טאבלט עם נטפרי באוקריינה
-
@חיים-שווארץ אמר בטאבלט עם נטפרי באוקריינה:
@shraga אמר בטאבלט עם נטפרי באוקריינה:
פתרון נקודתי עם ניידות פחות קיים בנטפרי.
מה הוא הפתרון אם אפשר לפרט
אם אי אפשר לפרט פה , אפשר לכתוב לי במספר פניה #1145832אפשר לשדר נקודה חמה של wifi עם סינון של נטפרי דרך ראוטר כדוגמת זה המאפשר התחברות בopen vpn לשרתי נטפרי, שניתן לחבר אליו נטסטיק/כבל רשת או לחבר אותו ל wifi לא מסונן.
-
@nigun אתה מעוניין לקנות?
דוגמא
דגל התורה התמשה בבחירות האחרונות בשיאומי רדמי גו בכל מקום שבו היה לה נציג
לכאורה אפשר לבדוק דרך מה הם חסמו את המכשיר
לחילופין לחסום לבד את המכשירים הנ"ל
וכן יש המון חברות שמשכירות טאבלטים כולל חסימת אפליקציות
אפשר לשכו מהם -
יש לנו סים שעובד באוקראינה ב 150 ש"ח של הוט מובייל
-
@a0533057932 אמר בטאבלט עם נטפרי באוקריינה:
אתה מעוניין לקנות?
לשכור, אין לי מה לעשות אחר כך עם המכשיר.
עם מי אפשר ליצור קשר בנידון? -
אם אי אפשר לפרט פה , אפשר לכתוב לי במספר פניה #1145832אפשר לשדר נקודה חמה של wifi עם סינון של נטפרי דרך ראוטר כדוגמת זה המאפשר התחברות בopen vpn לשרתי נטפרי, שניתן לחבר אליו נטסטיק/כבל רשת או לחבר אותו ל wifi לא מסונן.
תוכל לפרט קצת יותר אודות זה?
תודה -
@a0533057932 נכון, לדגל התורה יש המון מכשירים שמחכים לבחירות הבאות... הם חסמו את זה בדרך שבה הציע לעיל @shraga לחסום.
צריך לבדוק מה מצב החסימה במכשירים כעת.
יכול להיות שהם יסכימו להשכיר, אבל בינתיים לפי המצב נראה שאין נפק"מ בכל הדיון הזה, אם נראה שיהיה באמת אפשר ליסוע ויהיה כאן מישהו רציני שירצה לקחת לידיים את הפרוייקט, אולי אוכל לקשר אותו.
-
@מי-שמאמין אמר בטאבלט עם נטפרי באוקריינה:
תוכל לפרט קצת יותר אודות זה?
תודהאלו פרטים חסרים לך?
-
אני משער שהעסקנים הפועלים בעניין ינסו להגמיש את זה
https://www.breslevnews.net/קיבוץ-תשפא-בשורה-טובה-מאוקראינה-נית/
-
כבר דיברתי עם הדרן / נתיב וכל החברות אין להם פיתרון הם רוצים שאו ישכירו מהם או יקנו ב 500 ש"ח וזה מחיר הזוי..
@חיים-שווארץ אם חשוב לך דווקא נטפרי אז אני לא יודע. אבל אני יכול להפנות אותך לבן אדם שסיכמתי איתו שהוא מוכר יאנג ב 350 ש"ח והוא חוסם הכל (הכל זה אומר הכל. וגם א"א לפרוץ את זה דרך אפשרויות למפתחים דרך ההגדרות) חוץ מהאפליקציה הנ"ל והודעות (כי צריך את זה לקבלת קוד אימות לאפליקצייה). ויש עוד כמה פיתרונות טובים מאוד אם תרצה. נ.ב. אם תרצה יש לי גם את האפליקציה הזאת תומכת לשיאומי מקשים, אבל יש בעיה קטנה עם זה אבל האוקריאינים לא עושים כלום. -
@אוהב-אלוקי-ם
נראה לי שהאוקראינים דורשים שהמבודד יצלם את עצמו מידי פעם
כך שפלא' בלי מצלמה לא יעבוד. -
@nigun
בגלל זה כתבתי את זה@אוהב-אלוקי-ם אמר בטאבלט עם נטפרי באוקריינה:
אבל יש בעיה קטנה עם זה אבל האוקריאינים לא עושים כלום.
מניסיון של כבר יותר מ 20 חברים שלי שטסו רק מאחד ביקשו לצלם את עצמו, מכולם מה שהם מבקשים זה לראות את האיקון של האפליקציה וזהו.
וגם אותו אחד שביקשו ממנו לצלם זה היה ליומים וירדו מזה. תכלס עכשיו הוא מסתובב חופשי באוקראינה.@nigun אמר בטאבלט עם נטפרי באוקריינה:
כך שפלא' בלי מצלמה לא יעבוד
וחוץ מזה אפשר לשים לו מצלמה שעובדת דרך ווי פיי הבעיה שהאפליקציה לא תמצא את המצלמה כברירת מחדל. אם יש פה מישהו מקצועי שיכתוב פקודה לאפליקציה לא יהיה שום בעיה.
-
@אוהב-אלוקי-ם
השאלה האם יחמירו עם הנהלים בשבועות הקרובים (עם התקשורת מאחורי הגב שיתעדו כל פיפס)
וכשיראו מישהו מגיע עם פלא' קטן ומוזר, יתחילו להציק? -
@nigun
יכול להיות א"א לדעת כלום. מחר חב ר טס והוא לוקח שיאומי לראות אם יעשו בעיות (לקח גם יאנג למקרה ש..) בא נראה מה יגיד. לדעתי לא אמורים לעשות בעיות. -
@אוהב-אלוקי-ם
ע"פ מה ש@shraga הביא יעבירו אותו בכל מקרה. -
@nigun
זה משהו שיתפרסם...
תכל'ס הם היום בבוקר ביקשו מאנשים לראות את האיקון של האפליקציה.
(תעשה רווח בין הש' ל @ אם לא זה לא מתייג.) -
מה זה יעזור הרעיון הזה אם בראש השנה א"א להסתובב עם המכשיר?
-
@כהן-צדק עיקר הנקודה היא מצד השבועיים שחייב להיות בבידוד מי שמגיע ממדינה אדומה. (ישראל...)
-
@מאןדהו
לא צריך שבועיים
עושים בדיקה בנחיתה ואחרי שמקבלים תוצאות אפשר לצאת.