sms בנטפרי
-
המקום הוא מרכז הפניות
-
@386 אמר בsms בנטפרי:
ובפרט שנטפרי כבר הניחה דריסת רגל בתחום של האנדרואיד
לדעתי זה סיבה דווקא לא לפתוח...
גם אני בעד:
חושבני שכדאי להציע את הדברים בפני ועדת הרבנים.
-
@100 אל תהיה בטוח שכשאדם קונה סים רגיל וחוסם את הגלישה הוא נאמן על עצמו שלא יפתח הוא או ילדיו בעת הצורך/הרצון את הגלישה ולהגיע לכל השפל והאפל חוץ מגולן טלקום אין סים עם מסרונים שאין לו גלישה לכן העדיפות היא שאם יש סים עם סינון אינטרנט שיהיה מסרונים שלא יצטרכו לרכוש עוד סים ללא סינון
-
@שלהבת-הקודש אמר בsms בנטפרי:
@100 אל תהיה בטוח שכשאדם קונה סים רגיל וחוסם את הגלישה הוא נאמן על עצמו
אני מדבר על סים של נטפרי -
@סמי-כהן בסים של נטפרי אין מסרונים
-
@שלהבת-הקודש אמר בsms בנטפרי:
אין
ולכן המלצתי היא שנטפרי יעשו סים עם מסרונים למאן דבעי שלא יצטרכו סים רגיל ו.......
-
@סמי-כהן אמר בsms בנטפרי:
אם כן מה טעם לחסום את השירות הזה שיכול להקל על אנשים רבים
גם אני מעוניין בכך
-
@סמי-כהן הרי ידוע לך שנטפרי חסמו את זה בכוונה תחילה.
אז למה שלא תשאל אותם האם הם יכולים לפתוח למשתמשים מיוחדים שזה נצרך עבורם -
@לייבל זה לא קשור לנטפרי זה תלוי בספק. כשזה חסימה של אתר מסויים מי שחוסם זה נטפרי כי הספק מצידו מאפשר גלישה לכל מקום ולכן נטפרי יכולה להחריג. משא"כ במסרונים הספק לא נותן אפשרות לשליחת מסרונים ולא נטפרי חוסמת את המסרונים אלא חברת התקשורת כמובן שזה נעשה מחמת התנאים שנטפרי התנו איתם אבל בכל מקרה זה לא בשליטת נטפרי להחריג.
-
@386 אמר בsms בנטפרי:
כמובן שזה נעשה מחמת התנאים שנטפרי התנו איתם אבל בכל מקרה זה לא בשליטת נטפרי להחריג.
אם נטפרי התנו איתם כך, הם גם יכולים להתנות איתם אחרת
זה דבר שנתון להחלטתם -
@מעמד אמר בsms בנטפרי:
@386 אמר בsms בנטפרי:
כמובן שזה נעשה מחמת התנאים שנטפרי התנו איתם אבל בכל מקרה זה לא בשליטת נטפרי להחריג.
אם נטפרי התנו איתם כך, הם גם יכולים להתנות איתם אחרת
זה דבר שנתון להחלטתםכמובן שזה באתי לומר
-
-
@מעמד התכוונתי שמכיון שהספק מספק סימים עם חבילת גלישה מסויימת לכל לקוחות נטפרי גם אם תאורטית נטפרי יכולים לומר לספק שללקוח פלוני תעשה גלישה עם סים עם מסרונים זה לא מעשי מבחינה פרקטית כי החברות עושים מספר חבילות לכולם ולא עושים חבילות מותאאמות אישית ללקוחות תחשוב על זה שכל פקיד יתחיל לעשות סימים עם מסרונים ללקוחות שיתעקשו וכו'
-
פוסט זה נמחק! -
למען האמת לי יש מסרונים ואף ווטסאפ האדום כי אני מחובר לנטפרי דרך הדרן וזה פתרון טוב גם לנטפרי באנדרואיד
-
@שלהבת-הקודש רק לפעמים יש להם תקלות להדרן
-
@שלהבת-הקודש איזה סוג של "תקלות"?
-
@לייבל אמר בsms בנטפרי:
אז למה שלא תשאל אותם האם הם יכולים לפתוח למשתמשים מיוחדים שזה נצרך עבורם
אני מדבר על המדיניות האם יש בזה ענין הרי באינטרנט יש אפשרות למשלוח sms אז למה לחסום את הסים
-
@סמי-כהן על המדיניות של נטפרי ניתן לשאול במערכת הפניות
לא חושב שהפורום הוא המקום הנכון לדון על המדיניות -
@שלהבת-הקודש איזה תקלות?