עכשיו ניסיתי לצאת עם המחשב למרפסת ואני חושבת שיש בחוץ קליטה מדהימה, אז מה עושים עם זה שבתוך הבית אין קליטה?מקווה מאוד שלא נגזר עלי לשבת עם המחשב רק במרפסת פתוחה
-
כן לפי איך שכתבת למעלה ,אחכ גיליתי שזה אותה הכתובת שעולה ברגע שאני מכניסה את הסטיק למחשב אבל כמו שאמרתי תמיד זה כןתב את ההודאה הזאת שצירפתי קודם,ולא עולה המסך הזה שאפשר לשנות איתו הגדרות
-
פוסט זה נמחק! -
@אתי-חביב מה דגם הסטיק שלך?
-
@a0533057932 jazz
-
@אתי-חביב מה כתוב מאחורי הנטסטיק
לא מה הלוגו הצבעוני שלו -
לא רשום כלום. מצרפת תמונה שלו:
-
@אתי-חביב מתחת למכסה מה רשום?
וכן תעלי בבקשה תמונה ממנהל ההתקנים (מגיעים אליו דרך לוח הבקרה) כאשר הסטיק מחובר -
איפה נמצאת שורת המשימות?(הגעתי לעמוד המצורף)
-
@אתי-חביב @a0533057932 כזכור לי, לסטיקים האלו יש ממשק ע"י תוכנה, לא מתוך הדפדפן.
-
@yair-na אני מכיר את הסטיק הזה אישית ויש לו גישה רק דרך הדפדפן.
-
@יצחקחק באופן גורף? כי זכור לי בוודאות שעם סטיק אחד שהתנסיתי בו אז הייתה לו תוכנה
-
@אתי-חביב תפתחי את המכסה שעל הסים.
אמורה להיות שם מדבקה עם הסיסמא של הWIFI.לא מאד עקבתי אחרי מה שכתבו לכם כאן, אבל אתם פשוט צריכים להעתיק את הסיסמא משם (זה רק מספרים. יש שם גם סיסמא לממשק- admin) ולהתחבר אתה לרשת האלחוטית.
-
@yair-na יש בודדים כאלה.
הרוב זה דרך הדפדפן, וכשאין רשת פשוט אין גישה לממשק...
כמה שזה מטומטם זאת האמת... -
נכון וזה בדיוק מה שקרה לי אתמול, ניסיתי לבדוק בסך הכל באיזה דור 2/3/4 יהיה יותר קליטה וכשבאחד מהם לא היה בכלל קליטה(דור 2) לא היה לי אינטרנט כדי להחזיר את זה לפחות לאוטומט. והייתי צריכה להתחבר דרך הwifi של שכנים בסך הכל כדי להעביר למצב אחר
-
ודרך הגב אצלי דור 3 עובד הרבה הרבה יותר טוב מדור 4
-
@אתי-חביב לא נראה לי.
כנראה אין לכם בכלל קליטה של דור 4.
נדלק לכם פעם אור כחול במקום הירוק? -
ברור, כל 5 דקות בערך...
-
@אתי-חביב אתם צריכים לצאת החוצה למרפסת ופשוט למצוא מקום שבו כל הזמן האור כחול.
תגדירו את בחירת הרשת כאוטומטית קודם כמובן.
כשתמצאו את הנקודה תניחו שם את הסטיק עם מטען נייד וכדומה ותתחברו אליו דרך הוואי פיי. -
מה עדיף אור כחול או ירוק?
-
@אתי-חביב אור כחול זה דור 4.
אור ירוק זה דור 3.
אם יש אור כחול יציב כל הזמן זה עדיף בהרבה...
בדוק ומנוסה!