התקנת תעודה במכשיר אנדרואיד באמצעות magisk
-
ראיתי שנוסף כאן אופציה חדשה להשתלת תעודה, מה שכן צריך לחלק מהפעולות אינטרנט לא נטפרי.
האם צריך לכל השלבים שם אינטרנט פרוץ או רק לעריכת ה tar? ואם זה רק לעריכה, האם יש כאן מישהו שיכול לערוך לי אותו?
(אם זה נכתב בצורה ראשונית כאן בפורום אשמח לקישור...)
גם לא ברור שם אם בשלב הסופי להתקין תעודה רגילה או בסיומת 0. -
לפי הוידאו שם זה נראה שזה רק ל A10 ולא לכל סמוסנג? אני טועה?
( @shraga ) -
@ari62 אמר בהתקנת תעודה במכשיר אנדרואיד באמצעות magisk:
האם צריך לכל השלבים שם אינטרנט פרוץ
לא בהכרח צריך, צריך אולי בשביל לפתוח את נעילת הoem על ידי עדכון המכשיר קודם. ואולי צריך גם בשביל הmagisk manager שמוריד אולי קבצים מהרשת וכל עוד תעודת האבטחה של נטפרי לא מותקנת הנ"ל לא יצליח לגשת לרשת עקב בעיית התעודה...
גם לא ברור שם אם בשלב הסופי להתקין תעודה רגילה או בסיומת 0.
תעודה רגילהכמו שכתוב שם.
לפי הוידאו שם זה נראה שזה רק ל A10 ולא לכל סמוסנג? אני טועה?
הוידאו הזה ספציפית לA10, אבל על אותו רעיון זה לשאר מכשירי סמסונג, ובאופן דומה גם מכשירי שיאומי ששם זה קצת יותר מורכב.
-
@shraga אמר בהתקנת תעודה במכשיר אנדרואיד באמצעות magisk:
הוידאו הזה ספציפית לA10, אבל על אותו רעיון זה לשאר מכשירי סמסונג, ובאופן דומה גם מכשירי שיאומי ששם זה קצת יותר מורכב.
אוקי אני אנסה.
אגב אצלי זה חילץ boot עם סיומת רק boot
וגם בהדרכה שם כתוב על כניסה למצב dm עם שתי כפתורים בצד, שזה לא בכל המכשירים כך. -
אולי צריך גם בשביל הmagisk manager שמוריד אולי קבצים מהרשת
ניסיתי להתחבר, אבל הוא לא עובד כלל בלי אינטרנט רגיל
-
@ari62 אמר בהתקנת תעודה במכשיר אנדרואיד באמצעות magisk:
אוקי אני אנסה.
אגב אצלי זה חילץ boot עם סיומת רק boot
וגם בהדרכה שם כתוב על כניסה למצב dm עם שתי כפתורים בצד, שזה לא בכל המכשירים כך.זה לא סיומת boot, זה קובץ בשם boot, והסיומת שלו מוסתרת אצלך עקב הגדרה במערכת ההפעלה שמסתיר סיומות קבצים.
-
צודק לא דייקתי. זה סיומת img (בלי lz4)
אבל הבנתי את הרעיון, זה הקובץ. אבל זה כמו הקובץ שzarchiver יוצר (בשלב 6 בהדרכה)אז לא ברור אם אני צריך לעשות את זה או לא?
ואם אנחנו כבר מדברים אז ה apk zarchiver חסום להורדה , אולי אפשר להעלות לשם שיהיה על השרת של האתר
וסליחה שהעמסתי.....