אתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..
-
יתכן ששניהם רצפה, אבל לאדם הפשוט עם שלוש אפשר להשתמש, ובחצי או בשליש מגה צריך המון סבלנות.
-
@chv אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
@aiib מהמקרה שלך בטוח אין להסיק מסקנות כי אתה במצב קשה. כן אכן כך, אם יש לך מה שאתה כותב - מודם סלולרי WWAN cat6 (אם אתה יודע שיכול להגיע ל300Mbps זה בטוח cat6) וסים רגיל של פלאפון ואתה מגיע רק ל15 מגה ביט, מצבך חמור.
ייתכן שהמודם לא מוגדר לך על דור 4, או שהוא בכלל לא תומך בתדרים של דור 4 בפלאפון בארץ (אם יש לך snapdragon x7 אמור לתמוך אאל"ט) או שאתה נמצא במקום ממש גרוע מבחינת קליטה\עומס על האנטנה.כן, יש לי קליטה גרועה בבית -פס אחד. וזה בדיוק מה שטענתי לא כל דבר קשור לנטפרי
מי שרוצה לעבוד קשה ולנסות לשדרג את הרמה של נטפרי בקטע של מחיר ואיכות גלישה - שיעבוד, הם פחות משקיעים בזה משאבים כי יש להם בהחלט המון דברים יותר חשובים להשקיע. ומשקיעים.
זה לא נכון. לנטפרי זה חשוב אולי לא מבחינה של ריווח אלא מהסיבה שהם משקיעים את כל מרצם בנטפרי- כדי להציל כמה שיותר נפשות.
-
@חל אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
יתכן ששניהם רצפה, אבל עם שלוש אפשר להשתמש, ובחצי או בשליש מגה צריך המון סבלנות.
אתה מבין אם מה אתה מתעסק?!?.... תעזוב את החברה שאתה נמצא בה זה לא אינטרנט.
-
@aiib אבל אם אתה מגיב על נושא של מהירות גלישה, זה די מתבקש שלא תביא דוג' לא נכונה, שפשוט לא קשורה לנושא (אלא קשורה לבעיה מקומית שלך עם המיקום של הבית..) אני טועה?
ובכלל אם אתה לא בנטפרי, מאיפה מגיעים כל חוות הדעת הללו?
-
@chv אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
@aiib אבל אם אתה מגיב על נושא של מהירות גלישה, זה די מתבקש שלא תביא דוג' לא נכונה, שפשוט לא קשורה לנושא (אלא קשורה לבעיה מקומית שלך עם המיקום של הבית..) אני טועה?
זה בדיוק מה שטענתי. שלא הכל קשור לנטפרי ולספק אלא גם למיקום שלך ולמחשב ולסטיק
ובכלל אם אתה לא בנטפרי, מאיפה מגיעים כל חוות הדעת הללו?
יש לי גם כמה מחשבים בנטפרי
-
אני בסים כשר והם אמרו היום שבשעות הצהרים יטפלו בזה ואנחנו עדיין מחכים.
דבר נוסף במשך כל השנה יש בזה דבר טוב שהוא איטי שכך משתמשים רק למה שצריך.
אבל עכשיו בבידוד, ולבדוק את הנתונים של משרד הבריאות או להזמין בישיר למהדרין זה ממש קטוסטרופה, וע"ז אנחנו רוצים לדעת מה איתנו (כמובן לא להתלונן שהרי בסים כשר אסור להתלונן שהם עושים עבודת קודש). -
(כמובן לא להתלונן שהרי בסים כשר אסור להתלונן רק בצורה מסוימת).
מהיכרות שלי מהפורום היחיד שמוכן לשמוע ביקורת זה סים כשר בשונה משאר החברות
-
לשמוע ביקורות וירטואלית זה לא חכמה ולא דבר קשה, (אני מסכים שתבקר אותי ורטאולית כמה שאתה רוצה).
החכמה היא לעבוד קשה ולטפל באמת בבעיות ולא רק להיות קשוב ולכתוב שיטפלו אחר הצהרים או שידברו עם פרטנר, ואולי באמת עושים משהו אבל בפועל הלקוחות לא רואים את זה.
פתחתי נושא מיוחד בשביל קליטה של פרטנר דרך סים כשר. -
לשמוע ביקורות וירטואלית זה לא חכמה ולא דבר קשה, (אני מסכים שתבקר אותי ורטאולית כמה שאתה רוצה).
החכמה היא לעבוד קשה ולטפל באמת בבעיות ולא רק להיות קשוב ולכתוב שיטפלו אחר הצהרים או שידברו עם פרטנר, ואולי באמת עושים משהו אבל בפועל הלקוחות לא רואים את זה.אני לא יודע אם לקבל את מה שאתה אומר כי אני זוכר כמה וכמה פעמים לקוחות כאן בפורום משבחים ומהללים את סים כשר מאידך אני קראתי עשרות פעמים ביקרות נוקבת על 019 וגם אני נכוותי על בשרי כמה וכמה פעמים שלדעתי לא היו קוראים בסים כשר.
נ.ב אין לי כל קשר לסים כשר ואני אף לא מנוי אצלו
-
יפה מאוד שאתה סומך על הזכרון שלך (כנראה שאתה עדיין צעיר).
ואם אתה עדיין צעיר אתה אמור לדעת שהיום לא צריך כ"כ את הזכרון של הראש מאחר שהמחשב זוכר מאוד טוב, תעשה חיפוש בפרום ותמצא לי את הלקוחות שמרוצים מסים כשר סלולרי, ואם תמצא תבדוק אם זה גם דרך פרטנר.
בנושא של המהירות של הגלישה תראה (לא צריך לזכור) מה המהירות של סים כשר לפחות בבני ברק. -
@חל אתה כעת מערבב בין שירות לבית איכות
-
אם אין איכות אז מה המשמעות לשירות, אני מוכן לחייך לך הרבה ולומר שאתה חכם וכו' ולתת לך שירות הרבה יותר טוב מסים כשר אבל לא לתת לך איכות.
-
@חל
אנחנו לא מחייבים אף אחד לעבוד איתנו
כל מי שמתחבר אלינו זה מרצונו הטוב ואנחנו לא כופים אף אחד
המוטו שלנו בעז"ה זה לתת את מירב השירות שאנחנו יכולים
מי שעדיין מרגיש מאוכזב,
אם זה משהו שאנחנו יכולים לעזור לו מוזמן לפנות אלינו
ואם אנחנו לא יכולים לעזור לו יש עוד ספקים בשוק
הרבה הצלחה -
ברור שלא כופים אף אחד רק דמי חיבור הם 50 ש"ח.
ומאחר שהחיבור הוא לא בכפיה אז רוצים להראות לאנשים מה לבחור ומה האיכות (ולא השירות שטוענים שהוא ממש מעולה וכמו שכבר אמרו שאין קשר בין שירות לאיכות) של סים כשר.
מה שסים כשר אמר מירב השירות, אבל מה עם מירב האיכות, מה המשמעות של מירב שירות בלי איכות.
אני לא מבין אם אתה פה בתור סים כשר למה צריך לפנות ולא אתה יכול להפנות את תשומת ליבם למה שקורה בקליטה בבני ברק.
אגב הערת בבוקר על צורה של ביקורת, זה לא צורה של התנהגות שלוקחים דמי חיבור של 50 ש"ח, ולא נותנים את המוצר במלואו ואח"כ לומר שלפנות לספק אחר. -
גע יש לנו את הפוסט שאנשים מעלים מה המהירות שלהם, ושם אנחנו רואים עובדתית, שסים כשר על פרטנר הוא הרבה יותר איטי מאשר דרך 019 דרך פרטנר, ולכן עובדתית הסיבה שיותר איטי זה בגלל שכל הרשתות יותר איטיות בגלל הקרונה.
רק בבדיקת מהירות של 019 וסים כשר באותו מיקום בדיוק עם אותו נטסטיק ובאותה שעה, יוכלו לראות האם אכן יש הבדל. הבדיקות בפוסט הנ"ל בוצעו במקומות שונים כך שאין להשוות ביניהם ולהסיק מהם מסקנות.
@סים כשר טוענים שהם עשו את הבדיקה הזו והתוצאה שווה. במידה ואכן כך הרי שבעיית האיטיות שאתם נתקלים בה נובעת מחוסר קליטה של פרטנר באיזורכם או בעומס על האנטנה הספציפית או בנטסטיק תקול.
לגבי עומס על אנטנה מקומית או חוסר קליטה וכן לגבי נטסטיק תקול אין לסים כשר מה לעשות בעניין, וזה ממש לא באחריותם.
לגבי דמי חיבור של 50 ש"ח, ידעתם מראש שזו העלות הראשונית. כמו"כ אתם אמורים לדעת שנטסטיק הוא סוג חיבור שמועד לבעיות איטיות, ובמידה ואתם נתקלים בבעיות אלו שכלל לא באחריותם זה לא נחשב שסים כשר "לא נותנים את המוצר במלואו".
-
@shraga אדרבה אולי כדאי לאחר הפוסט שלך שכאלו שגרים באותו איזור יעשו השוואות מדוייקות יותר
-
@shraga אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
גע יש לנו את הפוסט שאנשים מעלים מה המהירות שלהם, ושם אנחנו רואים עובדתית, שסים כשר על פרטנר הוא הרבה יותר איטי מאשר דרך 019 דרך פרטנר, ולכן עובדתית הסיבה שיותר איטי זה בגלל שכל הרשתות יותר איטיות בגלל הקרונה.
רק בבדיקת מהירות של 019 וסים כשר באותו מיקום בדיוק עם אותו נטסטיק ובאותה שעה, יוכלו לראות האם אכן יש הבדל. הבדיקות בפוסט הנ"ל בוצעו במקומות שונים כך שאין להשוות ביניהם ולהסיק מהם מסקנות.
@סים כשר טוענים שהם עשו את הבדיקה הזו והתוצאה שווה. במידה ואכן כך הרי שבעיית האיטיות שאתם נתקלים בה נובעת מחוסר קליטה של פרטנר באיזורכם או בעומס על האנטנה הספציפית או בנטסטיק תקול.
לגבי עומס על אנטנה מקומית או חוסר קליטה וכן לגבי נטסטיק תקול אין לסים כשר מה לעשות בעניין, וזה ממש לא באחריותם.
לגבי דמי חיבור של 50 ש"ח, ידעתם מראש שזו העלות הראשונית. כמו"כ אתם אמורים לדעת שנטסטיק הוא סוג חיבור שמועד לבעיות איטיות, ובמידה ואתם נתקלים בבעיות אלו שכלל לא באחריותם זה לא נחשב שסים כשר "לא נותנים את המוצר במלואו".
סים כשר אומרים הרבה דברים (כמו שאמרו שיש שירות טוב), וכמו שאמרו שיטפלו בצהרים בבעיה של המהירות.
כיום שיש את הנושא של מהירות גלישה בחיבור סוללרי אפשר לראות שהרבה אנשים העלו מה המהירות, ורואים בבני ברק שיש חברות דרך פרטנר שיש להם מהירות יותר גבוהה מפרטנר דרך סים כשר, ולא מצאנו שם אף אחד בבני ברק שהיה לו קליטה של יותר ממגה בבני ברק דרך סים כשר בפרטנר.
הוא אומר שיש מקומות שונים אז שיביא מקום אחד בבני ברק שסים כשר חצה את השתי מגה.
ואם רואים שפרטנר באותו איזור של אנטנות ב019 הוא בסדר וסים כשר הוא לא בסדר אז הבעיה היא בסים כשר ולא בפרטנר.
ועכשיו אם הנידון הוא סטיק תקול, מעניין שכל הסטיקים של לקוחות כשר סים בבני ברק תקולים, ואין אף אחד בבני ברק שיש לו סים כשר בלא סתיק תקול. ומענין שמחוץ לבני ברק הסטיק הוא לא תקול כמו הלייק שים כשר הצביע לי.
מישהו יכול לומר לי למה חסמו את הנושא של קליטה כשר סים ?אני מבקש לראות כאילו שכל הפוסט לא נכתב לא ידעתי ששרגא הוא איש מקצוע של נטפרי, ומתנצל על הזילזול בדבריו. חל.
-
@חל אתה צריך להבין שאמנם מבחינתך יש הבדל גדול בין 3 מגה לבין חצי מגה אבל מבחינה מקצועית אין הבדל וכפי שלא תתעקש על הבדל בין 38 וחצי ל40 מגה כי זה לא הבדל משמעותי גם כאן זה לא הבדל. ולכן אם בבני ברק אתה רואה שברוב המקרים יש פחות מ10 מגה ואפילו פחות מ5 מגה לבוא בתלונות על סים כשר שהוא פחות 3 מגה זו לא טענה כלל וכלל!! אם כבר תפנה בטענה לראש העיר או אולי לשר התקשורת שיש שם בעיה מובנית באנטנות
-
הטענה שלי היא שלפי מה שיש בפוסט של מהירות גלישה בחיבור סוללרי, רואים שכל החברות דרך פרטנר לאדם הפשוט המהירות יותר גבוהה מסים כשר, ומה שאני רוצה שאם קניתי מוצר ושילמתי עליו 50 ש"ח שלא יאמרו לי תלך למקום אחר.
-
@חל וזה מה שעניתי שתוספת של 3 מגה זה לא יותר