איך לעבור בין ספקים
-
מישהו יודע איך אני עובר בין ספקים ואם אני רוצה בנדל האם אני צריך לבטל את התשתית של בזק או שזה מתבטל אוטומטית.
(אם זה משנה היום אני בRL+בזק ואני רוצה לעבור לבנדל של 011) -
@לחיל-אומר אתה משלם עבור התשתית לבזק?
בכל אופן אתה מעביר ל 011 את התשתית + ספק - זה אמור להיות אוטומטי.
אם אתה כיום משלם תשתית לבזק - מומלץ אחרי העברה לוודא עם בזק שאכן התשתית הועברה ולא בוטלה.
נ.ב. לבזק יש נטייה להשאיר לקוחות אצלם, אם מומלץ להגיד להם שהשיחה מוקלטת ואז אכן הם מעבירים ולא מבטלים, מנסיון. -
@מישווו לא הבנתי, אם אני פותח תשתית וספק ב011 האחרים מתבטלים אוטומית כמו בפלאפון נייד?
-
@לחיל-אומר למה שלא תשאל אותם ? (011)
-
@לחיל-אומר אמר באיך לעבור בין ספקים:
@מישווו לא הבנתי, אם אני פותח תשתית וספק ב011 האחרים מתבטלים אוטומית כמו בפלאפון נייד?
לגבי ספק אתה צריך להתקשר לבטל את הספק הישן
לגבי ניוד המספר מסתבר שזה מתבטל לבד כמו בפלאפונים אבל אני לא בטוח בזה.. -
@לחיל-אומר גם הספק מתבטל אוטומטית, מה שלא מתבטל זה, תשתית של בזק.
כלומר, אם אתה רוצה לעשות בנדל ב 011 אז זה אומר שאתה משלם ל 011 על תשתית + ספק, ועל התשתית בזק עושים בעיות. (כמו שכתבתי למעלה). -
@מישווו זה בכל הספקים?
כי אני החלפתי ספק ובכל זאת זה לא התנתק מהספק הקודם -
@bbn לי היה סיבוך רציני עם זה, ובררתי איך זה עובד, לפי מה שהסבירו לי, באופן טבעי כשאתה עובר ספק / תשתית, אז בעצם מתקבלת בקשה אצל החברה הראשונה להעביר את המנוי לחברה השניה ובאופן אוטומטי זה קורה. אממה שלפעמים יש לחברה הראשונה אינטרס לא לאשר את העברה ואז אתה משלם פעמים (!!) ולפעמים קורה שאתה כן עובר לחברה השניה, אבל אז במפתיע אחרי כמה ימים החברה הראשונה מחזירה אותך.
בדר"כ התיאור הזה לא קורה אצל הספקים (אא"כ יש טעות טכנית). מה שברור שתמיד כדאי לוודא סופית אחרי העברה שאכן זה התבצע.