חיבור מספר מחשבים לVPN אחד
-
@mashav תנסה את ההדרכה הזו. ייתכן שזה דורש חיבור VPN מסויים ואז זה לא יעבוד אבל אולי ההדרכה כן תעזור.
https://send.magicode.me/send-file/file/b49d9999f33027b9ab088a83ddc448ce7b6e7e8d/view
-
@aiib קובץ שפורסם...... אם אתה יכול להעלות שוב ולשלוח לי את הקישור במייל הפרטי שמופיע בפרופיל שלי, תודה רבה!
-
@mashav מעניין!! לא ידעתי שזה קיים גם בשירות של מגיקוד. ומה שמעניין שגם הפורום של נטפרי נחשב קופץ שפורסם. זה לא צריך להיות ככה
-
כמתחזק מוסדות חינוך ונותן תמיכה לקהילה גדולה
יצא לי כבר לסדר פתרונות כאלו למקרים שונים לפי הצורך במשרדי הנה"ח (דומה לשע"מ וכדו')
היו מקומות שהמעסיק בא לקראת העובדות והיה מוכן להשקיע בראוטר + ספק שאותו צירפתי לרשת המשרדית ואז העובדים הכלליים גולשים כרגיל על הרשת הקיימת
והעובדים שמעוניינים בסינון גולשים דרך הראוטר החדש ,
אם רוצים ניתן לחסוך את התשתית ע"י VPN בראוטר נוסף (לא צריך מיוחד, סה"כ שיתמוך בחייגן המתאים)
או בראוטר מתקדם שינהל את כל הספקים על תשתית בודדת וינתב כל מחשב לפי הצרכים שלו .
תשובה זו אולי יכולה לענות גם על האשכול בנוגע לחבילת תמיכה לעסקים
@aiib -
@amir1 אמר בחיבור מספר מחשבים לVPN אחד:
תשובה זו אולי יכולה לענות גם על האשכול בנוגע לחבילת תמיכה לעסקים
@aiibלמה שיעזור?
-
אם הבנתי נכון
דובר שם על הצורך בתמיכה מתקדמת לעסקים שבהם חלק מהעובדים מעוניינים בסינון מבלי לגעת ברשת הקיימת
והפתרונות שהצעתי יכולים לעזור בכך שהסינון יחול רק על מחשבים מסוימים ברשת מבלי להוציא אותם מרשת הארגון ומבלי שיצטרכו לפתוח כתובות וניתובים -
@amir1 הבעיה בעסק הוא שצריך לפתוח כתובות ולהתקין תעודות וכו' וכו'. במה שהצעת זה לא פותר את הפתרון. כי זה כמו להציע שיגלשו רק במה שפתוח...
-
ומה הבעיה בלהתקין תעודת אבטחה
הרי גם אם כל העסק יהיה על נטפרי או כל ספק מסונן אחר יצטרכו להתקין תעודת אבטחה על כל מחשב.ולמה התכוונתם בפתיחת כתובות, אתרים מסוימים שאינם פתוחים בדיפולט של נטפרי?
הרי ברגע שאתר אושר הוא פתוח לכולם...אם תפרטו בדיוק את הדרישות אוכל להציע את הפתרון.
חג שמח -
@amir1 הדרישות הם לדעתי
אדם צמוד שיבדוק בימים הראשונים באופן מידי כל כתובת שהעסק נתקל בה וסגורה האם ניתן לפתוח ובמידה ולא מה ניתן לעשות -
@a0533057932
בשביל זה צריך כוננות?
את זה אפשר לבדוק גם עכשיו על מחשב בודד ברשת, ואחרי שהכל מתפקד עליו, מעבירים את כולם או הבודדים לרשת נטפרי. -
@amir1 בשביל זה צריך כוננות
-
אם צריך אז צריך (;
בכל אופן בנוגע לכותרת האשכול
באחד מהסמינרים שאני מטפל היה צורך לספק לתחנות גישה החוצה להדפסות ענן אנטיוירוס ועוד..
אז שמתי ראוטר של TPKINK עם חייגן VPN
וכך יצרתי להם פרופיל מינימלי נפרד על תשתית אחרת קיימת.