חסימת אייפד לגלישה עם אינטרנט נטורי בלבד
-
-
@ב-נ ????
-
בוקר טוב. זה אייפד של אפל. לא ראיתי שיש וויפרי לזה.. אני טועה?
-
@yamcomp2 אמר בחסימת אייפד לגלישה עם אינטרנט נטורי בלבד:
בוקר טוב. זה אייפד של אפל. לא ראיתי שיש וויפרי לזה.. אני טועה?
אתה לא טועה.
-
אז יש פתרון אחר?
-
לכאורה ניתן להכניס סים של נטפרי ולחסום וויפי בהגדרות או פיזית
-
זה בלי סים
-
@yamcomp2 ניתן להשתמש באייפד לגלישה בלבד עם סינון של נטפרי כמובן אחרי שתתקין תעודת אבטחה כמפורט כאן
כאמור ניתן רק לגלוש בדפדפן עם הסינון, וכן אפליקציות שמותקנות כבר ואושרו בנטפרי יעבדו, כמו בנקים וקופ"ח, אבל חנות האפלקציות חסומה וכן רוב אפלקציות המערכת כמו iCloud וכו'. יש לציין שאפליקצית ZOOM ג"כ חסומה באייפד. -
@רוכב-בערבות אתה כותב מניסיון ?!
כי שמעתי שגם אם מתקינים את התעודות אבטחה רק הדפדפן עובד והאפליקציות לא.... -
@simcha123 קודם כל סליחה על הזמן.
כתבתי שרק אפלקציות שכבר על המכשיר יעבדו. נניח שהיתה לך אפשרות להכנס לחנות דרך חיבור לא של נטפרי ולהתקין, זה יעבוד גם אחרי שתתחבר לנטפרי.
שוב, יש אפלקציות שלא יעבדו בכל מקרה. אין לי מידע על הרבה אפלקציות רק ממה שאני מכיר... -
@רוכב-בערבות תודה לך
התקנתי את תעודת האבטחה ואכן אני מצליח לגלוש עם נטפרי. אבל ברגע שאני מתחבר לוויפי אחר אז אין שום הגנה. אני שואל ורוצה לדעת אם יש אופציה לחסום אפשרות חיבור לוויפי אחר או לחילופין חסימה שבמידה וזה לא מחובר לנטפרי אז זה לא יגלוש -
@yamcomp2 אין חסימה כזו בapple. (בmac יש אופציה דחוקה - וגם היא לא ממש חוסמת. אבל בiOS אי אפשר)
-
אם זה אותו ממשק הגדרות כמו באייפון
אז אפשר לחסום לגמרי את האפשרות של וויפי ע"י ההגדרות "זמן גישה"
דהיינו אתה נותן את זה למישהו שיעשה את הקוד ויחסום שם את הוויפי
ואם תצטרך לעדכן או להוסיף אפליקציות (שאז תצטרך וויפי)
תוכל לפתוח את זה ע"י אותו קוד -
@א-פושטער-איד את זה כולם מכירים, מרשי מדבר על מקרה שהוא כן צריך להשתמש בוייפיי (כך לפחות נשמע ממנו), רק שהוא רוצה להגביל את זה לוייפיי של נטפרי.
-
אתה יכול להתחבר לרשת שאתה רוצה. לאשר לחיבור אוטומטי ואז לנעול את הגדרות הWIFI .כך כל פעם שתדליק את הIWFI זה יתחבר לאותו חיבור אוטומטי בלי שתוכל להתחבר לחיבור WIFI אחר
-
כל זה אם יש אפשרות לחסימה של הגדרות הwifi ולא על כפתור ההדלקה של הwifi כמו שיש אפליקציה לאנדרואיד שחוסמת את ההגדרות ולא את הכפתור ההדלקה באפל אני לא יודע אם יש כזה אפשרות(אלא א"כ אתה רוצה להשאיר את הwifi דלוק תמיד)
-
@ami אני מקווה שאתה כותב מידיעה.
-
אני בדקתי באפליקציה appiok באנדרואיד שחוסמת את את הגישה להגדרותwifi הגדרתי על רשת אחת חיבור אוטומטי וזה התחבר תמיד לאותה רשת גם אם יש רשת אחרת פתוחה
-
@ami כן אבל אני מקווה שאתה יודע שאנדרואיד ו-iOS הן שני דברים שאינם קשורים
-
זהו אני אמרתי שאני מציע פיתרון שיש אותו באנדרואיד השאלה אם יש את אותם הגדרות נעילה גם באפל