מה מניסיון - 019 או RL
-
@כן-כבודו תמיכה טכנית, בזמן שב 019 אין תמיכה טכנית מלבד נציגים חובבנית שקוראים לעצמם תמיכה טכנית ויודעים לומר לנתק ולחבר שוב, בRL התרשמתי שהם מקצועים.
-
@סופר אמר במה מניסיון - 019 או RL:
בRL התרשמתי שהם מקצועים.
מקצוענים אמיתיים.
ראש גדול.
הבנה בדיוק מה אתה צריך...מצד שני,
המערכת הטלפונית שלהם, לא הכי יעילה, אם כי יכול להיות שחל שיפור ממש לאחרונה (לא ניסיתי...) -
@edb1997 אני מתנצל שלא עקבתי מכמה סיבות, ולא ראיתי את התגובות.
דבר ראשון תודה לכולם, עזרתם לי מאוד.
דבר שני בנוגע לפקס, צריך לבקש מהם כתובת IP אישית, ז"א לבטל את ה-NAT. ואז מתאפשר שליחת פקסים. רק צריך לבדוק אם זה משתלם, כי זה עולה 20 שח. (אגב ישנה אפשרות נוספת בחינם למי שצריך מעט פקסים, באתר https://ringless.co.il/ ניתן לקבל חינם כמות מסוימת של דפים לשליחה חינם, כמדומה שמדובר מעל 100 עמודים)בעניין הטלפון של RL, דוקא בנסיוני הקצר, ב-RL ענו לי מיד, ו-019 חכיתי הרבה מאוד זמן.
שאלה נוספת, האם הכוונה, שגם מבחינת המהירות, יש עדיפות ל-RL ?
תודה -
@כן-כבודו
בגדול: מהירות גלישה איננה קשורה לספק אינטרנט אלא לתשתית.
כך שזה לא משנה אם אתה ב019 או בRL, אם בכל מקרה התשתית שלך היא בזק. -
@מטעמים מנסיון שלי,לא נכון.
השויתי גלישה בסים של פרטנר באותו סטיק בשני ספקים והפער היה משמעותי.
כנראה שלפעמים שרת הסינון שיושב אצל הספק הוא "צוואר בקבוק" שתוקע את המהירות. -
@mashav יכול להיות שקיים הבדל בין גלישה אלחוטית לגלישה חוטית. עקרונית אני גם סבור שספק טוב יכול לשנות את המהירות (למשל ידוע, ש-014 הוא הספק הכי מהיר), כי אם המערכות של הספק משופרות הוא יעביר את הנתונים מהר יותר, ולכך שאלתי. יתכן שאינני צודק.
האם למישהו בין המשתמשים ישנו ניסיון/מידע בנושא, בין RL ל-019 ??
תודה -
@mashav אמר במה מניסיון - 019 או RL:
@מטעמים מנסיון שלי,לא נכון.
השויתי גלישה בסים של פרטנר באותו סטיק בשני ספקים והפער היה משמעותי.
כנראה שלפעמים שרת הסינון שיושב אצל הספק הוא "צוואר בקבוק" שתוקע את המהירות.לא דיברתי על אינטרנט סלולרי.
אין לי מושג. -
@מטעמים לא אמור להיות הבדל, פשוט מאד, הרי כל תצרוכת הנתונים עוברת דרך שרת הסינון שהספק מעמיד, ואם הספק מתקמצן ולא מעמיד פס רחב מספיק ביחס למספר המנויים שלו, הרי שהמהירות שלהם תהיה אטית יותר מאשר אצל ספק שמחבר את שרת הסינון לו לפס רחב יותר ביחס למנויים.
-
@מטעמים אמר במה מניסיון - 019 או RL:
@כן-כבודו
בגדול: מהירות גלישה איננה קשורה לספק אינטרנט אלא לתשתית.
כך שזה לא משנה אם אתה ב019 או בRL, אם בכל מקרה התשתית שלך היא בזק.האם כבודו כותב מניסיון אישי או ניסיון של אחרים, או רק מהבנה אישית ? תודה.
-
@כן-כבודו מנסיון.
-
התחברתי ל-RL, בין השאר, ע"פ ההמלצות כאן. אבל... בימים האחרונים הגלישה איטית מאוד ביחס למה שהכרתי ב-019, למרות שב-019 היה לי 15M וב-RL יש לי 40M,
אני מסתפק, האם המידע הנ"ל אינו מדוייק - ו-019 בסה"כ יותר מהיר, או שזה תקלה זמנית (ב-RL) יוצאת דופן מאיזה סיבה כל שהיא ??
האם לכולם יש עכשיו איטיות יוצאת דופן ? -
אני ברשת פלאפון דרך IB,אחרי שהתאכזבתי מהוט מובייל ופרטנר, ובינתיים זה פשוט שמים וארץ, מהירות מצוינת ואף פעם אין איטיות נוראה.
גם אראל זה פלאפון. -
@mashav הוא מדבר על נייח ואתה עונה על נייד
-
@a0533057932 סליחה, לא שמתי לב.
-
@כן-כבודו
אני ב-RL,
והגלישה רצה מצוין. לא היתה שום בעיה לאחרונה.