האתר file mail
-
עד לפני מספר שבועות האתר file mail היה פתוח למשתמשי נטפרי, אולם עכשיו נטפרו חסמו אותו מהסיבה שהם "מחפשים פתרונות לסנן את האתר", ולא הבנתי למה הם חסמו אותו(ואילו ג'מבו פתוח) , הרי הרבה יותר נח לשלוח קבצים דרך שם בגלל מספר יתרונות 1. אפשר לשלוח יותר מ- 5 ג'יגה 2. יש להם תוכנה שאפשר לשלוח איתה ואין חובה להיכנס לאתר (הרבה יותר נח).
ולכן אני חושב שהפתרון הפשוט ביותר הוא לפתוח אותו בצורה בטוחה כמו ג'מבו מייל ודרייב. תודה רבה! -
-
חחח, ממש תודה רבה לפי זה נראה שבחיים הם לא מתכוונים לפתוח את האתר הזה... למרות שלענ"ד אין שום בעיה שיפתחו אותו כמו דרייב (שאם זה קישור שיתפרסם בציבור שישלח לבדיקה ואם זה פרטי שיהיה אפשר לקבל! מה הבעיה? בדיוק כמו ג'מבו!
-
אם אומרים שמחפשים פתרונות יכול להיות שבקרוב ימצאו אותם
אני מאמין שם לגמבו מייל וגוגל דרייב עמלו קשה מבחינה טכנית
בשביל הצורה הזאת ובכל אתר מסוג כזה צריך לתכנת את המערכת בשביל זה
(אם לא היו רוצים לפתוח היו כותבים שהאתר נחסם)
אם זה מאוד חשוב לך תוכל לשלוח פנייה ולשאול אם יש צפי מתי האתר ייפתח -
@ר-חיים אני לא חושב שעבדו קשה בשבילם! והם יכולים לעשות בדיוק אותו הדבר גם באתר file mail זה לא סיפור להוסיף את זה למערכת!
-
@משה-כהן-435 אני דווקא כן חושב שעבדו על זה מאוד קשה
זה פלטפורמות שונות וכל אחד מתנהג אחרת לגבי הסינון
זה מצריך הרבה תיכנון תיכנות ומחשבה ומגיע לנטפרי על זה ישר כח עצום
אדרבה אם אתה חושב שזה כ"כ קל אתה מוזמן להציע פתרונות
כמובן במערכת הפניות כי רק שם הם יודעים מה הייתה הבעיה
אבל מכאן ועד לטעון שזה קל
לא נראה לי שאשפר לטעון כך -
@aknvtchtk ברור שבפעם הראשונה שהם עשו את זה הם בעדו על זה קשה, אולם אחרי שהמערכת שבודקת קישורים כבר מוכנה, זה לא כ"כ בעיה להוסיף עוד אתר למערכת!!!
-
@משה-כהן-435 לא ברור בכלל כל אתר עובד בצורה שונה
אין פיתוח אחיד לכל האתרים -
@aknvtchtk לא נראה לי מה שאתה אומר, בגלל שזה עובד ע"י מערכת שמזהה אם הקישור (את ההתחלה שלו) נמצא במקום ציבורי אז הוא נחסם, אבל אם הוא בצורה פרטית (מייל פרטי וכדו') אז הוא לא נחסם! ולכן זאת לא בעיה להוסיף את זה למערכת!!
-
אם אתה יודע איך לעשות את זה אולי תפנה לנטפרי דרך מערכת הפניות או המייל
ותציע להם עזרה בעניין
זה יהיה יותר יעיל מאשר לכתוב זאת כאן בפורום -
סתם השערה שלי בנוגע לסיבת החסימה:
בניגוד לג'מבו מייל שהשימוש בו מעורב בין שיתופים לדברים שסגורים בנטפרי לדברים שפתוחים,
filemail שימש בצורה הרבה יותר גדולה לסרטים/משחקים וכדו'.ולכן גם אם יש אפשרות טכנית, לא מצאו לנכון לפתוח.
כי פשוט לרוב המשתמשים לצרכי עבודה זה לא נדרש. הם משתמשים בג'מבו.שוב, השערה בלבד.
-
@dLive אמר בהאתר file mail:
סתם השערה שלי בנוגע לסיבת החסימה:
בניגוד לג'מבו מייל שהשימוש בו מעורב בין שיתופים לדברים שסגורים בנטפרי לדברים שפתוחים,
filemail שימש בצורה הרבה יותר גדולה לסרטים/משחקים וכדו'.ולכן גם אם יש אפשרות טכנית, לא מצאו לנכון לפתוח.
כי פשוט לרוב המשתמשים לצרכי עבודה זה לא נדרש. הם משתמשים בג'מבו.שוב, השערה בלבד.
במחילה, אבל זו לא סיבה. זה סתם התלמדנות מיותרת, אם אפשר לחסום אותו ממקומות ציבוריים אנחנו צריכים לעשות סקר מה משמש ליותר סרטים ומשחקים??
-
@ששון-בן-שמחה
ההשערה היא לא התלמדנות.
היא היסק מהעיתוי בו האתר נחסם, בדיוק בתקופה בה השימוש בו למטרות הנ"ל גאה.אני מניח שאם שזה היה כ"כ פשוט שלינק ציבורי יחסם היו עושים את זה כבר.
-
חדש שwetransfer.com עובד כבר אפשר להוריד קבצים משמה
-
גם filemail
-
@chaimmarkowits אמר בהאתר file mail:
חדש שwetransfer.com עובד כבר אפשר להוריד קבצים משמה
-