נט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?
-
נטפרי זה ברמת ספק ובכלל לא מבוסס windows.
WiFree זה רק לWindows בתור הגנה נוספת, המון גולשים בכלל לא צריכים את ההגנה הזו.
אכן לאנדרואיד זה הרבה יותר מסובך, כי זו מערכת שמטבעה מאוד קלה לאיפוס. וללא הגנת רשתות זרות לא עשית כלום.
היה כבר אב טיפוס של אנדרואיד, אבל עם טיפול במכשיר פיזית, וממילא זה רחוק מבשלות. -
@נטפריס אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
אכן לאנדרואיד זה הרבה יותר מסובך, כי זו מערכת שמטבעה מאוד קלה לאיפוס. וללא הגנת רשתות זרות לא עשית כלום.
היה כבר אב טיפוס של אנדרואיד, אבל עם טיפול במכשיר פיזית, וממילא זה רחוק מבשלות.חבל מאד שלא מקדמים. יש היום הרבה סוגים של הכשרים שמשווקים מכשיר עם שינויים פיזיים וזה יכול מאד ללכת.
ברור ומובן שהדרישה לחסימה במכשיר יותר נצרכת מאשר במחשב ולכן יש נטיה לקבל שצריך מכשיר פיזית שונה.האיפוס במחשב הוא הרבה יותר קל, פשוט מחדשים את המערכת. כיום גם חוסמים במכשירים חכמים אפשרות איפוס כדי למנוע גניבות ולפעמים מצריכים התחברות או הזנת חשבון גוגל, וצריך גם תוכנת מחשב, הפצת רום מתאימה, וידע בנושא נפוץ פחות מאשר ידע של טכנאי מחשב.
-
תודה לכל המגיבים
אני חושב שלוקחים בחשבון שצריך לטפל פיזית במכשיר - לי אישית - אם זה מכשיר טוב שיחזיק לי הרבה זמן אחרי הטיפול - אין לי בעיה עם זה
וחוצמזה
למרות שאני צריך מכשיר כזה, ובגלל שאין לי אני 'מפסיד' הרבה - לא נראה לי שאני אשתמש בשום דבר שקשור לאינטנרט בלי "נט פרי".
מי שיש לו נט-פרי מבין מה שאני אומר... -
אני חושב שלקחת מכשיר ולעקר אותו זה צעד מאוד לא חכם בלשון המעטה.
- זה אומר שיהיו מכשירים בודדים שיוכלו לעבוד ועם היצע המכשירים הגדול שיש היום מאוד קשה לקלוע לטעמו של כל משתמש. יש אחד שיספיק לו מכשיר פשוט ואחר ירצה מכשיר פרמיום וכו'
- זה מקשה על הטיפול במכשיר במידה ויש תקלות.
- מבטל אחריות יצרן.
ואני מניח שיש עם זה עוד בעיות.
-
דווקא יש כיום חברה שעשתה שיתוף פעולה עם סמסונג ופיתחו מכשיר כשר לאחר שינויים פיזיים שהיצרן עשה.. וזה כולל אחריות מלאה.
מבדיקת בעלי מקצוע הבנתי שזהו כיום עם ההגנה הכי טובה.
מדובר על 'עסקן'.
בכל אופן מה שאני לא מבין איך בכל הכשרויות הללו וכן הקהילות שתומכות בזה לא מגבילות את השימוש גם בסים כשר כמו זו של נטפרי(019) או שאר החברות כמו שיש בנטסטיקים , הרי בפעולה קלילה ניתן להשתמש בזה למחשב באמצעות נטסטיק או גרוע מכך כבר קרה שבחנות האפליקציות הכשר אישרו בטעות אפליקציה שבעייתית כמו שאחת הייתה הופכת לדפדפן בהפניות שבתוכנה ואז הכל פתוח ומחריד..ב"ה כיום אין לי סמארטפון מכל סוג, אך אין לי ספק שביום שאצטרך אקח במקביל למכשיר הכשר גם סים של נטפרי לייתר ביטחון.
כולי תקווה שלא לא יעשה בעיות התנגשות במקרים רבים מדי.. -
@mosh115 אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
אני חושב שלקחת מכשיר ולעקר אותו זה צעד מאוד לא חכם בלשון המעטה.
את הצעד הזה עשו כמה חברות ונחשב שהצליחו מאד, למכור מספר מכשירים רב, והמשתמשים במכשיר מעוקר רבים.
- זה אומר שיהיו מכשירים בודדים שיוכלו לעבוד ועם היצע המכשירים הגדול שיש היום מאוד קשה לקלוע לטעמו של כל משתמש. יש אחד שיספיק לו מכשיר פשוט ואחר ירצה מכשיר פרמיום וכו'
גם כשמשתמשים בנט פרי וחוסמים את המחשב מפסידים הרבה דברים קטנים, השאלה אם מוכנים לשלם את המחיר צריכה להישאל את מי שצריך את זה ולא את מי שמחפש מכשיר לבידור.
@למדן-וידען אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
בכל אופן מה שאני לא מבין איך בכל הכשרויות הללו וכן הקהילות שתומכות בזה לא מגבילות את השימוש גם בסים כשר כמו זו של נטפרי(019) או שאר החברות כמו שיש בנטסטיקים , הרי בפעולה קלילה ניתן להשתמש בזה למחשב באמצעות נטסטיק או גרוע מכך כבר קרה שבחנות האפליקציות הכשר אישרו בטעות אפליקציה שבעייתית כמו שאחת הייתה הופכת לדפדפן בהפניות שבתוכנה ואז הכל פתוח ומחריד..
כל מה שאנו דנים כאן זה לעשות לזה חסימה שיוכלו לגלוש רק באמצעות רשת נטפרי, ואם כבר חסימה במכשיר אפשר גם להגביל ספק ממש ולא לאפשר vpn, או לחסום סים זר.
כולי תקווה שלא לא יעשה בעיות התנגשות במקרים רבים מדי..
במצב הנוכחי זה לא יהיה 'התנגשות' זה פשוט לא יזוז - כל עוד לא יפתחו את חנות האפליקציות להורדה - או לחילופין המכשיר יבוא עם אפליקציות מובנות ותהיה חנות חדשה ייחודית - ואת כל התעבורה של אותן אפליקציות.
מי בעד ? -
@5566NEWbrs אני בעד כל מה שקשור לנט-פרי
אני חושב שאין אלטרנטיבה -
@N.O בשונה ממך, אני יודע שאין אלטרנטיבה.
-
למה אתם אומרים שאין אלטרנטיבה ?
יש הרבה יותר חברות שמשווקות מכשירים מוגנים מאשר חברות סינון.
-
@helper כלקוח של כל חברות הסינון בעבר איבדתי אמון בנושא הזה.
הראשונים שהוכיחו את עצמם ובינתיים גם האחרונים זה נטפרי.אומנם לא ניסיתי כלל פיתרונות למכשירים מוגנים, (אבל כן שמעתי על בעיות באחת מהגדולות שבהם לדוגמה).
ולכן אני לא כ"כ סומך יותר על אף אחד בנושא עד שהשתמש ואדע מניסיון (מקווה שלא מר), זו הסיבה שהייתי רוצה שנטפרי יביא פתרון גם למכשירים. -
@למדן-וידען אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
@helper כלקוח של כל חברות הסינון בעבר איבדתי אמון בנושא הזה.
הראשונים שהוכיחו את עצמם ובינתיים גם האחרונים זה נטפרי.אומנם לא ניסיתי כלל פיתרונות למכשירים מוגנים, (אבל כן שמעתי על בעיות באחת מהגדולות שבהם לדוגמה).
ולכן אני לא כ"כ סומך יותר על אף אחד בנושא עד שהשתמש ואדע מניסיון (מקווה שלא מר), זו הסיבה שהייתי רוצה שנטפרי יביא פתרון גם למכשירים.כלקוח של כל חברות הסינון אכן אין כמו נטפרי.
לגבי המכשירים המוגנים הייתי ברוב החברות חוץ מהחברה החדשה שנקראת עסקן.
רובם עם פרצות לרוב ועם קצת ידע אפשר בקלות לעקוף את הסינון. היחידים שעשו עבודה יפה הם נתיב והבעיה שלי איתם שהם שוחטים הן במחיר של המכשיר והן בעלות החודשית.
מקווה מאוד שנטפרי ירימו את הכפפה וילכו גם לכיוון של הסלולר. אני אהיה הלקוח הראשון. גם אם זה יהיה יקר מנתיב. -
אגב, המכשירים [סמארטפון-טבלט] של 'הדרן' - לומדעת, שאגב הם די טובים, וזולים, והאפליקציות שלהם עובדים גם עם ה'וויפיי של נטפרי.
-
@IZAK אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
אגב, המכשירים [סמארטפון-טבלט] של 'הדרן' - לומדעת, שאגב הם די טובים, וזולים, והאפליקציות שלהם עובדים גם עם ה'וויפיי של נטפרי.
וואוו, זה חידוש.
-
@mosh115 אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
היחידים שעשו עבודה יפה הם נתיב והבעיה שלי איתם שהם שוחטים הן במחיר של המכשיר והן בעלות החודשית.
דווקא עליהם התכוונתי שיש הרבה בעיות..
-
@helper אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
למה אתם אומרים שאין אלטרנטיבה ?
יש הרבה יותר חברות שמשווקות מכשירים מוגנים מאשר חברות סינון.
כמו שהובהר, השימוש בסים רגיל הוא מסוכן.
ככלל, אין תחליף לסינון שמקורו בספק.
החברות המשווקות מסננות אפליקציות ובונות הפצה של מערכת אנדרואיד מותאמת, (ייתכן גם ששינוי מערכת הוא לא עבודה מסובכת) הפועל היוצא מהנ"ל ששימוש אפשרי רק בסמארטפון, ונטפרי יהיה פיתרון כולל, כשרוכשים סים אפשר גם להשתמש במחשב. משא''כ במרבית חברות הסינון הנ''ל, הדפדפן לא קיים אפילו בסמארטפון. -
בחברת 'הדרן לומדעת' הבנתי שיש אופציה של סים שחסום לשימוש כללי, ופתוח רק למכשירים שלהם.
-
כעת נט פרי הכריזו באופן רשמי כי יתכן שיפיצו אפליקציה כזו [ראה בדף ההצבעות].
-
@יהושע-ב. אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
איפה כתוב בדף ההצבעות שזה הולך להיות באופן רשמי?
-
@יהושע-ב. אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
דהיינו שההכרזה היא רשמית, אבל זו לא הכרזה שהולך להיות וויפרי לאנדרואיד, אלא רק יתכן.
ובאמת לא כתוב בדף ההצבעות שזה הולך להיות באופן רשמי. -
מישהו יודע אם היום אפשר לעשות וויפרי לאנדרואיד ואם זזה עובד עם אפליקציות?