שרות תזמונטו?
-
האם יש בנטפרי אופציה של סגירת האינטרנט בשעות מסוימות ביום כמו ברימון? אם כן- כיצד מפעילים?
-
@0533152154
כן, בהגדרות הסינון האישיות.
בדוגמא שאני מעלה יש שני פרופילים: ברירת מחדל (הרגיל, שפתוח רוב הזמן), ו"חסימת שעות", שהוא פרופיל חסום שבשעה שהוא חל אי אפשר לפתוח כלום (חוץ מאת האתר של נטפרי כמובן).
נתחיל:
מגדירים את פרופיל ברירת המחדל (מה שאתם רוצים פתוח), ומגדירים פרופיל נוסף שבו הכל סגור (הדרך הפשוטה היא ע"י הזזת המתג המסומן).
עם מנגנון השעות קצת יותר מסובך, לומדים אחרי כמה ניסיונות.
מדפדפים למטה בדף הגדרות הסינון עד שמגיעים ל"הפעלת הפרופילים".
כלל א': פרופיל ברירת המחדל הוא זה שפועל דרך קבע, כל עוד לא מוגדרת "דריסת שעות".
כלל ב': פרופיל שנבחר במשבצת "בחר פרופיל להפעלה כעת" גובר על כל הגדרה אחרת, כולל הגדרת ברירת המחדל. כדי שהשעון יחזור לפעול, יש ללחוץ על "כבה".
אני מעלה תמונה, ואחריה אסביר מה עשיתי:
בשורה הראשונה בחרתי להפעיל את פרופיל "חסימת שעות" (שזה אומר בעצם לחסום את עצמי) כל יום בשבוע מהשעה 00:35 עד השעה 5 לפנות בוקר.
בשורה השניה כנ"ל, בין השעות 15:30 - 15:40 (צהריים). השלישית היא חסימה בין השעות 11:45 - 12:00 (לפנה"צ).
אני מקווה שזה מובן, בהצלחה! -
@dLive
כדרכך מוסבר באופן ברור.
לא נראה לי שדבר זו מוסבר כ"כ ברור בויקי עם תמונות.
אולי תעלה את זה. (יתכן שכדאי לפתוח דף חדש מיועד לענין זה שלא להעמיס אנשים עם כל התמונות). -
@dLive אמר בשרות תזמונטו?:
@0533152154
כן, בהגדרות הסינון האישיות.
בדוגמא שאני מעלה יש שני פרופילים: ברירת מחדל (הרגיל, שפתוח רוב הזמן), ו"חסימת שעות", שהוא פרופיל חסום שבשעה שהוא חל אי אפשר לפתוח כלום (חוץ מאת האתר של נטפרי כמובן).
נתחיל:
מגדירים את פרופיל ברירת המחדל (מה שאתם רוצים פתוח), ומגדירים פרופיל נוסף שבו הכל סגור (הדרך הפשוטה היא ע"י הזזת המתג המסומן).
עם מנגנון השעות קצת יותר מסובך, לומדים אחרי כמה ניסיונות.
מדפדפים למטה בדף הגדרות הסינון עד שמגיעים ל"הפעלת הפרופילים".
כלל א': פרופיל ברירת המחדל הוא זה שפועל דרך קבע, כל עוד לא מוגדרת "דריסת שעות".
כלל ב': פרופיל שנבחר במשבצת "בחר פרופיל להפעלה כעת" גובר על כל הגדרה אחרת, כולל הגדרת ברירת המחדל. כדי שהשעון יחזור לפעול, יש ללחוץ על "כבה".
אני מעלה תמונה, ואחריה אסביר מה עשיתי:
בשורה הראשונה בחרתי להפעיל את פרופיל "חסימת שעות" (שזה אומר בעצם לחסום את עצמי) כל יום בשבוע מהשעה 00:35 עד השעה 5 לפנות בוקר.
בשורה השניה כנ"ל, בין השעות 15:30 - 15:40 (צהריים). השלישית היא חסימה בין השעות 11:45 - 12:00 (לפנה"צ).
אני מקווה שזה מובן, בהצלחה!ממש תודה על ההסבר המפורט.
בגלל שיש לי חסימת קהילה- יכולת לסד את זה רק דרכם.
תודה רבה!!
איך נותנים פידבק למי שעזר לי בפורום? -
@0533152154 בחץ הקטן מצד שמאל, הפידבק שלך נקלט במערכת
בכל אופן, לא כולם יודעים שהגדרות הקהילה והגדרות הסינון האישיות הן נפרדות. זה אומר שממש לא חובה לנעול את ההגדרות שלך כשמצטרפים לקהילה. -
האם אני יכולה לשנות את המצב הנוכחי או ש"הקהילה" צריך לשנות משהו?
כשנסיתי להכנס לפרופילים קפץ לי דף הקהילה
איזה חץ מפדבק? זה נקרא "מוניטין"?
איפה יש הסבר על התנהלות הפורום? -
@0533152154 אמר בשרות תזמונטו?:
האם אני יכולה לשנות את המצב הנוכחי או ש"הקהילה" צריך לשנות משהו?
ישנם שני סוגי נעילות (בעבר היה אחד של הקהילה שהיה נועל הכל גם הגדרות אישיות, שינו את זה) כיום יש שניים, של הקהילה ושל ההגדרות אישיות.
כשנסיתי להכנס לפרופילים קפץ לי דף הקהילה
אז כנראה אתה נעול על שניהם, תבקש מהם לשחרר לך את הנעילה של ההגדרות אישיות.
איזה חץ מפדבק? זה נקרא "מוניטין"?
אכן.
איפה יש הסבר על התנהלות הפורום?
בעיקרון אין דבר כזה, הפורום נועד לעזרה הדדית למשתמשי וגולשי/מתענייני נטפרי תוך דגש על כבוד הדדי ושפה נקיה ומכבדת.
כל שאלה תשובה רעיון דעה וכדו' תתקבל בשמחה וכנראה גם תועיל -
@למדן-וידען @0533152154
יש קטגוריה שנקראת "על הפורום", שם אפשר למצוא שאלות ותשובות על הדרך לשימוש בפורום. -
@למדן-וידען
התחלתי לכתוב הדרכה על זה...
נראה מה יצא. -
@dLive ברוב הפורומים יש פוסט נעוץ של כללי הפורום.. חשבתי שעל זה הוא שואל.
בכ"א בהצלחה.
וכמובן תודה.