הגדרת נטסטיק - מה פיספסתי
-
שלום רכשתי נטסטיק של HUAWEI דגם E5573
הגדרתי אותו והוא עבד לי אחרי חיבור ראשון
למשך כמה שעות
כעת ניסתי לחבר שוב, הוא מתעקש לא להתחבר
מה פיספסתי?
-
תלחץ על הTurn On
-
@נטפריס אמר בהגדרת נטסטיק - מה פיספסתי:
תלחץ על הTurn On
תודה
רק שקודם שראיתי את הודעתך כבר איפסתי את החיבורים והגדרתי מחדש, וכבר לא היה מוגדר שם Turn On
ובכל אופן עשה לי בעיות, כן מתחבר / לא מתחבר לסרוגין, כרגע זה מחובר, אבל אין לי הסבר לכללי המשחק שלו. -
@בן-דוד אמר בהגדרת נטסטיק - מה פיספסתי:
ובכל אופן עשה לי בעיות, כן מתחבר / לא מתחבר לסרוגין, כרגע זה מחובר, אבל אין לי הסבר לכללי המשחק שלו.
שמע בקולי איעצך, ויהי אלהים עמך.
אם אתה רואה שיש לך בעיות כאלה שמתחבר/לא מתחבר, תנסה להוציא את הסים, וכך להכנס להגדרות וכל מה שאתה צריך, אני מקווה שזה יפתור לך את הבעיה. (כמובן, אם ברור לך שאתה נמצא במקום שיש קליטה, אני מדבר איתך אחרי שהדבר הזה ברור שיש לך קליטה, שלא יהיה פדיחות. )
וכמו כן, איזה סים יש לך? -
@yair-na אמר בהגדרת נטסטיק - מה פיספסתי:
@בן-דוד אמר בהגדרת נטסטיק - מה פיספסתי:
ובכל אופן עשה לי בעיות, כן מתחבר / לא מתחבר לסרוגין, כרגע זה מחובר, אבל אין לי הסבר לכללי המשחק שלו.
שמע בקולי איעצך, ויהי אלהים עמך.
אם אתה רואה שיש לך בעיות כאלה שמתחבר/לא מתחבר, תנסה להוציא את הסים, וכך להכנס להגדרות וכל מה שאתה צריך, אני מקווה שזה יפתור לך את הבעיה. (כמובן, אם ברור לך שאתה נמצא במקום שיש קליטה, אני מדבר איתך אחרי שהדבר הזה ברור שיש לך קליטה, שלא יהיה פדיחות. )
וכמו כן, איזה סים יש לך?יש לי 019
לא נראה לי שיש לי בעיה של קליטה, כי באותו מעמד אני מכניס את הסים לנטסטיק עם פחות תדרים מתאימים וזה עובד לי הרבה יותר טוב, לכן המסקנא יותר נראית בכיון של הגדרת הנטסטיק ולא בסים. -
הוא @בן-דוד יחיה בטובך את רוחנו...
מה אומר.. זה כבר מעבר למומחיות שלי, אינני יודע.
בכל אופן אני אחכה לשמוע ממי שיודע.. ניסית לפרסם במקום המתאים? _היות ואין זו בעיה קשורה לנטפרי..) -
@בן-דוד
ב APN תמחוק ותכתוב "019". ואם לא נפתר הבעיה תתקשר ל 019 שיעשו לך איפוס לסים ואם גם זה לא פתר הבעיה יתכן שהנטסטיק לא תקין. -
תודה לכולם
כרגע נראה שהכל בסדר
מקוה שימשיך כך.אגב, זה נתון טוב? או שיש מה לשפר? כי נראה לי ש019 באיזור שלי לא קולט הכי טוב
למשל אתמול בלילה עשיתי את אותו בדיקה והיה לי קצב הורדה של 4 mbps בלבד