הוספת אפליקציה לפרופיל אישי בהגדרות
-
שלום לכולם,
חשבתי על רעיון שיוכל לעזור למשתמשי אנדרואיד. ידוע שהיום, כל אחד יכול להדגיר לעצמו פרופיל שבו יוכל לחסום מה שהוא רוצה לחסום, או לפתוח רק מה שהוא רוצה לפתוח. חשבתי שיהיה טוב אם נוכל להוסיף לרשימה הזאת את האפליקציות לפתוח או לחסום כמו אתרים. הכוונה שזה יחסום או יפתח את כל החיבורים הנצרכים לאפליקציה. למשל אני רוצה לפתוח רק אגד, סקייפ, בנקים, וכמה אפליקציות בודדות ואת כל השאר לחסום, הסתדרתי כרגע עם הקלטוט והוספתי את כל החיבורים שראיתי קשורים לסקייפ וכו אבל זה ממש ארוך ולא נוח.
תודה רבה. -
@לא-מתייאש החסרון בזה הוא שהגבלות כאלה יחולו על כל החיבור, וכמו שכתבת זה עבודה (רק שאתה מציע שמישהו בצוות נטפרי יעשה את זה פעם אחת ויחסוך טרחה פעמים הבאות). אני ממליץ יותר על אפליקציות בקרת הורים
ראה https://forum.netfree.link/post/123417 -
@צדיק-תמים האמת שבמקרה שלי, זה מה שאני רוצה אבל עוד מעט נוכל להגדיר פרופיל לפי מכשיר.
-
@לא-מתייאש אמר בהוספת אפליקציה לפרופיל אישי בהגדרות:
אבל עוד מעט נוכל להגדיר פרופיל לפי מכשיר
אולי (בינתיים דווח על היכולת הזאת רק בוויפרי החדש למחשב ש@magicode כתב שלא מוכן עדיין). בכל מקרה האפליקציות הנ"ל הם פתרון מעולה מנסיון, ניתן גם להגדיר מגבלת זמן יומית ועוד, דברים שנכון לעכשיו לא אפשריים דרך הגדרות הסינון.
-
@צדיק-תמים אמר בהוספת אפליקציה לפרופיל אישי בהגדרות:
בכל מקרה האפליקציות הנ"ל הם פתרון מעולה מנסיון, ניתן גם להגדיר מגבלת זמן יומית ועוד, דברים שנכון לעכשיו לא אפשריים דרך הגדרות הסינון
הבעייה שאם אתה רוצה בנוסף לזה לפתוח רק כמה אתרים, אתה לא יכול, זה או כל הדפדפן או כלום
-
@צדיק-תמים אמר בהוספת אפליקציה לפרופיל אישי בהגדרות:
בכל מקרה האפליקציות הנ"ל הם פתרון מעולה מנסיון, ניתן גם להגדיר מגבלת זמן יומית ועוד, דברים שנכון לעכשיו לא אפשריים דרך הגדרות הסינון
הבעייה שאם אתה רוצה בנוסף לזה לפתוח רק כמה אתרים, אתה לא יכול, זה או כל הדפדפן או כלום
טעות, מנסיון זה בהחלט אפשרי