המחיר ההזוי על גלישה כשרה
-
@יעקב-שלם במילה אחת, כיון שהחברות הגיעו למסקנה שמשתמשי נטפרי של 50 ג'יגה, משתמשים בממוצע ביותר אינטרנט מאשר משתמשים רגילים של 100 ג'יגה
-
@מ-פינחסי וכמה 100 גיגה עולה בנטפרי ? (לא משנה איזה ספק אינטרנט )
-
@אייל-הסופר אמר בהמחיר ההזוי על גלישה כשרה:
@מ-פינחסי וכמה 100 גיגה עולה בנטפרי ? (לא משנה איזה ספק אינטרנט )
ב-019 75 שח.
-
@netanel זה שוה את זה לפי דעתך ? מה שידוע לי שזה חברה מאוד טובה אשמח אם תצרף דרכים ליצירת קשר איתם
-
@אייל-הסופר info@019mobile.co.il זה המייל שלהם
ופה תוכל לראות את כל הפרטים על כל המחירים והספקים -
@אייל-הסופר אמר בהמחיר ההזוי על גלישה כשרה:
@netanel זה שוה את זה לפי דעתך ? מה שידוע לי שזה חברה מאוד טובה אשמח אם תצרף דרכים ליצירת קשר איתם
אני לבינתיים עם חבילה של 40 גיגה. אבל אם אראה שזה לא מספיק אני קודם ינסה את ה-100 גיגה בשבעים וחמש שח. (ואם אני יראה שגם ב-100 גיגה אי אפשר להרגיש חופשי בהשתמשות הגלישה כמו לשים הרצאות שלימות בקול הלשון, או לשים ברקע שירים והרצאות אז אשקול כבר לעבור לתשתית וספק כי על כל פנים ההבדל הוא בערך עוד 30 שקל (25 לחברות על התשתית והספק, ועוד 4 שקל השכרת ראוטר).
-
@bbn לפני שאני מתכנן לעבור ברור קטן -אפשר לעבור באמצע החודש ולא צריך לשלם כלום לספק שממנו עוברים ? במילה אחת- קנס
-
@אייל-הסופר קנס אני לא מאמין שיש
אבל לגבי ניתוק באמצע חודש , אם משלמים עד סוף החודש או רק עד הנקודה שהתנתקת
אז באמת צריך לברר את זה עם החברה שאתה מחובר אליה כרגע -
@bbn אגב החברה שאני נמצא בה כרגע דובר פה רבות שיש לה הרבה ניתוקים ולכן ישר שראיתי שיש ספק 019 חברה מצוינת ומחיר מעולה!!! קפצתי על זה
-
בשר כשר = מצויין
חלב כשר = מצויין
שניהם ביחד = גרוע מאוד019 = מצויין
סים כשר = מצויין
RL = מצויין
וכו'
019 באזור ללא אנטנות של פרטנר = __________
סים כשר באזור ללא אנטנות של xxxx = _______בקיצור זה לא חברה זו או אחרת זה הנתונים שלך.
-
לשנות ככל הנראה אי אפשר אך צריך להודות לה' שזכינו באינטרנט כשר (כמובן מי שצריך את זה)
-
@מ-פינחסי מה שמעניין זה שאותה חברה 019 ללקוחות נטפרי גובה סכום גבוה בגלל שזה סים רק לגלישה ללא שיחות וסמסים, ובהדרן(לא יודע אם מותר לכתוב את זה כאן) גובים על סים עם סוסים יותר מסים רק לגלישה יש למישהו הסבר לזה?