השמעת המוזיקה גם אם הקליפ נחסם
-
האם תוכלו לאפשר שמיעת מוזיקה מקליפ - mp3 במקום mp4,
אם הקליפ נחסם בגלל שבקליפ יש תמונה אחת לא מתאימה?
(נניח הקליפ צולם ברחוב שכל מיני אנשים עוברים מאחורה) -
@checkit זה נותן עבודה כפולה לנטפרי כי במקרה שמדובר בזמרת אז צריך להקשיב ל הקלטה שוב
מה שכן ניתן להציע שיהיה אפשרות של סרטון אחרי שנחסם ’’שלח אודיו לבדיקה’’ בעלות נקודה נוספת -
לא חושב שצריך נקודה נוספת
מספיק אחת שיבדקו.
אם זה לא כשר לצפיה
שיבדקו באופן אוטומטי האם זה כשר לשמיעה. -
אכן, באותו רעיון אפשר לחסום את הצגת הוידאו ולאפשר שמיעה בלבד
-
@checkit
לא לשכוח שנטפרי אמור להיות בשביל מטרות לפרנסה.
פותחים מוזיקה כי אנשים צריכים את זה, אבל לעשות מאמץ מיוחד בשביל לפתוח שירים מסויימים שלא יקרה כלום אם יהיו חסומים? זה נראה לי מוגזם. -
@nigun זה יכול להועיל מאוד גם בהרצאות שונות, שלפעמים בגלל איזה תמונה שמופיעה באמצע, כל ההרצאה נחסמת למרות שהיא נקיה לחלוטין
-
@nigun
אבל התגובה של @צדיק-תמים זה נכון כי לא תמיד הבעיה במוזיקה -
@צדיק-תמים אמר בהשמעת המוזיקה גם אם הקליפ נחסם:
@nigun זה יכול להועיל מאוד גם בהרצאות שונות, שלפעמים בגלל איזה תמונה שמופיעה באמצע, כל ההרצאה נחסמת למרות שהיא נקיה לחלוטין
יתכן שנטפרי יעשו בעתיד את המאמץ הזה בשביל הרצאות חשובות אבל גם אז זה לא לגיטימי שיתנו את השירות הזה גם לשירים.
-
יתכן שנטפרי יעשו בעתיד את המאמץ הזה בשביל הרצאות חשובות אבל גם אז זה לא לגיטימי שיתנו את השירות הזה גם לשירים.
זהכבר נתון להחלטתם של נטפרי
-
@היימישע אמר בהשמעת המוזיקה גם אם הקליפ נחסם:
זהכבר נתון להחלטתם של נטפרי
ברור
אבל אם הם יתנו את השירות הזה אני מביע כאן מחאה. -
@nigun ואני מביע מחאה הפוכה... לפי דבריך היה צריך לאפשר לשלוח לבדיקה רק הרצאות.
למה בגלל שיש בשיר נשים - גם צנועות, אבל לפי כללי נטפרי זה אמור להיות חסום בגלל זה - לא אמור להיות פתיחה חלקית? -
@צדיק-תמים אמר בהשמעת המוזיקה גם אם הקליפ נחסם:
@nigun ואני מביע מחאה הפוכה... לפי דבריך היה צריך לאפשר לשלוח לבדיקה רק הרצאות.
למה בגלל שיש בשיר נשים - גם צנועות, אבל לפי כללי נטפרי זה אמור להיות חסום בגלל זה - לא אמור להיות פתיחה חלקית?אז בנתיים עוד לא נמחאה לפני שנטפרי יחליט
חבל לבזבז את האנרגיה ולמחות על דבר שעדיין לא קרה
בנתיים תמחה על אוטובסים שנוסעים בשבת בתל אביב...... -
@היימישע אמר בהשמעת המוזיקה גם אם הקליפ נחסם:
בנתיים תמחה על אוטובסים שנוסעים בשבת בתל אביב......
זה לא נוגע ליומיום שלי
כאן יש אנשים שמנסים להציע הצעות הזויות לפיתוח פתרונות לפנאי על חשבון פיתוח דברים אחרים שיועילו לאנשים שצריכים אותם לעבודה שלהם. -
מה איכפת לך שהוא מציע רעיונות??
איש לא נפגע מלשמוע רעיונות...
זורק לאויר
ירצו יקחו - לא ירצו לא ייקחו
-
אכן גם לי היה את הרעיון הזה
וכן הפוך, היה לי, לא הסרטון הראשון, שהיה הסרטה של הסבר פעולה מסויים, שהייתי צריך, אבל אותו אחד, העלה שיר של נשים ברקע, לא הייתי צריך כלל את השיר אלא את ההסבר איך עושים את זה ובגלל זה הסרטון נחסם