שלא לבייש
-
אולי היה כדאי שיהיה בפורום מתקן שגיאות כתיב אוטומטי
אם יש אופציה כזו
ראיתי כאן כמה כותבים אשר בידם טעויות כתיב -
הניסיון מעיד, שמתקני שגיאות שכאלו גורמים לשיבושים הרבה יותר חמורים, מהם סתם לא מובנים ומהם משעשעים ממש.
-
לפעמים עדיף להשאיר את השיבושים.
לעיתים הם מעידים על רמת הכותב, והיחס לתוכן דבריו. -
-
יש אנשים שבגיל צעיר גדלו במקומות שלא הקפידו כ"כ על דקדוק וכדו' או שאז התקשו בתחום אבל זה לא מונע מהם להפתח בנושאים אחרים
להתפתח.
( )לא התכוונתי לכללי הדקדוק, אלא לניסוח ותחביר.
זה דברים שניסיון החיים יותר מלמד, מאשר לימוד בכיתה.וחוץ מזה, אדם שכותב בשגיאות, זה לא מעיד עליו כלום באופן מוחלט, אלא רק מציב תמרור זעיר לגבי תוכן דבריו.
-
יש אנשים שבגיל צעיר גדלו במקומות שלא הקפידו כ"כ על דקדוק וכדו' או שאז התקשו בתחום אבל זה לא מונע מהם להפתח בנושאים אחרים
להתפתח.
( )חהחהחה דווקא עברתי טוב לראות שלא יהיו לי טעויות שיפדחו אותי... אבל זה לא באמת טעות זאת גם מילה נכונה...
לא התכוונתי לכללי הדקדוק, אלא לניסוח ותחביר.
זה דברים שניסיון החיים יותר מלמד, מאשר לימוד בכיתה.חסר צעלמארס שלא יודעים לא ניסוח לא תחביר ולא דקדוק אבל הם מומחים לנואים רבים?!
בכל אופן אני מכיר כמה וכמה אנשים כאלו שלא נעים לי לדבר איתם מרוב שגיאות אבל להתייעץ אני מגיע רק אליהם... -
סורי, אבל אני לא כ"כ מבין על מה הדיון..
זה נראה כאילו שהפורום סובל מעומס של שגיעוט קטיו, ברמה כזו שאי אפשר לקרוא את הכתוב, עד כדי פיתוח כלי שיצליח לעמוד בעומס ויתקן את השגיאות...בסה"כ פה ושם קורות שגיאות לא קריטיות, שלא מעלות ולא מורידות בהבנת הנקרא של הקורא, וודאי שלא מביישות באופן טראגי אף אחד מהכותבים.
ובפרט שיש כאלו [ובכללם אני] שכותבים מתוך טאבלט (או סמארטפון), והשגיאות נפוצות יותר, ואין סבלנות לחזור ולתקן אותן..
-
-
@מה נשמע אני רוצה להתכתב איתך מסכים
-
-
@nigun מה זה ??????
-
@מאיר-רוקח הפורום נועד לעניני נטפרי לא לכתוב בכל אשכול
מה נשמע?
אתה רוצה להתכתב איתי? ועוד.. -
@ב-נ לא זכיתי להבין את רצונך (כשציטטת אותי)..
-
@חיים-כהן היה לך שגיעת כתיב
יש שגיעת כתיב שאתה טועה בגלל ההקלדה במקש ליד
ויש טעות שכותבים ט'במקום ת' -
נכון אתה צודק אבל אתה רוצה להתכתב איתי במייל
-
-
@חיים-כהן באמת לא זכית להבין אותי שאלתי אם אתה רוצה להתכתב איתי במייל
-
@חיים-כהן לזה התכוונתי .. מחילה ..
-
@ב-נ רוצה או לא
-
@מאיר-רוקח אולי מספיק להספים את הפורום !!
לא צריך להזמין את כל הפורום בשביל להתכתב איתך במייל !
כאן זה לא פייסבוק או רשת חברתית !!