חיבור לשתי סינונים
-
שלום לכולם !
אני כיום מחובר לסינון מסוים ... עכשיו רציתי מאוד לבדוק גם את נט פרי מבלי להתנתק בנתיים מהסינון הקיים.. כי אני יכול בנתיים רק VPN ורציתי לבדוק איך הוא עובד?... עכשיו רכשתי מאחד הספקים VPN עם סינון ועוד לא הצלחתי להתחבר הנציגה אמרה לי שהיא לא חושבת שזה אפשרי.. אבל אולי כן..
אז ליפני שאני מרים ידים אשמח אם יש פה מישהו כזה שהצליח להתחבר לחיבור VPN של נטפרי עם חסימה שכבר קיימת במחשב עצמו... אפילו רק לזמן קצר שאני ידע אם שווה לי להמשיך לאתאמץ...תודה לכולם ויום טוב
-
מה הכונה להתנתק מהסינון הקיים? מי מחייב אותך להתנתק מהקודם?
לנסות את נטפרי לא עולה מאומה (עלויות ח"פ מעבר לעלות החודשית), מזמינים חיבור קוי או סים מאחד הספקים וזהו. אפשר לבטל אחרי יום. -
הכוונה זה שרכשתי עכשיו VPN ואני לא מצליח להתחבר והספק אומר לי שזה יכול להיות בגלל הסינון שיש כבר...
לכן רציתי לדעת אם מישהו כן הצליח כדי שאני ילחץ אותם שיסדרו לי את זה בדרך אחרת -
@bbn הבנתי את הכונה.
ולא מעניין אותי הקומבינות שאתה עושה עם הספק, לנטפרי יש דרך המלך להתחבר ואני משכנע אותך שזה יותר קל מVPN. -
הבעיה שאין לי אפשרות לא לספק קוי ולא לסולולרי
-
@bbn בא נשמע למה אתה חושב ככה. אתה הרי מחובר כעת באיזשהיא דרך - עובדה שאנחנו משוחחים.
-
חח אז בוא אני יסביר אני גר אצל ההורים ופה יש כבר ספק ואינטרנט רגיל...
ואין לי אפשרות לחבר עוד ספק על אותו קו וגם לא אפשרות לחבר תשתית חדשה כי ההורים לא רוצים -
@bbn ולמה אצל ההורים אי אפשר להשתמש בנטסטיק?
-
זה סיבה 1 ועוד סיבה צדדית
א. אני צורך יותר מ100 גיגה בית בחודש ובאתר יש או 100 או 500 ו 500 זה רק לסים 100 שקל פלוס סינון ופלוס הוצאות נוספות והבנתי שזה לא יציב ולא מהיר ולא עונה לצרכים שלי...
ובטור אחד שמעורב עם ההורים שלו בחשבונות וכאלה זה ממש יכעיס אותם שאני משלם כזה סכום לסינון למחשב אחד ואמרתי לעצמי אני יחמיר בסינון אבל יעבור על כיבוד הורים שזה לא שווה
וגם אני כבר כמה שנים מתנדב במקום מסויים וסוג של אחראי על כל מה שקשור למחשבים שם.. ובגלל סיבות מסוימות בנתיים יש שם איזה סוג של סינון שממש לא ברמה ואני ממש שונא לעבוד שם עם המחשבים ולתפעל אותם וחשבתי שאם יהיה לי VPN זה יתן לי אפשרות להתחבר שמה ולהיות מסונן כמו שצריך -
זה נראה שהחלטת שאתה צריך VPN ואח"כ חיפשת חמש שש סיבות למה.
בשביל לנסות לא צריך מאה גיגה, אלא מנסים יום יומיים.
בקש לסיבות הנוספות שהבאת לצורך שלך בVPN (שלא נוגעים לשאלה הפותחת של האשכול), אני חושב שכדאי שתתייעץ במערכת הפניות של נטפרי. -
בישבילי בתור אחד שלא עובד זה מאוד יקר וכמו שאמרתי זה יכעיס מאוד את ההורים..
ואני מנסה כמה שפחות ליצור חיכוכים בנינו בעינים שקשורים לדת בתור אחד שחזר בתשובה
זה לבד בישבילי לפחות סיבה מספיק טוב לא לעשות את זה
ובכלל לא חיפשתי VPN בהתחלה כי חשבתי שזה לא יציב וחפרתי על כל האפשריות ליפני ולא מצאתי משהו ואז חבר אמר לי שלו יש VPN וזה יציב אז לכן החלטתי ללכת על זה.. -
בכל מקרה אם יש פה מישהו שכן הצליח לחבר שתי סינונים ביחד אני ישמח אם הוא ישתף שאני ידע אם להמשיך ולאתאמץ על הVPN שכבר רכשתי
או אם למישהו יש את ההגדרות שצריך להגדיר בVPN של RL שאני גם יבדוק שאצלי הכל מוגדר כראוי -
למה שלא תנסה לבקש מהסינון הקיים שיפתחו לך את VPN שתוכל לגלוש דרכו ?
אגב באיזה סינון מדובר ? -
@לייבל שלום וברכה ד"ש מפורום סייפר...
הם מוכנים לפתוח לי מה שצריך רק אין לי מושג מה לבקש לפתוח
אני צריך לשלוח להם את הIP של החיבור וזהו?? -
@bbn נדמה לי שכן
-
הלואי שזה מה שפריד ביני לבין להתבר ...
טוב שלחתי ממתין לאישור תודה רבה! תבוא לבקר קצת בסייפר -
@bbn אתה אחראי שם ?
-
חח לא אני כמוך אחראי עמדה אני פשוט נמצא שם הרבה
-