מה גומר את חבילת האינטרנט
-
מקוה שכאן המקום הנכון לשאלה, אם לא אשמח אם תכוונו אותי למקום אחר
מישהו יכול לעזור לי להבין מה גומר לי את החבילה של האינטרנט? חברה אמרה לי ש 30 ג'יגה יספיק ברווח, אבל למעשה זה לא מספיק לי
אני עובדת עם תקשורת לחברה דרך VPN, שרת ה tomcat שלי מתחבר לDB שיושב במערכות החברה,
בנוסף יש ישיבות מידי פעם דרך Microsoft teams וכמובן מייל שפתוח ברקעהאם יש לי דרך לדעת מה צורך הרבה רשת? והאם יש דברים נוספים שאולי לא צינתי, שגם הם לוקחים רשת, שאולי אני אוכל לסגור?
תודה מראש.
-
@בב את מתכוונת לפגישות וידיאו?
תקווי ש100 יספיק -
לגבי השאלה האם ניתן לראות מה משתמש בחבילה, יש אופציה פשוטה מובנה בתוך ווינדוס 10, בתיבת חיפוש בשורת המשימות או בהגדרות הקלידו,את המילה "שימוש" ויופיע "הגדרות שימוש בנתונים" יש ללחוץ על זה ואז ניתן לבחור על איזה חיבור רוצים לראות את הפירוט )החיסרון שכרום כולו מופיע כדבר אחד( אבל זה יתן תמונה כללית
-
אפשר לנסות כשכל התוכנות שציינת פתוחות לפתוח את מנהל המשימות ושם לבדוק מה התוכנה שלוקחת הרבה גלישה
הרבה פעמים וינדוס לוקח גלישה ברמה אגרסיבית היה לי מחשב שלא היה מעודכן הרבה זמן ואחרי שחיברתי אותו לאינטרנט הוא לקח 5 ג'יגה גלישה
אז יכול להיות שהם שלחו איזה עדכון בחודש האחרון שתרם לזלילה של החבילה -
@KINGMEN לפני כל זה
וידיאו לוקח המון המון המון
אין סיכוי ש30 יספיקו לפגישות וידיאו -
@a0533057932
30 גיגה יכולים להספיק לפגישות. השאלה היא כמה פגישות. -
@a0533057932 אמר במה גומר את חבילת האינטרנט:
@KINGMEN לפני כל זה
וידיאו לוקח המון המון המון
אין סיכוי ש30 יספיקו לפגישות וידיאו@aiib אמר במה גומר את חבילת האינטרנט:
@a0533057932
30 גיגה יכולים להספיק לפגישות. השאלה היא כמה פגישות.זה גם תלוי מאוד באיכות החיבור.
וכנראה שגם במס' המשתתפים בפגישות. -
תודה על התגובות
בדקתי את השימוש בנתונים שקיים בווינדוס ומה שלקח הכי הרבה זה מה שעבר דרך ה VPN של החברה
ואגב, כל התוכנות של הפגישות (סקיפ, מיקרוסופט טימס, וזום) ביחד הם בערך 5 גיגה לעומת ה VPN שהוא כבר יותר מ 18 גיגה -
@בב אמר במה גומר את חבילת האינטרנט:
תודה על התגובות
בדקתי את השימוש בנתונים שקיים בווינדוס ומה שלקח הכי הרבה זה מה שעבר דרך ה VPN של החברה
ואגב, כל התוכנות של הפגישות (סקיפ, מיקרוסופט טימס, וזום) ביחד הם בערך 5 גיגה לעומת ה VPN שהוא כבר יותר מ 18 גיגהלא עשית חלק מהפגישות דרך הVPN?