איזה ספק אינטרנט אמין?
-
@שלום-על-ישראל תודה!
אבל אני רוצה לדעת מ- 019, סים כשר או RL מי מבינהם מבחינת השירות נותן מענה טוב יותר,
אני, מאוד חשוב לי השירות, עדיף לי לשלם יותר ולקבל שירות טוב מאשר מחיר נמוך ושרות תואם את המחיר.
אני רוצה לדעת על מישהו שנמצא באחת החברות האלו ומקבל שירות טוב. -
@margalit אמר באיזה ספק אינטרנט אמין?:
@שלום-על-ישראל תודה!
אבל אני רוצה לדעת מ- 019, סים כשר או RL מי מבינהם מבחינת השירות נותן מענה טוב יותר,
אני, מאוד חשוב לי השירות, עדיף לי לשלם יותר ולקבל שירות טוב מאשר מחיר נמוך ושרות תואם את המחיר.
אני רוצה לדעת על מישהו שנמצא באחת החברות האלו ומקבל שירות טוב.בחיבור סלולרי לפני שירות לפני הכל צריך לדעת איזו חברת תקשורת נקלטת בצורה מיטבית באיזור שבו תשתמש בסטיק, זה הדבר שישפיע בצורה הגבוה ביותר על איכות השימוש שלך.
ולצערינו המצב לא מי יודע מה בתוך בתים הקליטה הרבה פעמים מזייפת. -
@6262
בבית שלי יש קליטה מעולה לכל החברות.
ובלי קשר לזה, חברה שלא נותנת שירות טוב לא מגיע לה שאני אתחבר אליה, גם אם הקליטה בחברה אחרת תהיה קצת פחות, לי זה עדיף.
הייתי בפלאפון בחברה מסויימת שהקליטה בעבודה שלי הייתה מצויינת (וזו החברה היחידה שהקליטה שם טובה) ועזבתי בגלל השירות שלהם.
זה יכול להישמע דפוק אבל ככה אני, זה קצת קיצוני אבל ככה האופי שלי לפעמים קיצוני ברמה משוגעת. -
@margalit אתה יכול לעשות כרצונך, בגדול חברה טובה זה חברה שאתה לא אמור להזקק לשרות הלקוחות שלה יותר מידי... כמובן שאם הבעיות הם בגביה וכדומה אז כדאי להתרחק, אבל בעניני תמיכה כמה שצריך פחות תמיכה זה אומר שהחברה איכותית יותר.
-
@6262 נכון! אבל מבחינת הקליטה, אצלי כמו שאמרתי הקליטה מצויינת.
השאלה מבחינת השאר למי כדאי 019, סים כשר או RL? -
-
@margalit אנחנו מרוצים באר-אל.
-
@חכם וואי תודה! מאיפה הבאת את זה?
ממתי הסקר הזה?
זה מה שחיפשתי! -
בס"ד
אנו יחסית מאוד מרוצים מהשירות!!
מRL!
חיבור קווי -
@3456 תודה!
אבל מה זה אומר יחסית? -
בס"ד
לדעתי,אין היום חברה שממש 100%
אז אני ממליצה לך!
הקליטה אצלם מאוד טובה!
אבל באיזה איזור את? -
@3456 אשדוד
אבל אני גרה קרוב לאזור התעשייה ששם יש אנטנות של כל החברות ככה שבבית שלי יש קליטה מצויינת לכולם.
אני שאלתי לגבי השירות. -
השירות של 019 מעולה. הקליטה...? תלוי
-
@margalit
כן גם השירות מעולה!!
לפי הניסיון שלי כמובן! -
באמת חברת RL היא חברה מאד טובה ויש לה שרות טוב
יש לה גם קליטה טובה באזור המרכז -
@margalit אמר באיזה ספק אינטרנט אמין?:
@שלום-על-ישראל תודה!
אני רוצה לדעת על מישהו שנמצא באחת החברות האלו ומקבל שירות טוב.אם את באמת מחפשת שירות טוב ואמינות וקליטה טובה .[אחרי ברורים על החברה כמובן שעשיתי]
שהרבה לקוחות מבסוטים מהם זה RL נקודה. חד וחלק -
אני לקוח של סים כשר וב"ה מאד מרוצה גם מהשירות וגם מהאיכות
יש להם מבחר אפשרויות מהחברות הגדולות
מאד ממליץ -
אני בסים כשר וכרגע השירות שהצטרפתי היה בסדר ומאז לא היתי צריך אותם
-
תודה לכולם!!
התגובות שלכם עזרו לי להחליט.
היום הצטרפתי לסים כשר, הם התחילו עם שירות v.i.p ממש.
תודה לכל המגיבים!!!!! -