עלון 'מאמר התחזקות' - "הצטרפתי לנטפרי ואני יכול להגיד בפה מלא - לא ראיתי אפילו ראיה אסורה אחד"
-
-
@DovidStroh יש תרגום ?
-
@מעמד אמר בעלון 'מאמר התחזקות' - "הצטרפתי לנטפרי ואני יכול להגיד בפה מלא - לא ראיתי אפילו ראיה אסורה אחד":
@DovidStroh יש תרגום ?
מתומצת בכותרת
-
אכן, אין טהרה כנטפרי!
כמה אני מקנא בעוה"ב של המפתחים והתורמים! -
@DovidStroh אמר בעלון 'מאמר התחזקות' - "הצטרפתי לנטפרי ואני יכול להגיד בפה מלא - לא ראיתי אפילו ראיה אסורה אחד":
הלוואי...
אבל לך תדע מה היה לו קודם, -
@למען-אחי כנראה אתה לא לקוח נטפרי.
-
@DovidStroh נטפרי זה מצויין למי שבכל מקרה צריך אינטרנט, אבל להגיד שלא ראיתי אפילו ראיה אסורה אחד זה הגזמה שיכולה לגרום לאנשים לקחת אינטרנט כדבר נקי ללא חשש, וזה לא נכון לגמרי לגמרי. וחוץ מזה שיש עוד סכנות באינטרנט חוץ מראיה אסורה.
מצורף צילום מסך מכאן
-
אני עובד ביומיים האחרונים עם אינטרנט של חמי של רימון ברמה "בסיסית" משום שאין לי קליטה סלולרית לנטסטיק בבית שלו,
בינתיים נחסם לי השימוש בreddit אפילו בתחומים המקצועיים (שזה פתוח בנטפרי), וגם תשובה אחת בstackoverflow על סינון מלל אוטומטי, שאלו דברים שפתוחים בנטפרי
מנגד כבר בקישור הראשון של אתר ששלח לי המעסיק שלי, היתה שם תמונה של אשה, משום שהיו שם תגובות של הפייסבוק בצד העמוד, והיתה שם תמונה של אשה, אע"פ שהאתר עצמו הוא אתר נקי.אני יודע שהאינטרנט לא משמש את חמי אלא את גיסתי, אז אני מניח שזה עוד בסדר אם זה רק תמונות של נשים.
-
@hagai-w אמר בעלון 'מאמר התחזקות' - "הצטרפתי לנטפרי ואני יכול להגיד בפה מלא - לא ראיתי אפילו ראיה אסורה אחד":
אם זה רק תמונות של נשים
א. זה לא רק.
ב. הלכות צניעות זה גם לנשים -
יצא לי כמה פעמים לדווח על תוכן לא ראוי
גם באינטרנט הכי חסום יש באגים שהוא קורא אשה בתור גבר -
בדרך כלל לא קורה
רק בילדים
אבל פשלות קורות לכולם -
השאלה מה מינון הפשלות, וכאן, מנסיון של כמעט כל הסינונים שיש בשוק,
הפשלות הן במינון הכי קטן