בנושא טיימר
-
אם הבנתי נכון ישנה אפשרות להפעיל טיימר שמשעה שאתחיל להתחבר לטינטרנט יפעל טיימר למשך שעה שבסיום השעה יחספ האנטרנט ויופעל טיימר למשך שלש שעות שבסיומן יהיה אפשר שוב להתחבר לאינטרנט ומשעה שאתחבר שוב יופעל טיימר למשך שעה וכו'
-
זו שאלה?
-
@025371323 אמר בבנושא טיימר:
אם הבנתי נכון ישנה אפשרות להפעיל טיימר שמשעה שאתחיל להתחבר לטינטרנט יפעל טיימר למשך שעה שבסיום השעה יחספ האנטרנט ויופעל טיימר למשך שלש שעות שבסיומן יהיה אפשר שוב להתחבר לאינטרנט ומשעה שאתחבר שוב יופעל טיימר למשך שעה וכו'
אין אפשרות להפעיל כמה טיימרים ביחד, יש רק אפשרות לטיימר אחד
מגדירים פרופיל הפעלה שיפעל כל הזמן, ומגדירים אותה פרופיל בקטע של חיבורי אינטרנט המשוייכים להגדרות, שמה יש אפשרות להגדיר פרופיל זמני עם טיימר. -
איך עושים את זה? הייתי באמת רוצה להשתמש בדבר כזה
-
-
זה אני יודע אבל אני לא מדבר על אותו דבר.
מה שאני רוצה, זה ללחוץ על כפתור 10 דקות לדוגמא וזה פותח את אינטרנט 10 דקות. אחרי זה, זה נסגר לבד.
-
@Jberrebi אמר בבנושא טיימר:
זה אני יודע אבל אני לא מדבר על אותו דבר.
מה שאני רוצה, זה ללחוץ על כפתור 10 דקות לדוגמא וזה פותח את אינטרנט 10 דקות. אחרי זה, זה נסגר לבד.
תעשה לעצמי 2 פרופילים, פרופיל אחד שהכל פתוח ופרופיל אחד שהכל סגור, תגדיר ברירת מחדל עם הפרופיל שהכל סגור, וכשתרצה להשתמש תגדיר פרופיל זמני ל 10 דקות עם הפרופיליל שהכל פתוח, וללחץ על שמור, ואז יהיה לך אינטרנט רק ל 10 דקות ואח"כ זה יחסם לבד.
-
תודה רבה אבל איך אני בונה פרופיל ל10 דקות?
מה אני צריך לשים בפרופיל זמני? השעות על החיבור?
אני לא רואה איך להגדיר 10 דקות... -
@Jberrebi אמר בבנושא טיימר:
תודה רבה אבל איך אני בונה פרופיל ל10 דקות?
מה אני צריך לשים בפרופיל זמני? השעות על החיבור?
אני לא רואה איך להגדיר 10 דקות...לחיצה על הגדר פרופיל זמני, בחירת פרופיל הזמני, ובשעות לרשום 0.16 שזה עשר דקות (1/6), ואז ללחוץ על הוי, יופיע לך שהפרופיל יפוג בעוד 10 דקות