חיבור איטי מאוד
-
שלום
התחברתי לאחרונה לנטפרי עם סטיק BOON וסים של 019
יש קליטה מעולה לפי המדדים
אבל הכל איטי...מסורבל...עד שאתר עולה.....אפשר להתייבש
לא באתי להתלונן
רק לשאול
האם ככה זה או שהבעיה אצלי? -
@galkkrt תעלה צילום מסך של תוצאות בדיקה ב- https://www.speedtest.net/
-
@galkkrt אמר בחיבור איטי מאוד:
רק לשאול
האם ככה זה או שהבעיה אצלי?תלוי באיזה איזור אתה.
בעקרון באיזורים החרדים, המצב די גרוע, כי הרבה משתמשים עם נטסטיק כי זה יותר זול. ואנטנות אין הרבה ...בביתר למשל זה ידוע שהקליטה גרועה מאד, תכתוב איפה אתה גר (אם אתה מעוניין) ואולי יוכלו לענות לך.
-
האמת שאני בשכונת בית וגן בירושלים, ויש לי גם סטיק 019 וזה עובד מצויין, אני כמעט ולא רואה הבדל עם החיבור הקווי שלי.
-
@לא-מתייאש אמר בחיבור איטי מאוד:
האמת שאני בשכונת בית וגן בירושלים, ויש לי גם סטיק 019 וזה עובד מצויין, אני כמעט ולא רואה הבדל עם החיבור הקווי שלי.
מעניין, באיזה איזור?
אנכי כנ"ל אולם יש הבדל עצום בין קוי לנייד. -
@yp אמר בחיבור איטי מאוד:
מעניין, באיזה איזור?
אנכי כנ"ל אולם יש הבדל עצום בין קוי לנייד.הסטטיסטיקה מראה את המהירות האמיתית של 4G בארץ כיום במהירות הורדה של מקסימום 27Mbps אצל חברת פלאפון ובערך 20Mbps אצל פרטנר והוט מובייל (תשתית שעליהם עובד 019) כך שאם יש למישהו חיבור קוי של 40 מגה שבפועל מקבל בערך 15-20 מגה אין הרבה הבדל רק שחיבור קוי ייתכן שהוא יותר אחיד.
-
@yp אמר בחיבור איטי מאוד:
מעניין, באיזה איזור?
אנכי כנ"ל אולם יש הבדל עצום בין קוי לנייד.כשאני משתמש בסטיק, אני בדרך כלל באזור של קסאוטו. יש לי הרבה פעמים 40-30 מגה, ונראה לי שלכל הפחות אני מקבל 10 מגה. אני עושה הרבה שיחות וידאו וזה עובד מצויין. יש לי פינג של 20 בערך.
בנייח יש לי תמיד 33, 34 מגה. -
@ברצינות אמר בחיבור איטי מאוד:
@galkkrt תעלה צילום מסך של תוצאות בדיקה ב- https://www.speedtest.net/
-
@galkkrt
יכול להיות הרבה סיבות.
צור איתי קשר ואנסה לעזור לך