בעיות בהורדות מאתר מייקרוסופט
-
כמה פעמים שניסיתי תוכנות וכדו' מאתר מייקרוסופט (זה עובר דרך אתר ההורדות שלהם https://download.microsoft.com), נתקלתי בהודעה
וראו עוד מה שכתבתי כאן.
אני בנטפרי בחברת RL. השאלה האם יתכן שיש קשר לנטפרי (אולי איזה באג בתעודת האבטחה). כי משתמשים אחרים הצליחו להוריד בלי בעיות.
@Administrators אשמח לתגובתכם. -
א. מוטב לפנות דרך מערכת הפניות בבעיות מסוג זה.
ב. ראה כאן. -
@shraga אמר בבעיות בהורדות מאתר מייקרוסופט:
ב. ראה כאן.
איך הכי יעיל לפנות ל-RL?
מה להמליץ להם לעשות? -
פשוט מאוד תבקש מהם שיפתחו לך את העדכונים.
ומקסימום תבקש אח"כ שיחסמו חזרה.
בהצלחה. -
המדיניות של @RL ו @סים-כשר מאד מוזרה בעיניי. מה פתאום לחסום לגמרי אתר שימושי כל כך.
אני מבין שהם חוששים מתביעות לקוחות בגלל חבילות גלישה קטנות שחוסלו במהירות בגלל עדכוני ווינדוס. אז שיודיעו לכל לקוח להגדיר באזור האישי בנטפרי לחסום עדכוני ווינדוס. או שיצרו איזה "תוכנה" שמגדירה את זה אוטומטית באזור האישי.
חוץ מזה שהחבילה שלי היא של 50 GB. אז בכלל אין לי צורך בהגבלה הזו. אז למה להכליל גם בעלי חבילות גלישה גדולות.
עכשיו אני חושב על רעיון מוצלח יותר, שישאלו כל לקוח האם לחסום לו את אתר ההורדות של מייקרוסופט. -
@האברך 50 gb ואתה בטוח שאין לך צורך?
-
@a0533057932 אמר בבעיות בהורדות מאתר מייקרוסופט:
@האברך 50 gb ואתה בטוח שאין לך צורך?
כן. לקחתי קצת יותר מכפי הצורך הרגיל שלי, בכדי להשתמש בשפע. לעתים נדירות התקרבתי ל-50.
-
@האברך תחכה למועד העדכון הבא של ווינדוס ותראה איך החבילה נעלמה לך פתאום ולא תבין למה
-
@האברך תחכה למועד העדכון הבא של ווינדוס ותראה איך החבילה נעלמה לך פתאום ולא תבין למה
עדכוני ווינדוס חסומים אצלי בהגדרה אישית. לא על זה הדיון.
הדיון הוא על הגבלה מאד לא מוצלחת שקבעו החברות הנ"ל לכלל המשתמשים, בעוד שהיה הרבה יותר מוצלח אם היו שואלים את הלקוחות לרצונם. -
מכיון והרבה לקוחות התלוננו על ניצול חבילה ללא ידיעתם, וממש "כעסו" על שמנצלים אותם..
ואני כמשווק ראיתי את זה,
חלק מהחברות החליטו לחסום כברירת מחדל, ובהגדרה פשוטה ניתן לפתוח.
עדיף מאשר לספר לכולם שניתן בהגדרה פשוטה לחסום... -
@סיבוב אמר בבעיות בהורדות מאתר מייקרוסופט:
ובהגדרה פשוטה ניתן לפתוח.
ממש לא. צריך לשלוח אליהם מייל שאתה מסכים לכל ההשלכות של הפתיחה של זה ובלה בלה. ואז אחרי X ימים זה נפתח.
אני שלחתי בצהרים מייל, ועדיין לא נפתח לי. -
@האברך בrl לא בסים כשר
-
@האברך בrl לא בסים כשר
@shraga אמר בבעיות בהורדות מאתר מייקרוסופט:
ב. ראה כאן.
-
@האברך אני עניתי שבסים כשר ב10 שניות מסדרים שיעבוד עדכוני ווינדוס ובrl נראה ממך שזה מסובך
-
@האברך אני עניתי שבסים כשר ב10 שניות מסדרים שיעבוד עדכוני ווינדוס ובrl נראה ממך שזה מסובך
אה, לא הבנתי אותך.
בכל אופן, שמח לעדכן שקיבלת מייל היום ב10 שפתחו לי.
אבל עדיין אני טוען שהיה הרבה יותר מתאים ומוצלח שהיו שואלים כל אחד לרצונו.