גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
זה החשבונית של ההצטרפות אתה יכול לראות שהמחיר לבזק הוא 80 ש"ח שזה כולל תשתית וספק
+ראוטר בשכירות 19.90 בקניה 10.90 לחודש ואני בנוסף לזה משלם 15 ש"ח לנטפרי
רשום בחשבונית ספק אינטרנט אייס באמת אבל הכל עובר דרך בזק גם התשלום וגם השרות -
@a0533057932 ממש לא נכון
-
@אליהו-התלמיד-חכם לפני שאני בודק את התדובה
להבא לענות בפוסט אחד ולא בכמה זה פשוט לא נראה טוב -
@אליהו-התלמיד-חכם ואני רוצה להבין
אייס תקשורת שולטים בבזק?
כלומר איך בדיוק ניהיה לי נטפרי כאשר אני משתמש ביוזר של בזק? -
את זה גם אני לא הבנתי איך בדיוק.. אולי עובדים בייחד אולי משהו אחר.. שורה תחתונה חוץ משיחה אחת לאייס הכל דרך בזק שרות ותמיכה
ולא משתלם לעבוד עם אייס משום שהמתנה למענה בשרות לקוחות ((לא במכירות אני מדגיש ששם עונים מהר)) לוקחת שעתיים
ראית בקבלה שה עלתי למעלה אני משלם הכל לבזק ובכל אופן זה עובד עם אייס נטפרי -
@a0533057932 אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@אליהו-התלמיד-חכם ואני רוצה להבין
אייס תקשורת שולטים בבזק?כתוב בדף למעלה שספק האינטרנט הוא ICE
ודרך אגב התשלום הוא 100 ש"ח לחודש לבזק + שכירות ראוטר 10.9 +נטפרי, המחיר של 80 ש"ח לבזק הוא לחודשיים הראשונים בלבד. [אחרי שנה המחיר עולה ל 140 ש"ח לבזק לבד] -
פוסט זה נמחק! -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
לא נכון 80 ש"ח לחודש ל 10 חודשים +ראוטר ב 10.90 לחודש +נטפרי
רק רציתי לעזור לך [מתברר שצדקתי בהשערה שלי שלא שמת לב לזה בחשבונית]
-
קראתי את זה בצורה מהירה לא אחזתי שאנחנו היום ב7 חשבתי שאנחנו ב 9 וכל שנה עולה המחיר
-
בזק נותנים את זה גם עם RL. בקיצור אפשרי לעשות בנדל לא דרך ספק אלא דרך בזק עם אחד מספקי נט פרי וכל השירות והתמיכה הם של בזק.
דיברתי על זה בשבוע שעבר עם נציג שירות בזק, הייתי בטוח שהוא טועה אבל מסתבר שזה שירות חדש מבזק. -
@שלום-על-ישראל כלומר אני משלם לבזק אבל מקבל את RL?
זה בשורה ענקית
(ניסיתי לשכנע כמה לעבור לנטפרי והם לא מוכנים לעבור מבזק לחברה לא מוכרת
הם מכירים רק את בזק וזהו
באם ניתן להמשיך לשלם כל חודש לבזק זה יהווה חידוש עצום -
אם זה נכון זה באמת חידוש עצום. היה נחמד לקבל לזה ביסוס יותר רשמי כדי שידעו על זה
-
למה צריך ביסוס אני בבזק נטו וראית למעלה גם העלתי חשבונית אני משלם הכל לבזק ואני בנטפרי אני גם לא האמנתי לזה בהתחלה אבל למעשה אני שם וזה עובד לי מעולה אגב לא נראה לי שיש עוד ספקים או חברות שמוכנים בהוראת קבע בנקאית בשורה תחתונה גם מגיע אילך לבית טכנאי מטעם בזק להתקין הכל ואם הראוטר בשכירות אז יש לך עליו אחריות מלאה מבזק על נזקים כמובן רק נזקים שלא נגרמו על ידי הלקוח
-
למעשה אני יתן את הביסוס המלא ואת הפרטים שאני יודע
רוכשים מחברת בזק תשתית +ספק + ראוטר בשכירות או השכרה - תשתית וספק=80 ש"ח לחודשיים ראשונים לאחר מכן למשך שנה 100 ש"ח
ראוטר בקניה 10.90 36 תשלומים בשכירות 19.90 לחודש עם אחריות
לאחר מכן מתקשרים למחלקת מכירות של אייס תקשורת או של RL ואומרים להם להתקין סינון נטפרי על היוזר של בזק (להתעקש על זה כי הם ינסו להעביר אותך איליהם)
אגב לאייס ול RL לא אמורים לשלם כלום (למה זה ריווחי לאייס אני לא יודע הם לא מרוויחים על זה כלום)
מרגע זה כל השרות מבזק נטו כולל תקלות טכנאים תשלומים והכל -
משהו כאן נורא נורא מוזר, הרי הספק מפעיל את מכונת הסינון על השרת שלו, וזה עולה לו כסף ומשאבים, כמו שתמיד הסבירו כאן שזה ההצדקה לחלק מהעלות הגבוהה יותר.
מה ההגיון שיתנו את השירות הזה ללקוח של חברה אחרת שלא משלם להם שקל?
אא"כ נאמר שברגע שגולשים על היוזר שלהם בזק נותנים להם חלק ממחיר המנוי, וזה גם מוזר, למה? ומה הענין של בזק בזה?
בקימור העסק כאן מוזר נורא, וצריך לקבל אישור והסבר מסודר מהחברות עצמם. -
@mashav אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
אא"כ נאמר שברגע שגולשים על היוזר שלהם בזק נותנים להם חלק ממחיר המנוי, וזה גם מוזר, למה? ומה הענין של בזק בזה?
זה בוודאי נכון. בזק עובדת עם הרבה ספקים ואתה יכול לבחור ביניהם רובם ככולם של החברות לא באמת קשורות לבזק אבל יש להם הסכמים. כי להבנתי לבזק אין בכלל שירות של ספק אלא רק תשתית. והיא מביא ספקים שאיתה בהסכם
-
@אליהו-התלמיד-חכם הסיבה שצריך ביסוס כי ייתכן שזה משהו חד פעמי. כי עד היום זה לא היה ואני בעבר ניסיתי להתחבר דרך 011 שבבזק אמרו לי שאין בעיה להתחבר דרכם ל011 עם נטפרי לאחמ"כ התברר שזאת הייתה טעות של נציגה...
לבזק יהיה קשה לתת שירות על מערכת שהיא לא מכירה ואם נטפרי לא מוכר מבחינתם יהיה להם בעיה עם טיפול בתקלות ברמה של הספק.
האם נתנו לך שירות ברמה של הספק או רק ברמת התשתית?
-
מענין לשמוע כאן תגובה של @בן-מלך למשל [אא"ט הוא קשור לRL], התווכחתי עם הנציג שאין דבר כזה שהוא יחבר אותי לנט פרי, ולשבחו יאמר שהוא לא התרברב אלא הלך ובדק ואמר לי שזה ממש ככה, הוא הקריא לי את המספר של RL שאליו הם מתקשרים ומחברים אותי לRL, הוא אמר לי את המחירים של RL לכל חבילה [15,40,100 מגה], והדגיש שוב ושוב שהם מחברים אותי ועושים הכל והשירות הוא מול בזק להכל.
כמו שכתבתי לעיל, במקום בנדל מצד RL, זה בנדל מצד בזק.
התפלאתי שלא ראיתי על זה פרסום רישמי, אבל הכל יכול להיות בנטפרי... -
@שלום-על-ישראל אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
מענין לשמוע כאן תגובה של @בן-מלך למשל [אא"ט הוא קשור לRL]
יותר נכון @בן-של-מלך
והוא כבר למעלה משנה ושבעה חודשים לא נכנס לפורום -
@aiib אני מקבל מבזק שירות מעולה גם על הספק וגם על התשתית בכל תקלה שלא תהיה הם מתחברים אילך לראוטר ומטפלים בכל בעייה ולעולם לא ישלחו אותך לדבר עם ספק אחר הם מסדרים הכל פשוט הכל על חשבונם גם אם אתה לא אצלם בספק. ויש להם שרות גם על תקלות בספק
אשמח לתת עוד פרטים למי שרוצה
==ואגב למי שטען מקודם שאין לבזק דבר שנקרא ספק יש להם ספק רק שדרכם זה לא נטפרי