סגירת תיבת מייל
-
איך אני יכולה לסגור תיבת מייל? חבל על הכתובת היא מיותרת לי ואני רוצה לסגור אותה.
-
-
אוקי, sorry לא שמתי לב. סליחה!!
-
@המכתב אמר בסגירת תיבת מייל:
אתה לא אשם בכלל, עיין כאן.
ודרך אגב ברצוני להציע למעצב של ידה של 'בתיה בת פרעה' שישנה את המשפט בפנים, ובמקום 'שכחת ?', לכתוב 'לא ידעת ?', כי אם לא יודעים - אי אפשר לשכוח. -
@סופר אמר בסגירת תיבת מייל:
ודרך אגב ברצוני להציע למעצב של ידה של 'בתיה בת פרעה' שישנה את המשפט בפנים, ובמקום 'שכחת ?', לכתוב 'לא ידעת ?', כי אם לא יודעים - אי אפשר לשכוח.@מעלה-ומוריד הוא בעל היד
-
@סופר אמר בסגירת תיבת מייל:
ודרך אגב ברצוני להציע למעצב של ידה של 'בתיה בת פרעה' שישנה את המשפט בפנים, ובמקום 'שכחת ?', לכתוב 'לא ידעת ?', כי אם לא יודעים - אי אפשר לשכוח.יש כאלו שלא יודעים, ויש - שרק שוכחים...
-
-
@האברך אמר בסגירת תיבת מייל:
יש כאלו שלא יודעים, ויש - שרק שוכחים...
ברוב רובו זה מאי ידיעה של מנויים חדשים או ישנים שאינם מבלים כאן הרבה.
-
אני ממש לא מבלה כאן הרבה ב"פורום" של נט-פרי, ולכן לא חשבתי שכאן זה לא המקום לכתוב דבר כזה, זאת הייתה שאלה נטרלית, ללא קשר לכלום.
-
@האברך תודה!!
-
אני ממש לא מבלה כאן הרבה ב"פורום" של נט-פרי, ולכן לא חשבתי שכאן זה לא המקום לכתוב דבר כזה, זאת הייתה שאלה נטרלית, ללא קשר לכלום.
אין כאן דיון על הפוסט שאת פתחת אלא יש כאן דיון כללי בעקבות הפוסט שהובא למעלה, יש כאן עניין לברר מה מביא אנשים לכתוב כאן על עניינים שלא קשורים לנטפרי, האם מאי ידיעה או משכחה או בכוונה.
-
@סופר
זה בשביל מי שלא רגוע -
@מעלה-ומוריד איזה גופן זה ?
-
-
איך אני יכולה לסגור תיבת מייל? חבל על הכתובת היא מיותרת לי ואני רוצה לסגור אותה.
בסוף נוצר אשכול כזה ארוך על דבר שאפשר לענות בשתי משפטים.
א. הכתובת בדרך כלל חינמית כך שלא ממש משנה שתשאר, ואם היא בתשלום פונים למי שמשלמים לו.
ב. אם דווקא מתעקשים לא להשאיר כתובת באויר מוחקים את החשבון אצל הספק אם זה ג'ימייל זה נמצא בתוך הגדרות חשבון גוגל. -
ועוד לפני כל הפורומים, משהו הרבה יותר פשוט...
בחיפוש גוגל מחיקת חשבון ג'ימייל הפתרון נמצא כבר בתוצאה השניה:https://support.google.com/mail/answer/32046?hl=iw
בהצלחה!
-
@6262 לאף אחד אין בעיה לענות אפילו יותר מ2 משפטים הבעיה היא שכך הפורום 'מתלכלך' בדברים שאינם קשורים אליו ויהפוך לפורום ככל הפורומים
-
מוטרדים מהעומס על גוגל? ....
תמחקו מהאלפון וזהו.
-
אגב, מחיקת חשבון גוגל אינה פותחת את הכתובת, היא נשארת תפוסה לעולם.