עכשיו ניסיתי לצאת עם המחשב למרפסת ואני חושבת שיש בחוץ קליטה מדהימה, אז מה עושים עם זה שבתוך הבית אין קליטה?מקווה מאוד שלא נגזר עלי לשבת עם המחשב רק במרפסת פתוחה
-
תגובה: בעיות קשות בגלישה
-
@אתי-חביב הנטסטיק שלכם תומך WIFI ?
-
@bbn כן הוא תומך
-
@אתי-חביב אז אולי תחברו אותו למשל ליד חלון עם כבל USB שמחובר לחשמל
ותתחברו אליך עם WIFI מהמחשב -
@bbn איפה קונים דבר כזה ואיך זה נקרא
-
@אתי-חביב לגבי מה ? לגבי הכבל USB ?
-
@bbn כן,זה אמור להיות משהוא ארוך מאוד לא???
-
@אתי-חביב לגבי הכבל אתם צריכים משהו מהסוג הזה :
וזה בעצם צד אחד מתחבר לנטסטיק ואחד מתחבר לחשמל למטען שיש לו חיבור USB ..ולגבי האורך של הכבל זה תלוי מה האפשריות שיש לכם.
אם יש לכם אפשרות למקום שהחשמל קרוב לאיזור שיש קליטה טובה כמו למשל קרוב לחלון
אז לא חייב משהו ארוך
והמחשב כמובן לא מחובר לזה וקולט את הרשת באופן אלחוטי -
לא צריך דווקא כבל
ניתן לחבר ישירות למטען USB קרוב לחלון או במרפסת וליהנות מקליטה טובה יותר -
@bbn כשאני יוציא את הכאבל לחלון ויהיה לי קליטה טובה זה אומר שאני גולשת על אינטרנט של השכנים רק בסינון של נטפרי? ולא על החבילת גלישה שרכשתי???
-
@אתי-חביב הסטיק שלך יהיה בחלון ואת מהבית תתחברי ותגלשי על הרשת שהסטיק מספק. אולי השכנים גם יוכלו ליהנות ממך, אם זה ממש לא בא בחשבון תוכלי להגדיר סיסמה [בממשק של הסטיק] להתחברות לרשת הוויפיי שהסטיק שלך מפיץ.
-
איך אני מגדירה סיסמה בממשק של הסטיק?
-
אגב הנושא של הגלישה של השכנים וסיסמא וכו'.
אצלי גם כאשר אני מסמן דונגל מוד ואני מתחבר בכונכשין אני רואה את המילים ויפי מוד באנגלית, יש למישהו מושג אם מישהו יכול להתחבר אליי כך? -
זה נראה כך אצלי:
כמו שאפשר לשים לב אני מחובר וזה על מצב ויפי, והסטיק במחשב ובהגדרות זה על דונגל מוד. -
אני צריכה קצת "ברחל ביתך הקטנה" אני לא מבינה במחשבים ואין לי מושג איך אני מגיעה לחלונית הזו
-
@אתי-חביב בדרך כלל כן מוגדר סיסמא לWIFI
תנסו לראות כתוב את זה על הסטיק באיזה מדבוקה אולי את המילה WIFI ואיזה מספר -
@אתי-חביב הממשק יפתח רק כשהסטיק מחובר למחשב פיזית [בUSB]. אם יש לך אייקון של התוכנה של הסטיק על שולחן העבודה, תלחצי עליו ויפתח לך דף אינטרנט עם הממשק וההגדרות. אם לא, יש כתובת רשת. אם תצטרכי נכתוב לך.
-
אשמח מאוד לקבל כתובת רשת! האייקון לא מופיע לי על המסך משום מה, למרות שבימים הראשונים אחרי שקיבלתי את הסטיק והתקינו לי אותו על המחשב ההגדרות האלה הופיעו בכל פעם שחיברתי את הסתיק, מוזר לי מאוד שאני כבר לא רואה את זה, אני מקווה שלא שיבשתי משהוא בהגדרות
-
@אתי-חביב יש נטסטיקים שהממשק הוא בתוכנה שעל המחשב
ויש כאלה שזה על הדפדפן
יש לכם במחשב תוכנה של הנטסטיק ? -
לא נראה לי