופיל.
זה נבחר אוטומטי לפי האימייל.
לעתים מישהו אחר בבית שולח פניה, אז הוא משנה את כתובת האימייל באופן זמני, ע"מ לקבל אימייל כשיש תגובה, ואז תמונת הפרופיל משתנה בחשבון נטפרי שלי בהתאם לאימייל.זה עניין אחר.
עדכנת את התמונה שלך דרך החשבון שלך בנטפרי, וזה ע"י gravatar, לכן זה הופע לך בפרום.זה תמונת gif. צריך ללחוץ על לחצן ימני>פתח קישור בכרטיסיה חדשה
אגב, אתה אח של @מעלה-ומוריד ?
כמעט אותו סמל ! (או שזה אותו אחד שפתח עוד ניק ?!) -
-
@DovidStroh נכון
רק לפי התגובה זה נראה מישהו אחר.
אבל יכול להיות שזה אותו אחד -
@מעמד אם חשבון הפורום היה מחובר לחשבון נטפרי אולי גם לא יהיה יותר מניק אחד בפורום כי יהיה ניתן לפתוח חשבון בפורום רק דרח חשבון נטפרי...
-
@DovidStroh
ואותו האדם שלא זכה עדיין לעשות חשבון בנטפרי מה יהא עליו ? -
@DovidStroh @חכם
אפשר לפתוח חשבון נטפרי גם בלי להשתמש בסינון, ואפשר לפתוח גם כמה חשבונות -
@DovidStroh אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:
@מעמד אם חשבון הפורום היה מחובר לחשבון נטפרי אולי גם לא יהיה יותר מניק אחד בפורום כי יהיה ניתן לפתוח חשבון בפורום רק דרך חשבון נטפרי...
וכך היינו מתפטרים מכל המשועממים..
-
@מוליך-ומביא רק תדע להבא תמונת גיף מכניסים לפורום דרך כאן
-
@מעלה-ומוריד אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:
@מוליך-ומביא רק תדע להבא תמונת גיף מכניסים לפורום דרך כאן
לא עזר.
-
נראה לי שחסמו עכשיו את האפשרות להעלות לכאן קבצי GIF ולכן מחקו את ההודעה של @מרדכי ושלי שהעלינו לכאן את הקבצי GIF והשאירו את ההודעה שלי שאי אפשר להעלות.