חיבור לנטפרי עם נטויז'ן
-
שלום וברכה
יש לי חבר שרוצה להתחבר לנטפרי, יש לו כיום חשבון בנטוויז'ן עם אינטרנט שלא משתלם לו להתנתק ממנו, וכעת הוא רוצה סינון של נטפרי.
אמרתי לו למיטב ידיעתי יש אפשרות של חיבור VPN שבו הוא מקבל את הסינון של נטפרי, אבל הוא אמר לי שיש בעיה עם מחשבים אחרים שיתחברו לראוטר שיש לו, רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנדון, ולמי אני צריך לקשר אותו שיתן לו מענה. -
@סמי-כהן VPN לא מיועד למקרים אלו
-
@a0533057932 זה התשובה שקיבלתי מנטפרי, הבעיה היא שאין לו סינון על הראוטר בבית, ולכן הוא רוצה את הVPN על הראוטר.
-
@סמי-כהן הוא יכול להקים ספק אחר אצל אחד מספקי נטפרי, כך יהיה לו סינון.
-
למה אנשים מנסים לחסוך על חשבון המערכת?
אם הסינון של נט-פרי לא שווה ערך (לאותו חבר) כדי לשלם עליו, אז למה שנטפרי ישקיעו עליו ויתנו לו VPN על חשבונם? -
@נפתלי כנראה שהענין לא הובן כל צורכו, יש לא אינטרנט בגלל קו טלפון עם שיחות לחו"ל ללא הגבלה, הוא רוצה לעשות סינון על הראוטר היות ואם אחד הילדים יביא מחשב לבית הוא יוכל לגלוש באינטרנט לא מסונן, ובנטפרי האפשרות היחידה היא דרך VPN, איזה עוד אפשרות יש לו לשלם על שיחות לחו"ל אלפי שקלים כל חודש???????
-
@סמי-כהן האם שיחות לחו"ל שונות ממה שנאמר פה ע"ב שבועי משיחות בארץ ללא הגבלה?
-
@a0533057932 יש לו חבילה שכוללת שיחות לחו"ל לנייחים ולניידים, והיא כוללת מודם של נטויזן ויש גם גלישה וכו' וכו' הדבר כבר קיים זה לא שיש לו חבילה משתלמת של גלישה, אלא הגלישה כבר קיימת צריך רק לחסום אותה
-
@סמי-כהן אמר בחיבור לנטפרי עם נטויז'ן:
@נפתלי כנראה שהענין לא הובן כל צורכו, יש לא אינטרנט בגלל קו טלפון עם שיחות לחו"ל ללא הגבלה, הוא רוצה לעשות סינון על הראוטר היות ואם אחד הילדים יביא מחשב לבית הוא יוכל לגלוש באינטרנט לא מסונן, ובנטפרי האפשרות היחידה היא דרך VPN, איזה עוד אפשרות יש לו לשלם על שיחות לחו"ל אלפי שקלים כל חודש???????
אין בעיה, אפשר להתחבר לספק של נפרי ולהישאר אם אותו תוכנית בנטויזן
-
חייגן vpn לא יעזור במידה ואחד הילדים יביא מחשב, VPN משפיע רק על המחשב הספציפי שמותקן עליו
-
אני גם יש לי את התוכנית של נטויזן לשיחות וכן ראוטר שלהם אבל עם ספק לאיטרנט 019
-
@סמי-כהן צריך פשוט לפנות לנטוויזן שיפסיקו את השרות של האינטרנט ולהתחבר לספק אחר