חיבור מספר מחשבים לVPN אחד
-
אשה העובדת במקום חילוני שאין לה אפשרות להתחבר לנטפרי, רק דרך VPN, והיא משתמשת שם בכמה מחשבים, צריכה לשלם על VPN בכל מחשב? אין דרך לחבר כמה לVPN אחד?
כפי הידוע לי במכשיר הדרן עם דפדפן נטפרי ניתן לייצא את הרשת של נטפרי ע"י נקודה חמה ניידת, אין דרך לחקות זאת במחשב רגיל שתומך באופצית נקודה חמה?
אשמח למידע, זה יעזור לי מאד! -
@mashav אם זה VPN בתצורת קובץ חיוג או עם משתמש וסיסמא ולא אניוור 2 אז אפשר להשתמש בכמה מחשבים באותו חיבור אבל א"א במקביל.
-
@aiib תודה, מתי יש ענין להשתמש דווקא באניוור?
-
כמו"כ אשמח לדעת על דרך ליצור נקודה חמה מסוננת (כמובן הכל אחרי שמתקינים וויפרי בכל המחשבים)
-
@mashav אמר בחיבור מספר מחשבים לVPN אחד:
@aiib תודה, מתי יש ענין להשתמש דווקא באניוור?
נראה לי זה נותן חיבור אוטומטי וגם איכות חיבור יותר טובה.
איך שהבנתי נטפרי נותנים בכרירת מחדל את האניוור ומי שלא יכול מקבל שם משתמש וסיסמא -
כמו"כ אשמח לדעת על דרך ליצור נקודה חמה מסוננת (כמובן הכל אחרי שמתקינים וויפרי בכל המחשבים)
לא מכיר. ייתכן שיש תוכנות חיצוניות לכך
-
@aiib אמר בחיבור מספר מחשבים לVPN אחד:
לא מכיר. ייתכן שיש תוכנות חיצוניות לכך
תודה. מישהו מכיר?
-
@mashav אפשר לחבר את הVPN או ספק נוסף של נטפרי לראוטר. ברשת אינטרנט נוספת, ואז פשוט לחבר את המחשבים לרשת של נטפרי.
לא יודע מה הפרוצדורה, אבל מכיר כמה מקומות עבודה שעשו את זה. מנהלי רשתות אמורים לדעת איך לבצע את זה בקלות. -
@park תודה, לא יהיה לי סיוע ממנהלי הרשתות, זה מקרה שצריך להסתדר לבד..... הבנתי שיש ראוטר בודדים שתומכים בזה.
ובכל מקרה מדובר רק על המחשבים שבשימוש האשה ולא הרשת של כל מקום העבודה.
תודה על המידע! ואשמח להחכים עוד! -
יש תוכנה בשם connectify, נ"ל שאפשר לייצר נקודה חמה דרכו מ vpn . התוכנה בתשלום.
-
@ben1 תודה!
-
פוסט זה נמחק! -
@ben1 אמר בחיבור מספר מחשבים לVPN אחד:
יש תוכנה בשם connectify, נ"ל שאפשר לייצר נקודה חמה דרכו מ vpn . התוכנה בתשלום.
למישהוא ידוע על תוכנה חינמית?
-
@mashav התוכנה המדוברת עקרונית בחינם עם הגבלות. ייתכן שמה שאתה צריך לא נמצא בהגבלות. תנסה
-
@aiib בדקתי, החלק הזה נעול בגירסא החינמית
-
@mashav תנסה את ההדרכה הזו. ייתכן שזה דורש חיבור VPN מסויים ואז זה לא יעבוד אבל אולי ההדרכה כן תעזור.
https://send.magicode.me/send-file/file/b49d9999f33027b9ab088a83ddc448ce7b6e7e8d/view
-
@aiib קובץ שפורסם...... אם אתה יכול להעלות שוב ולשלוח לי את הקישור במייל הפרטי שמופיע בפרופיל שלי, תודה רבה!
-
@mashav מעניין!! לא ידעתי שזה קיים גם בשירות של מגיקוד. ומה שמעניין שגם הפורום של נטפרי נחשב קופץ שפורסם. זה לא צריך להיות ככה
-
כמתחזק מוסדות חינוך ונותן תמיכה לקהילה גדולה
יצא לי כבר לסדר פתרונות כאלו למקרים שונים לפי הצורך במשרדי הנה"ח (דומה לשע"מ וכדו')
היו מקומות שהמעסיק בא לקראת העובדות והיה מוכן להשקיע בראוטר + ספק שאותו צירפתי לרשת המשרדית ואז העובדים הכלליים גולשים כרגיל על הרשת הקיימת
והעובדים שמעוניינים בסינון גולשים דרך הראוטר החדש ,
אם רוצים ניתן לחסוך את התשתית ע"י VPN בראוטר נוסף (לא צריך מיוחד, סה"כ שיתמוך בחייגן המתאים)
או בראוטר מתקדם שינהל את כל הספקים על תשתית בודדת וינתב כל מחשב לפי הצרכים שלו .
תשובה זו אולי יכולה לענות גם על האשכול בנוגע לחבילת תמיכה לעסקים
@aiib -
@amir1 אמר בחיבור מספר מחשבים לVPN אחד:
תשובה זו אולי יכולה לענות גם על האשכול בנוגע לחבילת תמיכה לעסקים
@aiibלמה שיעזור?