מה דעתכם- פלאפונים כשרים באישור נטפרי.
-
נטפרי היא לא וועדת רבנים, היא מבצעת את מה שוועדת הרבנים אומרת לה,
כך שלא הבנתי את מה נטפרי תחליף..... -
@נוני הלוואי!!!
מייחלים שיעשו את מהלך החכם הזה.@מן-המודיעין אמר במה דעתכם- פלאפונים כשרים באישור נטפרי.:
נטפרי היא לא וועדת רבנים, היא מבצעת את מה שוועדת הרבנים אומרת לה,
כך שלא הבנתי את מה נטפרי תחליף.....זה מה שצריך שיהיו ממושמעים לועדת רבנים ולא שהעסקנים יעשו ככל שהם חושבים ללא כל פיקוח רבנים!!
-
לא צריך להכניס את כל הפוליטיקה הזאת לכאן
אבל בשני מילים
אני משער שהבעיה שלכם היא החסימות הרחבות של קווי התוכן
הבעיה היא שגם אם תקימו ועדה חדשה שתחסום פחות קווים
חברות התקשורת לא ישתפו פעולה, כי קווי תוכן נוגד את האינטרסים שלהם.ובא נגיד שנטפרי (או כל גוף אחר) יעשו את הטעות ויכנסו לביצה הזאת
אז גם הם יחסמו קווים (אחרת החברות לא ישתפו פעולה) , ושוב הציבור יצעק וחוזר חלילה.ואגב כל הבעיה עם הוועדה זה רק עם חברה אחת (שניסו לעשות קומבינות)
כל שאר החברות לא נחסמים כמעט.
אם אני הייתי מנהל את הוועדה כנראהגם אני הייתי חוסם אותם (אמנם גם אני נפגעתי מכל החסימות, אבל אני יכול להבין את הוועדה) -
@nigun אמר במה דעתכם- פלאפונים כשרים באישור נטפרי.:
חברות התקשורת לא ישתפו פעולה, כי קווי תוכן נוגד את האינטרסים שלהם.מלכתחילה כשהתחיל התקשורת הכשרה, לא היה כלל העניין הזה, כל החברות באמת לעגו לנו החרדים, אבל ברגע שהם ראו שמירס התחילה להרוויח וכובש את השוק, הם רדפו אחרינו על ארבע...
החברות מעניין אותם דבר אחד: כסף, ברגע שהציבור החרדי יצביע ברגליים הכל מסודר... -
@WWW
הם רודפים אחרי הלקוחות הרווחיים שלא יושבים על קווים כל היום
מבחינתם שכל הבחורי ישיבות ילכו למתחרים -
@WWW אמר במה דעתכם- פלאפונים כשרים באישור נטפרי.:
חברות התקשורת לא ישתפו פעולה, כי קווי תוכן נוגד את האינטרסים שלהם.מלכתחילה כשהתחיל התקשורת הכשרה, לא היה כלל העניין הזה, כל החברות באמת לעגו לנו החרדים, אבל ברגע שהם ראו שמירס התחילה להרוויח וכובש את השוק, הם רדפו אחרינו על ארבע...
החברות מעניין אותם דבר אחד: כסף, ברגע שהציבור החרדי יצביע ברגליים הכל מסודר...כל האוירה המנופחת סביב נושא זה מקורה בחברה אחת ובכמות מסוימת של אנשים רובם בחורי ישיבות וכדו' או משוחדים
-
@אפר-שריפה
צודק
מספיק להציץ בפרופיל של נוני
מגיש שלוחת הסיקורים על גדולי הזמר בקו המוזיקה של הציבור החרדי
אבל לא הייתי מגדיר את זה משוחדים
אלא אנשים שהשקיעו הרבה במערכות ע"ג אותה חברה
ומתוסכלים מהחסימות , ואין אלטרנטיבות (עדיין).אבל הנושא הזה נטחן מספיק בפורמים אחרים
ואינו קשור בכלל לנטפרי
אז בא נפסיק כאן. -
-
@אפר-שריפה
מגיש שלוחת הסיקורים על גדולי הזמר בקו המוזיקה של הציבור החרדי
ההגשה הינה ללא תשלום כך שאין לי אינטרנס כלכלי בענין.
-
@נוני אני בעד מהלך כזה ואז זה יוזיל את המחירים אצל ספיקי סינון כמו נתיב והדרן ויתן אפשרות לצורכי עבודה לרכוש מחשיר טוב במחיר מוזל
-