חיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi
-
@שחרית יש גם נטפרי!
איך בדקת והגעת למסקנה שאין? -
@helper אמר בחיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi:
הפיתרון זה להתחבר לספק נטפרי ולא להתחבר ב VPN.
מה זה אומר? (סליחה על הבורות) להתחבר אחרת במחשב או אחרת בוויפי?
@למדן-וידען אמר בחיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi:
@שחרית יש גם נטפרי!
איך בדקת והגעת למסקנה שאין?ניסיתי להיכנס לאתר שבנטפרי נחסם, בהגדרות רימון של הפון, לא.
-
אולי תסביר יותר.
יש לך ראוטר מה מוגדר עליו ?
יש לך סמארטפון מה מוגדר עליו ?
יש לך מחשב מה מוגדר עליו ?
אנא פרט כמה שיותר כדי שנבין.
-
מנסה...
- ראוטר של בזק, אראל נתנו לי שם משתמש וסיסמה (קודם כתבתי בזק, זו טעות)
יש לי חשבון נטפרי, המחשב חסום נטפרי. - סמרטפון שמוגדרת עליו חסימה של רימון.
- בחיבור דרך וויפי - עולה החסימה הרגילה של הסמרפון אבל לא נחסם גם נטפרי.
המסקנה שלי - שדרך הוויפי - החסימה לא עובדת.
(באתרוג - כל מכשיר שמישהו ניסה לחבר ברשת האלחוטית נתקל בחסימה של אתרוג, לזה קיויתי)
vpn - קשור בכלל לסיפור שלי? חשבתי זה בשביל שהמחשב שלי שלא יתחבר לרשתות של אחרים, מה שלי לא רלוונטי, כי הוא נייח. לא? ערבבתי מושגים?
- ראוטר של בזק, אראל נתנו לי שם משתמש וסיסמה (קודם כתבתי בזק, זו טעות)
-
איך אתה מחובר לרימון - האם רימון הספק שלכם (ואיך הם מגינים על הוייפי)?
-
אולי הראוטר שלך התאפס בחזרה לרימון.
אין הבדל בראוטר בין חיבור דרך כבל לחיבור דרך WIFI. -
רימון הוא רק בסמארטפון.
זה טלפון שלכתחילא הוא "מפוקח". שחזור הגדרות יצרן פשוטות באופן תמים - איפס אותו למכשיר רגיל לכל דבר (!!!)
בגלל שזו פרוצדורה שלמה וצריך לשלוח את המכשיר להתקנה מחדש של החסימה - למשך שבועיים, התקנו עליו חסימה של רימון. זו תוכנה. -
החסימה של רימון היא זמנית (בשביל והייתם נקיים)
-
@helper אמר בחיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi:
אולי הראוטר שלך התאפס בחזרה לרימון.
אין הבדל בראוטר בין חיבור דרך כבל לחיבור דרך WIFI.הראוטר לא קשור לרימון, הוא לא היה קשור לרימון. הוא חדש ומיד הותקן עליו אראל
-
יש לו סים?
אם יש לו תנסו להסיר ולבדוק.אם לא תעשו הקלטת תעבורת אינטרנט ותשלחו לתמיכה.
-
תודה....
-
כנראה שלא התקנת תעודת אבטחה של אנדרואיד על המכשיר. והמכשיר בכלל המשיך לגלוש דרך הרשת הסלולרית הרגילה.
תתתקיני את התעודות אבטחה ותבדקי שוב. -
@mosh115 אמר בחיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi:
כנראה שלא התקנת תעודת אבטחה של אנדרואיד על המכשיר. והמכשיר בכלל המשיך לגלוש דרך הרשת הסלולרית הרגילה.
תתתקיני את התעודות אבטחה ותבדקי שוב.@mosh115 זה שהוא לא התקין את התעודות אבטחה לא יתן לו גישה לאתרים סגורים. הוא כותב שאתר שסגור בנטפרי עובד.
@שחרית אתם בתוחים שהאתר שראיתם סגור בנטפרי?
-
החסימה של רימון על סמארטפונים עובד עם vpn כך שכלל לא משנה איזה אינטרנט יש בראוטר, האינטרנט של המכשיר תמיד יישאר רימון.
-
@ליכט אמר בחיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi:
החסימה של רימון על סמארטפונים עובד עם vpn כך שכלל לא משנה איזה אינטרנט יש בראוטר, האינטרנט של המכשיר תמיד יישאר רימון.
לא אמור להיות כך.
-
כאשר משתמשים במכשיר שכל התעבורה שלו עוברת על ידי vpn החסימה עובדת בצורה כפולה. גם החסימה של רימון וגם החסימה של נטפרי.
כלומר מה שפתוח ברימון ופתוח בנטפרי יפתח.
מה שפתוח ברימון וסגור בנטפרי יהיה סגור
מה שסגור בנטפרי ופתוח ברימון גם יהיה סגור. -
@mosh115 סתם שואל: אתה סתם מנסיון?
-
@DovidStroh יש לי סמארטפון שעובד עם חסימת vpn (לא של רימון) ובדקתי אצלי.
אם ניתן לקרוא לזה ניסיון אז כן...
הvpn בעצם מנטר את כל הפעילות במכשיר לשרתים שלהם ולכן גם אם תתחבר לנטפרי דרך wifi כל האינטרנט עדיין יעבור דרך הvpn. -
@mosh115
כמו שכתבתי, כשיש vpn כל התעבורה עוברת דרך ה-vpn בלבד, ולכן בסמארטפון שיש בו חסימה של רימון התעבורה היא של רימון בלבד, בדיוק כמו מחשב שיש בו vpn של נטפרי. -
@ליכט אמר בחיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi:
@mosh115
כמו שכתבתי, כשיש vpn כל התעבורה עוברת דרך ה-vpn בלבד, ולכן בסמארטפון שיש בו חסימה של רימון התעבורה היא של רימון בלבד, בדיוק כמו מחשב שיש בו vpn של נטפרי.לפי מה שאתה אומר אז כל מי שיש לו נטפרי גם במחשב יכול לגלוש פרוץ עם וי פי אן?
לפי מה שנטפרי מצהירים אמור להיות לך טעות