הסבר על התגיות
-
@helper אמר בהסבר על התגיות:
למיטב ידיעתי יש תגיות "היסטוריות" שהשתמשו בהם בעבר לצורך שימוש פנימי.
זה באמת נראה כך.אולי באמת נטפרי צירכה לעשות ריענון של התגיות.
מה אתם אומרים עדיף הרבה תגיות. או שעדיף קצת. כי נראה לי שהרבה תגיות עושה הרבה בלאגן.
עדיף קצת אבל לא מידי קצת. -
שאלה: במקרה שאני מסמן שכל האתרים יהיו חסומים חוץ מהתגיות שבחרתי ולא בוחר שום תגית , הכל יהיה חסום?
-
@dLive כנראה (חוץ מהאתרים של נטפרי)
-
@ezra כותב האם יש צורך להסביר מה זה קופת חולים.
לכ' אין צורך ממש וכו'. (חוץ אם יש ענין להסביר הכל בויקי באופן מסודר וכו'.)
אבל יש הרב קטוגריות שלא ברורים בכלל וכדוגמא אלו שהעליתי בתחילת האשכול. האם מישהו שיכול להסביר אותם לפחות כאן בפורם ובעז"ה נעלה אח"כ לויקי!!
-
אמר בהסבר על התגיות:
האם אפשר לכתוב הסבר על כוונת התגיות שלא ברור כוונתם כגון: דורש פיתוח, בסיסי, כלים שימושם באינטרנט, מצרך דיון, וכו'
וכן מה הבדל בין התגיון: איחסון אתרים, ואתרים להשראה, ושירתי ענןהאם למישהו הסבר על הנ"ל??
-
כנראה שכרגע אין למשתמשים הסבר בתגיות האלו
לכן אני פונה בכבוד רב אל ההנהלה הנכבד והחשוב אולי תסביר לנו מה כוונת התגיות הבאים
דורש פיתוח,
בסיסי,
כלים שימושם באינטרנט,
מצרך דיון,וכן מה הבדל בין התגיות: איחסון אתרים, ואתרים להשראה, ושירתי ענן
וכן לוח מודעות, פורמים וכו.בברכה
-
אם תשאלו מאה פעמים אולי יתקיים בכם יגעתי ולא מצאתי
@helper כיון לאמת, הרבה תגיות הם היסטוריות וטכנית הם חייבות להישאר.
אין צורך כל כך להסביר כי בכל מקרה עובדים לשנות את זה ליותר ברור וטוב. -
@helper אמר בהסבר על התגיות:
מה אתם אומרים עדיף הרבה תגיות. או שעדיף קצת. כי נראה לי שהרבה תגיות עושה הרבה בלאגן.
באמת אני מסכים שמה שאפשר פחות מיקל על המשתמש שכרגע קשה לחשוב מראש כל דבר איפא אמור להיות. מצד שני כמובן טוב לסינון אם יש הרבה תגיות.
מה שנראה שדברים שבדרך כלל המשתמש יפתחו ביחד כגון "משרדי ממשלה" עם "רשיות מקומיות" יש לכלול ביחד.אני שמח לשמוע שעובדים לסדר את זה. הרי נטפרי סומך על המשתמש להגדיר בעצמו ואיך הוא יודע מה לעשות עם "כלים משתמשים באינטרנט" וכו' וכו' זה מאוד מבלבל.
סוף כל סוף נטפרי עולה על כולנה בשירות, איכות החיבור, וסינון אפקטיבי. כל יום אני שומע ממשתמשים מרוצים איך נטפרי הציל אותם מהרבה לכ במקומות אחרים ושהכל עובד יותר חלק מקודם.
-
@אורי
אני לא יודע עד כמה אפשר ותריך להסביר על התגיות, אבל רשימה של כתובות שהתגית כוללת זה נראה לי מינימום. -
@DovidStroh אמר בהסבר על התגיות:
@dLive כנראה (חוץ מהאתרים של נטפרי)
אני הגדרתי לחבר שהכל יהיה חסום חוץ מתגיות בנק ומייל וכדו', ולא הצלחתי להוריד את התוכנה של נטפרי שחוסמת את המחשב [לא זוכר איך קוראים לזה] -
@IZAK אמר בהסבר על התגיות:
אני הגדרתי לחבר שהכל יהיה חסום חוץ מתגיות בנק ומייל וכדו', ולא הצלחתי להוריד את התוכנה של נטפרי שחוסמת את המחשב [לא זוכר איך קוראים לזה]
תפנה למערכת הפניות