מניעת הסרת ווי פרי על ידי סיסמה לקישור ההורדה!
-
היום הסרתי את התוכנה של וויפרי והחזרתי
שלמתי 100 שקל וקיבלתי את הקישור להורדת התוכנה ואחר כך החזרתי את התוכנה בעקבות צורך כלשהוא.
הבעיה שאחרי שהסירו את התוכנה נתנו לי את תוכנת ההסרה במחשב ואת זה מחקתי אבל את הקישור עדיין אני יכול לקחת מהפורום ששם נתנו לי אותו!
ולא מחקו את זה.
אני פשוט חושב שהם צריכים לעשות סיסמה לקישור ההורדה שגם מי שיש לו את הקישור לא יוכל להוריד משם רק על ידי הקשת תוכנה.
בנוסף מי שמסירים לו את התוכנה הטכנאי שביצע את ההסרה במקרה שלי @תמר היה צריך למחוק את ההורדה מהמחשב וכן את קישור ההורדה מהדפדפן וכן למחוק את הקישור מהפורום ובקיצור לנקות עקבות.
כי אם זה היה מישהו לדוגמא שקצת עצבני על נטפרי או סתם אדם חצוף הוא היה מפיץ את התוכנה ברשת או לכל הפחות היה שולח לחברים שרוצים להסיר את התוכנה את וכנת ההסרה.
צריך ליתן על זה את הדעת.
אלא אם כן יש דברים שאני לא יודע והאפשרות הזו כבר חסומה!
בברכה
אבי@ -
@שעייה
התוכנה להסרה של WIFRE ששולחים היא חד פעמי
תנסה להשתמש בה עכשיו וכבר לא תוכל יותר -
@שעייה אמר במניעת הסרת ווי פרי על ידי סיסמה לקישור ההורדה!:
אלא אם כן יש דברים שאני לא יודע והאפשרות הזו כבר חסומה!
כבר אמרתי את זה שמסתבר שיש דברים שאני לא יודע!!!
-
@שעייה אז אמרתי לך שתדע
-
תודה יודע
-
@bbn יש משהו בדבריו כי אפשר לשחזר את התכנה עם תכנות לא כאלו בשמים- אלא א"כ היא גם מתקינה קבצים שנמחקו
[כבר כתבתי פעם שאיזה מתכנת אמר לי שהוויפרי זה כלי קטלני ונוראי שקשה להתפטר ממנו- אני אישית התקנתי פעם לזמן ומחקתי עם קומבינה הזויה אבל ברעיון אדם רגיל אין לו סיכוי להוריד אותה]
-
@MERS לי היה מחשב עם וויפרי והבאתי אותו לטכנאי מחשבים בגלל בעיה אחרת והוא הסיר לי גם את התוכנה הזו.
-
@1shlomo עדיף שאנשים לא ידעו, כדאי לא לפרסם!
-
פוסט זה נמחק!