התשלום היקר
-
@החרדי-המוטרד
תלוי מה אתה צריך
יש כמות גלישה
איזה חברה (שזה לפי הקליטה שלך באיזור )
תוכל לראות פה : https://netfree.link/wiki/ספקים_ומחירים
תרד עד סוף העמוד -
@החרדי-המוטרד ועוד דבר
אתה לא צריך להיות חרדי מוטרד ...
תחייך לעולם ! -
@החרדי-המוטרד אמר בהתשלום היקר:
אם יש לך ספק זול שהינך מכיר שלח לי אודה לך ע"ז מאוד
בין הספקים הכשרים אין בינתיים מי שנותן מחירים כמו בשוק החופשי הלא מסונן. וחבל מאד שזה כך.
-
זה ניצול של הציבור החרדי
-
@6262 אמר בהתשלום היקר:
בין הספקים הכשרים אין בינתיים מי שנותן מחירים כמו בשוק החופשי הלא מסונן. וחבל מאד שזה כך.
@החרדי-המוטרד אמר בהתשלום היקר:
זה ניצול של הציבור החרדי
והפוסט הראשון: בדקתי מחירי גלישה בחברות לא מסוננות גם עם סטיקים והמחירים נעים באזור ה30 שקל למאה ג'יגה ויותר איך יכול להיות שעם סינון אני משלם על 7 ג'יגה 35 שקל לא כולל הסינון שהוא עוד סכום לתשלום, למה הסים שעובד עם נטפרי צריך לעלות כל כך יקר בלי פורפורציה לתשלום לחברה עצמה ללא סינון ולמה א"א שהסינון יהיה על הסים של החברה עצמה, בכ"ז כולנו שומרי תורה ומצוות ורוצים סינון כהלכה אבל סכומים שכאלה הם כבר סחיטה לכיס החרדי וטפשים אנחנו לא אז איפה הפורפורציות??ביניים אני שומע פה שאתם רק מקוננים כאילו תשעה באב..קומו ותעשו מעשה.
יש אינסוף רעיונות, רק צריך משאבים ואנשים שמבינים בתחומים שאנחנו רוצים לגעת בהם (א. שהרבה אנשים "יתנקזו" לספקית אחת, עם תנאים שיורידו בצורה משמעותית את המחירים. ב. מערכה משפטית. ג. אנחנו בעצמינו נקום ונפתח APN מול חברות התקשורת..)
אם נראה פה למישהו, אפשר להתחיל לחשוב ולחפש את האנשים המתאימים, ובפרט אם הם נמצאים בינינו..
בהצלחה לכולנו =] -
- א. אין לאן להתנקז כי אף אחת לא נותנת מחירים ברמת השוק הכללי.
- ב. את מי תתבע ועל מה? יש שוק חופשי אין פיקוח מחירים על דברים כאלה.
- ג. כדי שהמחיר יהיה נמוך צריך מה שפחות מתווכים שגוזרים קופון. ביום שחברות הסלולר הגדולות עצמן יבינו שלעבוד אם נטפרי זה אינטרס שלהן תתחיל תחרות אמיתית.
-
אולי תתמזגו לכאן:
http://forum.netfree.link/topic/6312/אתה-רוצה-מסונן-תשלם-יותר-למה-ככה/15 -
@dLive
דרך אגב אני חושב לעשות משהו בעניין אבל זה יקח קצת זמן וכשיהיה בשורות לציבור נעדכן זאת -
א. אני חושב שאם יבוא ציבור גדול עם דרישה, וזה יהיה תנאי ההתחברות (לא רק מאותו ספק, שזה יהווה איום לשאר הספקים). ככה גם עובדים יועצי משכנתאות פרטיים.. איך יש להם כח כ"כ גדול מול הבנק??? כי כל בנק יודע שאחד כזה זה הרבה הצעות וחבל להפסיד אותו.
ב. לא בדרך של תביעה.. לא הגדרתי את עצמי, וגם כרגע אני לא זוכר למה התכוונתי. תמחק את מה שאמרתי =]
ג. מסכים בהחלט.בקיצור מה שנשאר לנו זה לחיות באמונה, שמה שנגזר עלינו להפסיד כאן, אז זה מציל אותנו מהוצאות אחרות / הקב"ה ישלח השלמות ממקום אחר..
ול@zeevgros
יש דברים טובים שאנשים מתכננים במטמוניות, ולפעמים יש אנשים שלא יודעים מזה ויכולים לפעול, או במחשבה או במשאבים וכו'.. זה נשמע שיש תכנון מאחורי הקלעים. אולי ישנה אפשרות לגלות את אזני במה מדובר ובמהלכים? (לא פה מול כולם.. דבר הסמוי מן העין..)
בהצלחה לכולם. -
אם כבר הציעו ודיברו על גיוס המוני של חרדים שאני ודאי מסכים לרעיון למה אי אפשר לעשות זאת מול החברות שכבר נותנות שירותים לציבור החרדי ולארגן את זה אינני חושב שזו בעיה גדולה אז אדרבה מי שיכול לארגן מיני מחאה כזו ודאי יעזור ויתרום את חלקו שיעזור לכולנו
-
@החרדי-המוטרד ברוך שכיוונתי לדעתך.
שיפ לב שזו לא מחאה, אלא ברעיון הזה של "לכם יש מה להציע ומצידנו יש ביקוש. אנחנו קבוצה מסויימת מבקשת תעריף מיוחד רק לקבוצה הזו". והרעיון שישכנע אותם להוריד לנו, זה הריוח שהם יכולים להרויח על קבוצה שמגיעה אליהם, והסיבה שיניעג אותם להוריד זה האימה שכל אלו (שמן הסתם כבר חלק מהם הם לקוחות אצלם) יעברו לספק אחר, אז זה הפסד של הפוטניאל והפסד של הקיים. -
אוקי חברים, מי יוכל לפתוח קבוצת כזו שתביע את רצון כל אלו שמעונינים בכך ואני בטוח שיש הרבה, יש לי בעיה כרגע ואין לי אפשרות לעשות זאת אבל צריך שמישהו ירים את הכפפה וכל הזריז ה"ז משובח, תודה חברים.
-
@החרדי-המוטרד , עיין בקישור ש @dLive פרסם.