פורום נדברו
-
@סופר אמר בפורום נדברו:
@טברייני אמר בפורום נדברו:
@האברך , ולמה צריך את החסידות אם יש את המתנגדים, ולמה הוקמה תנועת המוסר אם קדמה לה החסידות.
ולמה לי פוניבז' אם יש חברון, ומה רע בגור עבור בעלזא?זה בדיוק מה ששאל @האברך, במה פורום זה שונה או מיוחד יותר מהפורום הישן ?
ימים יגידו.
-
@אשר-כהן אמר בפורום נדברו:
@טברייני רק רציתי לברך אותך שתצליחו בכל וטוב מאד שפתחתם עוד אתר טוב נדברו
תמשיכו להגדיל תורה ולאדירהתודה על ברכותיך, והמברך יתברך מאוצר מתנת חינם בכפל כפליים.
-
@מעלה-ומוריד אמר בפורום נדברו:
ממבט ראשון זה לא ממש חדש יש שם הודעות מ-10/18
אכן. זהו יין ישן שכעת מקבל הרצה קדימה, בתקוונ לעתיד טוב ונפלא. עם הרבה שטייגען.
-
@6262 אמר בפורום נדברו:
שלום רב לאוהבי תורתך,
זה עתה הוקם פורום תורני חדש: נדברו - בית מדרש וירטואלי ליראי ה' ולחושבי שמו, אשר יהיה בס"ד בית ועד לחכמי התורה לישא וליתן בדיבוק חברים בכל מכמני התורה, בדרכי עבודת ה' ובכל תחומי היהדות; פורום בעל מאפיינים יחודיים כאשר עיניכם תחזינה מישרים. דעת לנבון נקל כי הפורום יהיה בעל צביון נקי וטהור, תוך פיקוח מתמיד על תכניו, כראוי לבית מדרש.
כתובת האתר: https://www.nidberu.org/
בואו והצטרפו לבית המדרש, להגדיל תורה ולהאדירה; יחד נעמיד את בית המדרש על מכונו, למען ישוטטו רבים ותרבה הדעת!
בברכת התורהכל הכבוד על היוזמה !
רק חבל שפורום חדש נבנה על מערכות עתיקות במקום להשתמש בממשקים נוחים וידידותיים בהרבה דוגמת הפורום הזה ואלו שבשוליו השמאליים.תודה על הפידבק! אעביר זאת למתכנתים הי"ו שליט"א.
-
אני כשלעצמי כותב בכמה וכמה פורומים ובכל אחד מתענג על התכנים הייחודיים לו.
ולכן @האברך שאל מה זה שונה מפורום לתורה ?
כלומר מה היחודיות של הפורום שלך ? -
ראיתי שפתחו בפורום שם אשכול מיוחד בנושא זה, לנסות להסביר מה הייחודיות של הפורום יותר מפורום אוצה"ח ופורום לתורה, והמנהל לא בדיוק ידע מה להסביר, חוץ מהייחודיות הנפלאה שגם אורחים שאינם רשומים יכולים להגיב...
-
@מעמד אמר בפורום נדברו:
אני כשלעצמי כותב בכמה וכמה פורומים ובכל אחד מתענג על התכנים הייחודיים לו.
ולכן @האברך שאל מה זה שונה מפורום לתורה ?
כלומר מה היחודיות של הפורום שלך ?ראשית, זה שאני בצוות שם, הופך אותו לייחודי יותר...
שנית - ימים יגידו, יש רצון טוב לקדם ולהתקדם עם זה עשרות צעדים קדימה, ועוד חזון למועד בע"ה יתברך ובישועתו. -
@האברך היקר והחשוב, תורתך ניכרת ובולטת במרחבי פורום לתורה, ויהי חלקי עמך.
עם זאת, הציניות שלך קצת צרמה לי, ואבקש את מחילתך. -
באשכול שהזכיר ידידינו האברך, השיב מנהל הפורום תשובה, תוכלו לעיין בה ולהתרשם.
https://www.nidberu.org/viewtopic.php?f=11&p=336#p336 -
מורי ורבותי! הפורום כאן אינו מיועד לקדם אתרים אחרים חשובים ככל שיהיו.