-
אחת מהסיבות שאני מחזיק מאד מנטפרי, זה דווקא זה שהם לא מאשרים וואצאפ.
הכלי שהופך את האדם לתת-אדם. פשוט לוקח ממנו את "צורת האדם" שלו.
ולא, אני לא קיצוני. פשוט תסתכלו סביבכם [אם אין לכםוואצאפ ואתם מסוגלים להרים את הראש ולהסתכל סביבכם]יישר כחכם נטפרי על זה
-
פוסט זה נמחק! -
בעבר הצבעתי לטובת וואצפ ווב, אך כעת אני לא רואה את זה ברשימות.
מה הסיבה?
האם זה דבר שהולך לקרות?
אצלי זה חלק מהעבודה, והעובדה שאין לי אפשרות לזה דרך נטפרי מגבילה מאד
תודה -
אני חולק על ronbad, אין שום סיבה להתייחס לווטסאפ בעצם כדבר חמור ושלילי בשונה מכל מה שיש ברשת, ההיפך זה כלי עזר עצום ומועיל.
הבעיה האמיתית והיא אכן בעיה, שיש בווטסאפ, היא מה שהוא נמצא בכל כיס בפלאפון בצורה אישית וזמינה מאד, מה שמוליד התמכרות נוראית, וכן בילוי הזמן בשטויות והבלים, ויתירה מזו ניתן להגיע להצטרפות לקבוצות מאד לא טובות.
אבל במה שאני הצעתי, ווטסאפ שיעבוד רק על מחשב שולחני ע"י מדמה אנדרואיד, ירדו באופן אוטומטי הרבה מן החסרונות, ובענין הקבוצות הפסולות ניתן יהיה להתגבר על זה בצורה פרטנית, ע"י הגבלת מספר הקבוצות, וסינון רובוטי שיבדוק שאין בהם פריצות וכדו' ח"ו (סינון ממש כמו שיש לאתרי אינטרנט לא שייך כ"כ, כמו שאין למייל, מטבע הדברים שיש תמונות משפחתיות וכדו')
לכן לדעתי זה יהיה שדרוג גדול לאיכות נטפרי.
נא לבדוק את הדברים
ולהעלות להצבעה אם יהיה כמובן אישור מוועדת הרבנים! -
אני לצערי הרב מדבר מתוך נסיון של עבודה ליד אנשים שעובדים עם וואצאפ דרך המחשב ולא דרך הטלפון. [כמובן שלא דרך נטפרי]
ה"מדיה" של האפליקציה הזו, ובכלל של תוכנות מסרים מידיים, עם כל היתרונות שיכולים לבוא איתן, החסרונות גדולים פי כמה וכמה. -
@ronbad יכול להיות.
אבל עדיין התשובה הלקונית של נטפרי היא שוואטסאפ נסגר כי אין להם עדיין יכולת לסנן אותו,
ולא כי הוא לא עומד בכללים או משהו כזה. -
@dLive כל עוד יש להם על קצה השרוול תשובה שאין עליה ערעור, דהיינו שטכנית אין להם אפשרות לסנן, אז למה שיתחילו לתת תשובות השקפתיות וכו' שיגררו ויכוחים וטענות. כך שעצם זה שזו התשובה "הלקונית" [כלשונך] של נטפרי, זה לא אומר שזה באמת ההגיון היחיד שעומד מאחורי הדברים.
אני אישית שמח שאין בנטפרי וואצפ, כי אם יהיה, בטוח שאני יתקין אותו כי אני חייב אותו לצורך עבודתי הישירה עם לקוחות.
ומכיון שב"ה בנטפרי אין וואצפ, לכן יש לי "תירוץ" למה אין לי את הדבר הארור הזה. -
@dLive כל עוד יש להם על קצה השרוול תשובה שאין עליה ערעור, דהיינו שטכנית אין להם אפשרות לסנן, אז למה שיתחילו לתת תשובות השקפתיות וכו' שיגררו ויכוחים וטענות. כך שעצם זה שזו התשובה "הלקונית" [כלשונך] של נטפרי, זה לא אומר שזה באמת ההגיון היחיד שעומד מאחורי הדברים.
בנוסף למה שאתה טוען, האמת היא שלא פשוט בכלל לסנן את וואצפ כי יש הצפנה מקצה לקצה.
-
בוואצאפ, בשונה מאפליקציות ואפשרויות אחרות, יש הרבה הרבה הרבה יותר סיכוי שאדם שמסתדר בלי זה, יתחיל לשתמש בזה רק כי יש את זה.
-
-
אבל לנטפרי **יש ** מדיניות
והיא לא חייבת לסנן כל דבר.
בדיוק כמו שהיא לא מסננת אתרים "דתיים-לייט"האתרים שנטפרי בוחרת לסנן [או לא לסנן, קרי לחסון לגמרי], מצביעים על המדיניות שלה.
בכל אופן, לא בפורום הזה ייבחנו הדברים, אלא על שולחנם של גדולי התורה שאיתם הם מתייעצים. אם יחליטו לפתוח, יתחילו לחשוב על איך לסנן, ואם לא יתירו אז לא
-
מה זה משנה?
תפקידה של נטפרי לסנן ולא לקבוע מדיניותאני לא מתחיל להבין מה אתה רוצה. ודבריך אפילו גובלים בחוצפה ועזות מצח..
לקחת שירות מנטפרי, ולהכנס לפורום שלהם ולכתוב כאלו דברים?זכותה של נטפרי לקבוע מדיניות, וזכותם גם לא לתת לך שירות...
אתה תכריח אותם ותחליט עבורם מה בדיוק לעשות ומה לא לעשות?!?!? -
מה זה משנה?
תפקידה של נטפרי לסנן ולא לקבוע מדיניותאני לא מתחיל להבין מה אתה רוצה. ודבריך אפילו גובלים בחוצפה ועזות מצח..
לקחת שירות מנטפרי, ולהכנס לפורום שלהם ולכתוב כאלו דברים?זכותה של נטפרי לקבוע מדיניות, וזכותם גם לא לתת לך שירות...
אתה תכריח אותם ותחליט עבורם מה בדיוק לעשות ומה לא לעשות?!?!?אני חושב שמי שיש לו עסק וזה נצרך, שפשוט יפתחו בנטפרי עוד אגף לעסקים שיצטרכו להביא אישורים/ הוכחה לעבודה. ושם יהיו דברים שנצרכים לעבודה
וכל זה בלי קשר לקורונה.
אני מכיר מישו שעבודה שלו זה ללמה שפה בשיחת וידאו והפלטפורמה שלו חסומה (זה בחברה מסוימת) והוא נאלץ ללכת לאתרוג ששם פתחו לו אבל החסימה לא משו.
הפיתרון הכי טוב זה עוד שלוחה לעסקים שרוצים הגנה מירבית וצריכים להשתמש בכלים נוספים (ואם זה לא נטפרי אז חסימה פחות טובה, מה הרווחנו?)
חובה לטפל בזה
זיכוי הרבים!! -
מה זה משנה?
אתה תכריח אותם ותחליט עבורם מה בדיוק לעשות ומה לא לעשות?!?!?במחילה אבל אין מקום לתגובה מתלהמת מסוג זה והיא חורגת מגבול הטעם הטוב.
קודם כל זוהי דעתי וזכותי לבטא אותה
שנית זוהי הבנתי את מדיניות נטפרי
אם אתה מבין אחרת - לגיטמי שתבטא את דעתך