סינון נכון באתר zapier.com
-
אני הבנתי מ @957 ו @MacroShadow שחסמו כל אתר zapier.com כי אין להפריד בין האינטגרציות (http://forum.netfree.link/topic/4890/zapier-com/15).
זה נראה לא נכון. ע''מ ליצור אינטגרציה באתר zapier.com הלקוח צריך להיכנס לחשבון שלו באתר השני. זאת אומרת שמי שרוצה להשתמש ב zapier.com לחבר לאיזה שירות החסום בנטפרי לא מצליח להיכנס לאתר של השירות. הני דוגמא של מי שרוצה לעקוף הסינון לחבר לפייסבוק.
- הוא עושה חשבון באתר zapier.com
- הוא בוחר לחבר לפייסבוק באתר zapier.com
- zapier.com הפנה אותו ל facebook.com ע''מ להיכנס לחשבון שלו שמה
- נטרפי חוסם אותו מלפתוח facebook.com ולכן הוא לא מצליח ליצור האינטגרציה
-
@ykosbie לדבריך נטפרי חוסמת רק הפעולה החד-פעמית של הגדרת החשבון.
מספיק שהמשתמש יגדיר את החשבון פעם אחת ממכשיר שאינו מסונן ע"י נטפרי, ושוב אין דרך להפריד את השירות המוגדר ולבדוק אם הוא ראוי. -
@zvizvi אתה צודק - אבל האם נטפרי צריך לדאוג לזה? מי שיש לו גישה לאינטרנט פתוח לפייסבוק וכדומה כבר פרץ הסינון!
-
כל ההנחה שגויה.
בzapier יש הרבה אוטמציות שלא קשורות לשום חשבון של צד שלישי. -
@נטפריס אני חשבתי שכל תכלית האתר היא לחבר חשבונות של צד שלישי. אולי תוכל להסביר לי איזה אוטמציה אפשר לעשות בלי צד שלישי?
-
@ykosbie אמר בסינון נכון באתר zapier.com:
@zvizvi אתה צודק - אבל האם נטפרי צריך לדאוג לזה? מי שיש לו גישה לאינטרנט פתוח לפייסבוק וכדומה כבר פרץ הסינון!
נטפרי בהחלט צריכה לדאוג לזה, הסינון צריך להיות עכשווי וללא שיקולים של מה עשה המשתמש בהיסטוריה והאם זה היה תקין. (ולו בשל הדוגמה של משתמש חדש שהיה במקום אחר ועכשיו הצטרף לנטפרי.)