פלטפורמת יוטיוב למוזיקה/שמע בלבד
-
נודה לקידום רעיון פלטפורמת יוטיוב מוזיקה/שמע בלבד, ללא תמונה, כך שיעורים או קליפים בהם התוכן ראוי אך התמונה/וידאו פחות ראויים, יקבלו גם במה וזמינות למשתמשים.
בתודה מראש,
-
@nirel אמר בפלטפורמת יוטיוב למוזיקה/שמע בלבד:
נודה לקידום רעיון פלטפורמת יוטיוב מוזיקה/שמע בלבד, ללא תמונה, כך שיעורים או קליפים בהם התוכן ראוי אך התמונה/וידאו פחות ראויים, יקבלו גם במה וזמינות למשתמשים.
בתודה מראש,
רעיון אדיר!!! לפעמים אני מקבלת קישורים לשירים ליוטיוב בשביל העבודה שלי, לעריכת מוזיקה ומספיק לי השמע, אין צורך כלל בוידאו ואני מוותרת לשלוח פניה... אם תהיה אפשרות כזו, זה ממש יועיל כי לא נצטרך לשלוח פניה על כל סרטון.
או במחשבה שניה, מי שיסנן את התוכן של השמע?? [אם יש סרטון, בדר''כ אפשר לדעת גם מה אומרים בשמע... -
-
@פלורידה
בדרך כלל יש גם מילים לשירים. גם אם יסונן לפי רשימת אמנים המוסכמים על כלל הציבור זה יהיה מצויין. לגבי שיעורים אותו רעיון. כל עוד הרב המרצה הוא אינו רב שיצאו נגדו גדולי ישראל או לחלופין, יקבל פידבק שלילי ממאזיניו (כמו דיסלייק. במסגרת הפלטפורמה) אין סיבה ששיעוריו לא יהיו זמינים לשמיעה. -
@nirel אבל במילא הבדיקה של נטפרי ביוטיוב היא על הויזואלי ולא על השמע.
-
@פלורידה ??
-
@a0533057932 טעות?
-
@פלורידה @a0533057932 הבדיקה גם על השמע, אבל לא חוסמים בזה על כל דבר.
-
בהחלט זה יהיה אדיר אם תהיה אפשרות לפתוח את יוטיוב או רעיון דומה, פשוט עם סינון. (אם זה אפשרי בכלל,).
זה יהיה הרבה יותר קל להתנהל באתר של יוטיוב הכולל אפשרות לשמע רצוף לפי מה שאני אוהב ובלי צורך לארגן בדוקא רשימת שירים וכדו'.
זה באמת בר ביצוע? -
אולי זה בדיוק מה שדובר, אבל...
יש הרבה קורסים וידע שמועברים בסרטונים ולא תמיד צריך את הסרטון ומספיק רק שמע, א"א שיהיה רק בצורת שמע?
אני מדגיש לא מדובר בשירים אלא בידע טכני שנלמד בקורסים.
ואם יש סיבות שלא לפתוח, בשעת הדחק נטפרי שולחים את הסרטון אישי, אני ביקשתי שישלחו בגירסת MP3, שיגעתי את הנציגים אבל לא היתה להם את האופציה, אולי למקרה כזה כדאי שיהיה אפשרות רק בגירסת MP3?