סינון קהילתי מחנה קדוש Machane Kadosh
-
טוב לא משנה, ראיתי שווטסאפ וגוגל פליי לא עובדים בנטפרי אז אני אשאר כרגע עם GenTech (מוצר נישה, אבל אין מה לעשות...) ואני אבדוק בעתיד אם השתנה משהו
-
@Jewice
נראה לי שוואצאפ פותחים עם אישור מיוחד -
@nigun לא פותחים
-
@יעקב-ישראל העניין הוא, שבמחנה קדוש יש 4 רמות.
לצורך העניין, רמה 3 אינה מתירה ווצאפ, אבל רמה 4 כן מתירה ווצאפ.ידוע לך במקרה אם התנאים של נטפרי מאפשרים למי שבסינון קהילתי שמאפשר ווצאפ להשתמש בווצאפ?
-
@Jewice במחנה הקדושה של נטפרי לא פותחים וואטסאפ
אין לי מושג מה זה הסינון מחנה קדוש שאתה מדבר עליו -
@יעקב-ישראל
http://tagflatbush.com/what-is-machane-kadoshהעתקתי מהאתר שלהם, מחנה קדוש (מלכ"ר) נוסד ע"י TAG Technology Awareness Group (מלכ"ר) אתה בטח מכיר יש להם גם 3 סניפים בירושלים
MK Level 3 (Default)
Machane Kadosh offers this option for those who browse the Internet for basic searches in the following categories: Finance, Real Estate, Government, Weather and Travel, with the Image shading feature.
The following categories will not be available for viewing.
Entertainment (YouTube, TV Shows, magazines, etc)
Secular news sites (ABC, CNN, CBS, etc)
Social media (Whatsapp, Facebook, Instagram, etc)
Sports sites (ESPN, MLB.com, etc)
Education
Health
ShoppingMK Level 4 (base standard)
Machane Kadosh offers those who require a wider range of browsing abilities to search the following categories: Finance, Real Estate, Government, Weather, Travel, Shopping, Health, and Education with the Image shading feature.
What is excluded by Machane Kadosh’s base standard?
Social media – including but not limited to Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, etc.
Inappropriate (Not Tznius) imagery- Any app or website that shows inappropriate imagery but is inherently ok E.G. shopping websites, is available BUT requires proper image filtering.
Secular news sites- including CNN, Fox news etc.- The financial/business aspects of these sites will still be available.
Sports- Including but not limited to ESPN, Sports Illustrated, NBA.com, NFL.com etc.
Streaming media – This includes YouTube, Vimeo, Hulu, Netflix Etc.
Gaming websites -
@יעקב-ישראל זה סינון מבוסס נתיב ארה"ב
אין קשר לנטפרי -
@a0533057932 תסתכל בקישור הכי ראשון ששלחתי בתחילת העמוד, הם עובדים גם עם נטפרי
-
@Jewice הם תומכים בנטפרי (זה לא אומר שנטפרי תומכים בהם או בכל הכללים שלהם)
ולמה 8 דולר זה ממש יקר
-
@יעקב-ישראל טוב... אין חכם כבעל נסיון... אז עדיף לנסות ולראות מקסימום אני אבטל
אבל השאלה עומדת בעינה, האם 'מחניך קדוש' זה הם? לא ראיתי 'מחנה קדוש' ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני נכנס כי לא בטוח שייתנו לי לצאת אח"כ -
-
@Jewice אמר בסינון קהילתי מחנה קדוש Machane Kadosh:
@יעקב-ישראל טוב... אין חכם כבעל נסיון... אז עדיף לנסות ולראות מקסימום אני אבטל
אבל השאלה עומדת בעינה, האם 'מחניך קדוש' זה הם? לא ראיתי 'מחנה קדוש' ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני נכנס כי לא בטוח שייתנו לי לצאת אח"כהכי טוב לשאול אותם ישירות, פרטי התקשרות שמופיע באתר שלהם
(718) 975-2942
Machane Kadosh
1622 Coney Island Ave.
Brooklyn NY 11230
E-mail: info@machanekadosh.com -
@nigun כי זה אמור לעלות כ5 דולר
-
@יעקב-ישראל אמר בסינון קהילתי מחנה קדוש Machane Kadosh:
@nigun כי זה אמור לעלות כ5 דולר
מה זאת אומרת?
אתה מכיר את המחירון שלהם? -
@nigun זה נטפרי
-
@יעקב-ישראל
כנראה הם מוסיפים עוד כמה פרוטות על הניהול -
@nigun לא נכון. שרת VPN ארה"ב ואנגליה עולה 30 ש"ח (יותר מ8 דולר)
-
@Jewice אמר בסינון קהילתי מחנה קדוש Machane Kadosh:
אבל השאלה עומדת בעינה, האם 'מחניך קדוש' זה הם? לא ראיתי 'מחנה קדוש' ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני נכנס כי לא בטוח שייתנו לי לצאת אח"כ
אין סיבה להניח שזה הם. ככל הנראה 'מחניך קדוש' זו קבוצה תחת סינון נטפרי, ולא חברת סינון אחרת.