רובוט ששולח תמונות לבדיקה.
-
אני חושב שנטפרי יחליפו למחשבים יותר חזקים ויסננו את כל התמונות שקיימות בגוגל מכה אחת
-
@shlomo-b אמר ברובוט ששולח תמונות לבדיקה.:
אני חושב שנטפרי יחליפו למחשבים יותר חזקים ויסננו את כל התמונות שקיימות בגוגל מכה אחת
א. אתה מכיר מאגר פתוח של גוגל?
ב. או שיש לך דרך אחרת לנחש את כל התכנים האפשריים הקיימים בגוגל?
ג. ולמה לך בכלל לסנן תוכן שלא ידוע אם יהיה רלוונטי אי פעם לאדם כלשהו?
ד. האם אתה מודע לכמות התוכן שנוספת בכל רגע לרשת? -
@ברצינות למה לא שיסימו כבר אם בדיקת התמונות
-
@shlomo-b אמר ברובוט ששולח תמונות לבדיקה.:
@ברצינות למה לא שיסימו כבר אם בדיקת התמונות
שאלתי 4 שאלות אם שמת לב
אין לי אפשרות לענות לך לפני שתענה עליהן -
שאלתי 4 שאלות אם שמת לב
אין לי אפשרות לענות לך לפני שתענה עליהןסליחה באמת לא שמתי לב.
התשובה ל א ב ו ד היא לא.ול - ג היא:
שבדיוק בשביל זה כתבתי שיהיה כמין מקום הצבעות שבו יהיה קישורים נניח לאתרי קניות למאגרי קניות לאתרים שונים וכל משתמש נטפרי יוכל להצביע איזה קישור הוא רוצה שיבדקו עברו.
למשל רוב הגרפיקאים היה שמחים שאתרים ידועים של מאגרי תמונות יבדקו כמה שיותר לעמוק וככל שיהיו יותר הצבעות לאתר מסוים ככה יבדקו אותו יותר.ב
גם כיום לא כל תמונה שנבדקת היא בהכרח תמונה שמישהו יצטרך הי פעם בעתיד,
מה אכפת לך - אם גם ככה יש בודקים שמקבלים על הזמן הזה כסף בהודו,
שיבדקו תמונות שמישהו ודאי יצטרך (זוכר - הצבעות!)
נכון שלא הכל יצטרכו אבל ודאי הרבה כן יצטרכו.ולעתי זה עונה גם על שאר השאלות.
-
@nk
אתה רוצה שנטפרי יבנו כזה רובוט?
תפעיל קרולר על המחשב שלך בשעות הקטנות של הלילה וזה אמור לעשות את העבודה
אם זה באמת יעזור לך תעדכן את נטפרי שזה מועיל לך ואתה רוצה לדעת באיזה שעות לא להפעיל את זה -
@nk אמר ברובוט ששולח תמונות לבדיקה.:
שאלתי 4 שאלות אם שמת לב
אין לי אפשרות לענות לך לפני שתענה עליהןסליחה באמת לא שמתי לב.
הגבתי ל @shlomo-b אם שמת לב, אגב
התשובה ל א ב ו ד היא לא.
ול - ג היא:
שבדיוק בשביל זה כתבתי שיהיה כמין מקום הצבעות שבו יהיה קישורים נניח לאתרי קניות למאגרי קניות לאתרים שונים וכל משתמש נטפרי יוכל להצביע איזה קישור הוא רוצה שיבדקו עברו.
למשל רוב הגרפיקאים היה שמחים שאתרים ידועים של מאגרי תמונות יבדקו כמה שיותר לעמוק וככל שיהיו יותר הצבעות לאתר מסוים ככה יבדקו אותו יותר.ב
גם כיום לא כל תמונה שנבדקת היא בהכרח תמונה שמישהו יצטרך הי פעם בעתיד,
מה אכפת לך - אם גם ככה יש בודקים שמקבלים על הזמן הזה כסף בהודו,
שיבדקו תמונות שמישהו ודאי יצטרך (זוכר - הצבעות!)
נכון שלא הכל יצטרכו אבל ודאי הרבה כן יצטרכו.ולעתי זה עונה גם על שאר השאלות.
אתה יוצא מתוך הנחה שהתוכן באתרים האלו הוא קבוע ולא מתחדש, וזאת טעות. וזאת הסיבה שזה לא עונה על שאר השאלות.
אגב, באתרי גרפיקה שנמצאים בשימוש רב אצל גרפיקאים רוב התוכן הפופולרי כבר פתוח חוץ מהתכנים החדשים שנוספו מאז הביקור האחרון של גרפיקאי אחר על אותה שאילתה.
-
אתה יוצא מתוך הנחה שהתוכן באתרים האלו הוא קבוע ולא מתחדש,
זה לא נקודת הנחה שלי בכלל,
גם אתר שמתחדש עדין הרבה יותר כף שנכנסים והכל פתוח
כאשר נכנסים לדברים פופלארים סביר להניח שהם יהיו פתוחים וכאשר נכנסים לנישות ממש לו
ולפחות אצלי נכנסים להרבה נישות עד שמוצאים ספק ובודקים אותו היטב..... -
@nk אמר ברובוט ששולח תמונות לבדיקה.:
אתה יוצא מתוך הנחה שהתוכן באתרים האלו הוא קבוע ולא מתחדש,
זה לא נקודת הנחה שלי בכלל,
גם אתר שמתחדש עדין הרבה יותר כף שנכנסים והכל פתוח
כאשר נכנסים לדברים פופלארים סביר להניח שהם יהיו פתוחים וכאשר נכנסים לנישות ממש לו
ולפחות אצלי נכנסים להרבה נישות עד שמוצאים ספק ובודקים אותו היטב.....אם אתה מודע לזה שבכל דקה עולה תוכן חדש - לא יעזור לך רובוט שיסרוק את התוכן בדיוק באותה הדקה שאתה גם נכנס לאתר
באופן כללי אני רואה שנטפרי מחפשת לנצל את המשאבים ליעודים יותר שימושיים מאשר לנישות צדדיות שיועילו למשתמש בודד וברוב הפעמים לא יגיעו לעולם לשימוש ע"י אף אחד מהמשתמשים של נטפרי
-
נדמה לי שלפעמים אותה תמונה נשלחת פעמיים לבדיקה
-
@nk אתה בא עם רעיון טוב אבל זה נראה לי מדי מסובך ולא מעשי.
אני הייתי מציע במקום זה, שיהיה מסלול בתשלום (כמו הרעיון שניתן להצבעה על שיפור https://netfree.link/app/#/tools/feature-request - הצעה #10) והמחירים יעלו לפי העומס באופן אוטומטי, כמו שזה נהוג במקומות שונות ואז כל אחד כבר יידע לנצל את שעות השפל ומי שבאמת כדאי לו לנצל את המערכת [ואת העובדים בתשלום] - בבקשה ישלם על זה.