להתגאות עם נטפרי !?! להתבייש עם אינטרנט !!!
-
@מיציבושי
תכתוב בבקשה סיבות לדפדפן חדש (אם אתה יודע מה תפקידו בעולם).- להחליף את הסמל.
-
@למדן-וידען
החברות האלו יש להם מוצר שלא מתפתח.
יותר לעומק מה שהם עשו זה מערכת אנדרואיד (שמטבע הדברים מותאמת למכשיר אחד או כמה בודדים שאיתם הם משווקים אותה) מותאמת אישית, ובה הטמיעו חנות אפליקציות שלהם ובחרו מגוון אפליקציות שאפשר להסתדר איתם.
זה מאד נחמד. אבל זה לא קשור לסינון אינטרנט בכלל בכלל. נטפרי יכולה לקחת מכשיר אחד כזה ולראות את כל האפליקציות שיש ולסנן את התעבורה ונגמר סיפור. העבודה של נטפרי זה עבודה שלא נגמרת. יותר שירות מאשר מוצר.
כל זה על פי מה שאני יודע - תקן אותי אם אני טועה. -
@5566NEWbrs ברור, לכן לדעתי גם לא מתקדם איזשהו שיתו"פ כיום עם אחד מהחברות האלו כי העבודה אכן קשה ולא נגמרת כהגדרתך.
-
@מיציבושי אמר בלהתגאות עם נטפרי !?! להתבייש עם אינטרנט !!!:
- מורידים מכאן את הסמל וזה מונח בהורדות ואז רואים בעיון ובוחרים תסמל ומאשרים
אשמח אם תעלה מחדש את הקובץ
-
-
-
@מיציבושי
תמונה לא חוקית
למה?@מיציבושי אמר בלהתגאות עם נטפרי !?! להתבייש עם אינטרנט !!!:
@מרדכי העלתי https://magicode.me/send-file/file/f6f00a0f8636278dfad8d0bdb7b91cbae77afc6c/view
@מרדכי בדוק בקישור -
-
@מרדכי
כשאני פותח את הקובץ מהקישור הנ"ל זה מה שנפתח לי -
@מובהק תעלה צילומסך
-
@מרדכי
סליחה,
מישהו שיחק לי במחשב ושינה את תוכנית ברירת המחדל לפיקסה פוטו ויאוור וכנראה שהפיקסה הזו לא מצליחה לפתוח את הקובץ
שיניתי חזרה לתוכנה הרגילה וזה עלה
תודה -
@מיציבושי אח.. הפסדתי את כל המוניטין מהעסק..
-
@איצ תרגע מה קרה לא הבנתי ??
-
@מיציבושי כשפתחת את הפוסט הנוכחי נקבר הפוסט שפתחתי אנוכי לעיל.. ועימו כל המוניטין (שאולי) הייתי מקבל על הרעיון
-
בנושא השיתו"פ;
זה לא יקרה לעולם. שכחו מזה.ההסבר לזה פשוט, מי שמוביל כיום בתחום הסלולאר זה נתיב. זו מציאות שאין לה חולקים. ובחיים, אבל בחיים הם לא יסתדרו עם נטפרי...!
נטפרי הוא גב חזק. גב של עקרונות. גב שלא מפחד מאף אחד. גב שעושה בדיוק מה שהרבנים אומרים, מתוך תחושה כנה ואמיתית להגדיל ולטהר את הבתים שלנו... ולכן הם מצליחים. ולכן כל מי שטעם מנטפרי, לא מוכן לעזוב. יש לנטפרי ס"ד שאין לאף חטיבה, כי המטרה קדושה באופן אבסולוטי... הם לא נשברים מול איומים של לקוחות. הם לא מתכופפים לאף אחד, חוץ מלדעת תורה.מי שמחזיק את המכשיר של נתיב... וכו'.
עיין ערך "מוגן פלוס". וד"ל ואכמ"ל. -
@רמה-פלוס אל תזלזל במכשירים של לומדעת-הדרן.
בקושי פירצות יש להם אם בכלל.וזה דיי נותן מענה לזקוקים.
-
זה יותר מוצלח לדעתי רק צריך להפוך את זה מPNG לסמל. -
@איצ אמר בלהתגאות עם נטפרי !?! להתבייש עם אינטרנט !!!:
@מיציבושי כשפתחת את הפוסט הנוכחי נקבר הפוסט שפתחתי אנוכי לעיל.. ועימו כל המוניטין (שאולי) הייתי מקבל על הרעיון
אני חייב להודות כי @מיציבושי עשה תשובתת המשקל מופלאה
-
@איצ אמר בלהתגאות עם נטפרי !?! להתבייש עם אינטרנט !!!:
זה יותר מוצלח לדעתי רק צריך להפוך את זה מPNG לסמל.מישהו יכול להרים את הכפפה ?
-