סינון חנות מיקרוסופט
-
הסינון של חנות האפליקציות של מיקרוסופט אינו תואם בכלל את הרמה של נטפרי, כל המנגנון של הסינון לפי קטגוריות תואם יותר את "גלישה בטוחה" של גוגל..., יש אינספור אפליקציות שהם מלאים בפריצות. אני לא רוצה לנקוב בשמות כי אני לא רוצה להכשיל אנשים. למה אי אפשר לסנן את החנות כמו שמסננים אתרים - שיטת הרשימה הלבנה?
-
@יענקעלע שלחת דיווח לנטפרי בעניין?
-
@shraga דיברתי עם נציגה בטלפון וקיבלתי הוראות של חצי שעה עבודה בצילומי מסך והקלטת תעבורות אינטרנט. הבעיה שלי הוא שיסגרו רק מה שמצאתי ולא ישנו את השיטה. את זה כבר היה לי בחברת נתיב..., ובגלל זה עברתי לנטפרי
-
@יענקעלע אמר בסינון חנות מיקרוסופט:
הבעיה שלי הוא שיסגרו רק מה שמצאתי ולא ישנו את השיטה
על סמך מה החלטת כך? נטפרי מתייחסים ברצינות לדיווחים, אמנם לעיתים השיקולים לגבי מה לעשות בפועל שונים ממה שנראה לעיני הלקוח.
-
-
@shraga את הבעיה כבר הסברתי להם בטלפון וכתבתי את זה בבירור פה על במה זו, אין צורך בצילומי מסך של פריצות, זה נתון ברור מאוד ״אפליקציה שמכילה פריצות, אם זה תחת קטגוריה מאושרת, פתוחה בנטפרי״.
-
@קטן זה לא בדפדפן
-
-
@nk זה לא אתר, זה התוכנה ״חנות האפליקציות של מיקרוסופט״. אין היסטוריה ואין קאש, והסינון לא עובדת כמו על דפדפן. אני מבקש שמי שלא מבין מה אני מדבר שלא יגיב לפני שהוא מתעניין אצל חבר מה זה ועל מה זה. אני בן אדם עסוק שאיכפת לי מכלל ישראל אבל אין לי זמן להסביר לכולם איך עובד מחשב.
-
@nk זה לא אתר, זה התוכנה ״חנות האפליקציות של מיקרוסופט״. אין היסטוריה ואין קאש, והסינון לא עובדת כמו על דפדפן. אני מבקש שמי שלא מבין מה אני מדבר שלא יגיב לפני שהוא מתעניין אצל חבר מה זה ועל מה זה. אני בן אדם עסוק שאיכפת לי מכלל ישראל אבל אין לי זמן להסביר לכולם איך עובד מחשב.
אתה רוצה שהחנות תפעל ע"פ רשימה לבנה של כל אפליקציה ולא ע"פ רשימה לבנה של קטגוריות?
-
מה שונה אפלקציה בחנות מיקרוספוט מכל אפלקציה(תוכנה) שאפשר להוריד ברחבי הנט, לא לדבר על עדכונים של תוכנות ושל WINDOWS ותוספים שונים , הכל באותה קטגוריה, זה באחריות המשתמש
-
@a0533057932 בדיוק, אין מנוס וזה כל החידוש של נטפרי
-
@a0533057932 בדיוק, אין מנוס וזה כל החידוש של נטפרי
אני לא יודע מה השיקולים של נטפרי
אבל בהתחלה זה היה רשימה לבנה של אפליקציות
ואז זה השתנה -
@a0533057932 ועל אלה אני בוכיה
-
-
@a0533057932 מה קשר? אני לא רוצה לפרסם את האפליקציות אבל מדובר באפליקציות מלאים בסרטים ומאות תמונות פרוצות בכל אפליקציה! הכל בהכשר מהודר של נטפרי.
-
@a0533057932 מה קשר? אני לא רוצה לפרסם את האפליקציות אבל מדובר באפליקציות מלאים בסרטים ומאות תמונות פרוצות בכל אפליקציה! הכל בהכשר מהודר של נטפרי.
נשמע מוזר מאוד מאוד
בד"כ תמונות וסרטונים ושאר תכנים שבתוך האפליקציה מגיעים אחרי ההתקנה מהרשת מהשרת של התוכנה הספציפית ועוברים סינון כרגיל כמובן
נדיר שתוכן ממשי נשלח בתוך האפליקציה עם ההתקנה -
הכל בהכשר מהודר של נטפרי.
וכי נטפרי הם השוטר למה מותקן לך על המחשב ומה לא?
וכי בגלל שגילית תוכנה שיש בה בעיה כי היא מגיעה באופן מובנה עם סרטונים בעייתים על נטפרי לחסום הורדת כל תוכנה בעולם עד שיבדקו שאין בה בעיה?
נטפרי מסננת את הדפדפן
ובנוסף גם את האינטרנט של שאר האפליקציות -
@צדיק-תמים מוזר אבל קיים, יש הרבה דברים מוזרים בעולם.
-
@a0533057932 לא תוכנה אחת, עשרות! על מה צריך מסנן ועוד נטפרי? וכי בגלל שיש אתרים בעייתים בעולם צריך לחסום כל אתר עד שיבדקו שאין בעיה?