התחברות דרך VPN חיצוני למשל של העבודה מבטל את הסינון!!!
-
@אבק אבל וויפרי לא חוסם כתובות פנימיות.
-
@אבק אמר בהתחברות דרך VPN חיצוני למשל של העבודה מבטל את הסינון!!!:
@shraga ויפרי עלול לחסום גם את הגישה לVPN
לא נכון. כל עוד ההתחברות אליו מתבצעת דרך חיבור מסונן (שלא נחסם).
-
@Anim-N
גם אני עובד בצורה דומה- לפטופ שמתנייד בין המשרד לבית. בבית יש אינטרנט נטפרי מלא- ברמת ספק. במשרד אני מתחבר דרך VPN של נטפרי (תוכנת NetFree AnyWhere). כמובן שמותקן WiFree על המחשב כך שאני מוגן (כמה שאפשר) בכל מקום, גם במשרד וגם בבית.
לגבי פורומים ואתרים שונים- גם אני מתחום התקשורת ונדרש הרבה להגיע למקומות הללו, אין מה לעשות ונדרשת סבלנות בפתיחת פניות לפתיחת אתרים, ב-99 אחוז מהמקרים האתרים נפתחים ללא בעיה מכיוון שהתוכן שלהם הוא מקצועי בלבד.נכון שאני משלם כפול- גם על החיבור בבית וגם על חיבור ה-VPN, אבל לדעתי שווה את זה בגדול.
ממליץ בחום. -
גם לי יש את הבעיה הזאת, אבל אני משתמשת בFortiClient לצורך החיבור לVPN
מה ההגדרה שאני צריכה לשנות כדי שזה יעבוד? -
@רינה מערכת הפניות. זה בדרך כלל דברים שמסדרים אישית
-
גם לי נהיה עם זה בעיה מהימים האחרונים, שלחתי פניה, בא נראה מה יהיה...
-
תראו איזה תגובה קיבלתי:
ברגע שאתה מתחבר לVPN, הגלישה היא גלישה דרך הרשת של הVPN שבמקרה שלך כמובן לא מסוננת,
ניתן להתקין את תוכנת wifree https://netfree.link/wifree התוכנה חוסמת את האפשרות לגלוש בעת שמחוברים לVPN ולא חוסמת את הגישה לכתובות פנימיות ברשת של הVPN.
הווי אומר שלנטפרי אין פתרון לעניין?
פשוט מתסכל! -
@הבוס-הגדול לנטפרי יש פתרון להתקין וויפרי או לגלוש דרך ספק של נטפרי , לך אין פתרון כי אתה רוצה/צריך לגלוש דרך רשת שלא מסוננת, ואתה לא רוצה/לא יכול להתקין ווויפרי, אז מה בדיוק אתה רוצה מנטפרי?
-
@הבוס-הגדול לא קראת מה שציטטת בעצמך?
התכנה לא מסננת כתובות פנימיות
רק גלישה על גבי הVPN תיחסם. אבל ניווט דרך הVPN (לדוג' להיכנס לשרת של החברה שלך או למחשב המרכזי שכולם מתחברים אליו דרך הVPN) כן אפשרי - זה הכוונה כתובות פנימיות.
בדרך כלל זה הפתרון האופטימלי לבעיה
הרי אתה לא רוצה לגלוש על אינטרנט לא מסונן (לכן אתה מדבר כן על הנושא הזה בכלל)
אבל אתה כן צריך להתחבר לשרתי החברה שלך.
וייפרי משחררת לך את החיבור עצמו לשרתי החברה - וחוסמת את הגלישה דרך שם.
מעולה! -
@ניק-ירושלמי אמר בהתחברות דרך VPN חיצוני למשל של העבודה מבטל את הסינון!!!:
@הבוס-הגדול לנטפרי יש פתרון להתקין וויפרי או לגלוש דרך ספק של נטפרי , לך אין פתרון כי אתה רוצה/צריך לגלוש דרך רשת שלא מסוננת, ואתה לא רוצה/לא יכול להתקין ווויפרי, אז מה בדיוק אתה רוצה מנטפרי?
(לא יכול, כמובן לא יכול, ולא לא רוצה, אני עובד תחת אבטחת נתונים של חברה עולמית שמגלגלת מילארדים, שלא נותנת לי אופציה לשחק עם שום בגדרה...)
אבל עד היום חשבתי שנטפרי יכול איכשהוא להתגבר גם על כזה בעיה, והיום אני מגלה לראשונה שלנטפרי יש עוד במה להתקדם, ויש להם עוד נשוא לא מכוסה.
סומך על נטפרי שאם הם היו רוצים גם זה היה מסודר. -
@הבוס-הגדול בוס יקר - אני לא מבין הם מחייבים אותך שגם את הגלישה שלך תבצע דרך VPN של החברה? או שכל מה שיש לך בVPN של החרבה זה גישה לקבצים ומחשבים ושרתים?
אם זה רק נושא של גישה כבר כתבתי לך שאת זה נטפרי פותחים. -
@chv אמר בהתחברות דרך VPN חיצוני למשל של העבודה מבטל את הסינון!!!:
@הבוס-הגדול בוס יקר - אני לא מבין הם מחייבים אותך שגם את הגלישה שלך תבצע דרך VPN של החברה? או שכל מה שיש לך בVPN של החרבה זה גישה לקבצים ומחשבים ושרתים?
אם זה רק נושא של גישה כבר כתבתי לך שאת זה נטפרי פותחים.חלק מהדברים אני חייב לעשות דרך הVPN שלהם, והשאר לא.
ההסבר שלי היה למה אני לא יכול להתקין וויפרי -
אם אני אתקין את התוכנה של wifree
האם יעבוד לי הנטפרי כשהVPN מחובר?
כי כרגע זה נראה שנטפרי לא פעיל בכלל כשהVPN מחובר
-
@רינה איזה VPN יש לכם ?
-
@bbn יש לי VPN של העבודה, אני משתמשת בFortiClient לצורך החיבור לVPN