אכן גם תמונות של גברים ניתן לסנן
-
@aiib אמר באכן גם תמונות של גברים ניתן לסנן:
@האברך מי יידע לומר מי הוא תמונה של שחקן ומי היא תמונה נצרכת?
יש הרבה שידעו לומר....
-
@שימחי מי? הגויה באוקראינה?
-
@aiib אמר באכן גם תמונות של גברים ניתן לסנן:
@שימחי מי? הגויה באוקראינה?
@aiib לא רק הן. יש רבים, רבים מידי שבקיאים.
ובאמת, לא מדובר שכל אחד ששיחק פעם כניצב בסרט של גרובייס יפסל לפרסום, רק אושיות מפורסמות... וזה אפילו אתה אולי מכיר.... -
@שימחי ברוב המקרים זה לא ישים כלל
-
@aiib וזה למה?
-
@שימחי הסברתי. מכיוון שרוב התמונות שנמצאים אצלך בארץ כמעט ולא ידועים מחוץ ישראל ובוודאי לא לאוקראיניות...
מה גם שנראה לי שהבדיקה היא מהירה יחסית ומסננת רק נשים ולסנן גברים תאט מאד את הקצב, במיוחד כשה לא שחור ולבן אלא יצטרכו לבדוק כל גבר מיהו. בשונה מאשה שאפשר לומר שזה שחור לבן -
@aiib אכן כן. אני גם צידדתי מסיבות נוספות שלא להגזים עם הסינון. בסוף יתחילו לסנן גם תמונות של ספרים לא מספיק חינוכיים, ותמונות של חכי"ם מכנסת המינים... אין לדבר סוף. מסננים פריצות, ותו לא.
-
לדעתי, גבולות הגיזרה צריכים להיות ברורים
א. כך אף אחד לא יכול להתלונן על הסינון, כי אין פה שיקול דעת סובייקטיבי, יש פה קו ברור, ידוע ומקובל.
ב. כך אף אחד לא יכול לערער או לבקש חריגים. בנטפרי אין תמונות נשים.
ג. אתה לא נכנס לויכוח או להתחשבנות עם מאות אלפי הדעות של עשרות אלפי המשתמשים. מה מותר ומה אסור.
ד. הכי חשוב - כך מבינים שנטפרי לא מחפשץ להחמיר ולהקשות על אנשים, אבל מה שנטפרי כן עושה, אין שום צד ודרכא אחרינא.
נטפרי אינה חומרא, נטפרי חובה! -
@dLive אמר באכן גם תמונות של גברים ניתן לסנן:
מי שרוצה לחסום את התמונה לעצמו בלבד יכול לחסום את התמונה הספציפית (או את כל קבצי התמונות מאתר מסויים) בהגדרות סינון באזור אישי.
כיצד ניתן להגדיר שכל התמונות באתר מסויים יחסמו?
תבינו אני פותח את הבנק במחשב והילדים מסביב וממש לא לעניין שילדים רואים את אותם פרצופים
מילא למי שהרגש נשחק כמו שאומר @האברך ו @מגיע-גבוה אבל הילדים שישארו עם התמימות המתוקה שלהם!. -
@raba אמר באכן גם תמונות של גברים ניתן לסנן:
כיצד ניתן להגדיר שכל התמונות באתר מסויים יחסמו?
אפשר דרך כרום
כנס למיקום הזה: chrome://settings/content/images
ושם תוכל לחסום לאתרים שלמים את הצגת התמונות -