האם אפשר לפתוח אתר כמו וידיאו טוב עם כל השירים שיש והסרטונים הנקיים אבל כמו יוטיוב שאם נגיד אני מחפש שירים של ישי ריבו שיביא לי את כל השיריםויעבור אוטמטית לשיר הבא
-
אולי גם שכל אחד מהמשתמשים בנט פרי יוכל להוסיף שירים או סרטונים
בקיצור כמו יוטיוב שעובר אוטמטי ועם המון חומר על כל נושא אבל נקי -
@avrimi א. למה אתה עושה כותרת כזו ארוכה ?
ב. לא קשור לנטפרי. נטפרי היא חברת סינון ולא בניית אתרים
וידיאו טוב זה יוזמה פרטית -
אם אתה רוצה להגיע ליותר תוצאות של מה שאתה מחפש ושיהיה רשימה של כל התוצאות, תעשה חיפוש בגוגל: site:youtube.com ישי ריבו (לדוגמא)
ואז תקבל את כל התוצאות מיוטיוב. כמובן חלקן פתוחות חלקן סגורות. מקוה שעזרתי. -
@מעמד אמר בהאם אפשר לפתוח אתר כמו וידיאו טוב עם כל השירים שיש והסרטונים הנקיים אבל כמו יוטיוב שאם נגיד אני מחפש שירים של ישי ריבו שיביא לי את כל השיריםויעבור אוטמטית לשיר הבא:
ב. לא קשור לנטפרי. נטפרי היא חברת סינון ולא בניית אתרים
למה לא קשור לנטפרי, הפלייליסטים לא עובדים בגלל הסינון, הוא ביקש פיתרון.
-
@avrimi אמר בהאם אפשר לפתוח אתר כמו וידיאו טוב עם כל השירים שיש והסרטונים הנקיים אבל כמו יוטיוב שאם נגיד אני מחפש שירים של ישי ריבו שיביא לי את כל השיריםויעבור אוטמטית לשיר הבא:
אולי גם שכל אחד מהמשתמשים בנט פרי יוכל להוסיף שירים או סרטונים
בקיצור כמו יוטיוב שעובר אוטמטי ועם המון חומר על כל נושא אבל נקיבוידאו טוב יש אפשרות לפלייליסטים, אבל צריך שמישהו ירכיב אותם, אתה יכול להרכיב פלייליסט של ישי ריבו ולשמוע אותו, ותוכל גם לשתף אותו עם אחרים, אפשר לייצא ולייבא פלייליסטים
-
@netanel אבל כל ]פעם אתה צריך לפתוח ולסגור מחדש אני מחפש משהו שיעבור אוטמטי כמו שיש להידברות אבל שם אץ. הם לא כ"כ מעודכנים
ב. אם יש סירטון שצריך בדיקה זה נתקע ולא עובר אוטמטי -
אני רציתי לפתוח כזה אתר, אבל הבעיה היא שבקושי הוועדה התירה לפתוח את וידאו טוב, וגם זה עם הרבה הגבות שנראת לנו כחוסר יתוח.
אך אם זה יהיה אתר מסודר ויעיל יותר, ללא הגבלת תוצאות, הוספת סרטונים ובקושת פתיחה, גם נטפרי וגם הוועדה לא יסכימו בשופ"א, כך שזה לא רלוונטי.