טלפון כשר במחיר הוגן
-
אבל כיום לא ראיתי מכשיר אפילו של חברה אחרת עם מעבד של מדיה טק דור 3
-
עכשיו יצא עוד מכשיר MTK כשר
ולא אישרו את זה
(לא משיקול רוחני.....) -
@פלא-כ אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
אבל כיום לא ראיתי מכשיר אפילו של חברה אחרת עם מעבד של מדיה טק דור 3
על סמך מה אתה כותב את זה? יש גם מכשירים של דור 4 עם מעבדי מדיה טק, זה לא חברה שהלכה לישון, הם עובדים גם על הטכנולוגיה העכשוית.
-
@פלא-כ מניין לך?
-
תשאל כל חנות כשרה
-
לענ"ד אפשר למצוא מפעל שיצר בזמנו את המכשירים הטובים ולעשות ליין מיוחד. אני לא מדבר בתור אחד עם ידע איך המפעלים שם עובדים. אבל יש ההמון מוצרים של חברות טובות שיש להם חיקוי מעולה ואו,מרים שזה מפעלים שיצרו את המוצר ואחרי היצור המשיכו לייצר רק ללא המותג ,אולי זה יעזור גם כאן. ואם כן,מי שיעשה את זה ירוויח ב ג ד ו ל.
-
@ari62 אם זה היה כל כך פשוט כמו שאתה מתאר כבר היו עושים את זה מזמן... זה ממש לא כמו שאתה מצייר את זה.
-
נכון .ולכן קצת הסתייגתי. אבל השאלה אם באמת מישהו ניסה ללכת בדרך כזו?? אני מבין שלא משתלם לחברה לפתוח פס יצור ל10000 מכשירים אבל לפתוח ליין שכבר היה פעם ויש להם תרשימים והכל על מוכן רק לייצר?. יכול להיות שאפילו החברות הגדולות יסכימו ברישמי..
-
@ari62 החברות כבר לא קיימות ואין ליין כי הטכנולוגיות השתנו מזמן, ועוד מעט יצטרכו לעבור לייצור של דור 4 או 5 בכלל.
-
לפי מה שאני מבין
גם החומרה והמעבדים שמתאימים למכשירים האלו לא מייצרים אותם כבר -
לכל מי שפקפק באמינות המידע המובא כאן בקשר לשיווק של המכשיר הכשר
![0_1549216464977_וו![alt text](
העתק נוסח המכתב:
עמרם אופמאן
...
חבר ועדת הרבנים לעניני תקשורת
יום ה' כ"ה שבט ע"טהנדון: מכירת מכשירים מאושרים ע"י חברת יגיל,
אע"פ שועד הרבנים עכבו את מכירת המכשירים של הנ"ל מ"מ כיון שהבד"ץ הטילו עקול על איסור ועהר"ב החברה הנ"ל יכולה למכור את המכשירים הנ"ל.
ובאתי על החתום
עמרם אופמן -
@פלא-כ על איזה מכשיר מדובר? יש דגם?
-
נראה לי שמדובר על פיליפס 116
או על MTK -
-
@מלא אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
MTK
MTK מיובא ע"י "עולם הסלולר" אז לפי הכתוב במכתב כנראה שלא מדובר על המכשיר הזה
-
ראיתי היום פרסומת על מכשיר חדש של כשר מובייל
K35
עם כרטיס זכרון ואפשרות להקלטת שיחות
מישהו יודע פרטים אודות המכשיר, ומהי מידת כשרותו, ומה המחיר ההוגן שלו? -
@מצפה-לישועה
מה הכוונה
"ובעיקר, אפשרות להטענת כרטיסי רב קו." -
@מצפה-לישועה אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
ראיתי היום פרסומת על מכשיר חדש של כשר מובייל
K35
עם כרטיס זכרון ואפשרות להקלטת שיחות
ובעיקר, אפשרות להטענת כרטיסי רב קו.
מישהו יודע פרטים אודות המכשיר, ומהי מידת כשרותו, ומה המחיר ההוגן שלו?אני מבין.
ראית את הפרסומת של פלא-זול על המכשיר K35, ובלי קשר כתוב שם שבחנות אפשר להטעין רב-קו, אין לזה שום קשר למכשיר המדובר.
ולעצם המכשר, הוא כמובן כשר באישור ועדת הרבנים לענייני תקשורת, בפנים הוא כמעט אותו דבר כמו K34 אלא עם שיכלולים נוספים. לדוגמא אפשר לחפש בספר טלפונים על פי חלקי שמות גם אם הם באמצע השם.
מכשיר חזק (מוגן ירי ) אמנם גדול קצת, אבל סביר.
ידוע לי ש @סים-כשר השקיעו את הנשמה שיהיה ברמה גבוהה ובנוחות מירבית, חשבו על כל פרט ופרט. -
אה, זוהי טעות שלי. הטענת ה'רב-קו' ממש לא קשור
אז ערכתי את הודעתי ותיקנתי את הטעות.
בתכל'ס אתה אומר שיש כאן איזה בשורה במכשיר הזה
סוף סוף משהו טיפה יותר משוכלל.
אז לרוץ לקנות אותו? -
@מצפה-לישועה לא יודע מה נקרא אצלך משוכלל.
בתכלית הוא מאוד דומה ל K34 + שיכלולים, בעיקר בתחום הנוחות. וגם בלי הבאגים שיש בחלק ממכשירי K34.
בקיצור, זה אמור להיות מכשיר חזק, שמיעה מעולה, בטרייה סביר -טוב, גיבוי, חיפוש נוח באנשי קשר, לוח שנה עברי, זמנים הלכתיים, רינגטונים חסידיים.
ואולי ניתן את הבמה ל @סים-כשר לכתוב כאן את מעלותיו של המכשיר, דברים שאינם ידועים לנו.