הוספת אפשרות בכרטיסיה של נטפרי
-
שלום וברכה.
אני רוצה להציע למנהלי נטפרי על אפשרות נוספת בכרטיסיה. השבתה של הכרטיסיה בעמודים מסוימים
כלומר האם ניתן להוסיף אפשרות בכרטיסיה - השבת בדף זה.
בדרך כלל אני צריך את הכרטיסיה אבל יש לי אתר מסוים שהמיקום של הכרטיסיה מציק לי מאוד.
אני יודע שיש אפשרות להתקין תוסף שימשיך לרענן את התמונות אפילו בעת שמעלימים את הכרטיסיה.
הבעיה שהתוסף לא עובד אצלי בצורה הכי טובה.
תודה. -
@mosh115 אמר בהוספת אפשרות בכרטיסיה של נטפרי:
שלום וברכה.
אני רוצה להציע למנהלי נטפרי על אפשרות נוספת בכרטיסיה. השבתה של הכרטיסיה בעמודים מסוימים
כלומר האם ניתן להוסיף אפשרות בכרטיסיה - השבת בדף זה.
בדרך כלל אני צריך את הכרטיסיה אבל יש לי אתר מסוים שהמיקום של הכרטיסיה מציק לי מאוד.
אני יודע שיש אפשרות להתקין תוסף שימשיך לרענן את התמונות אפילו בעת שמעלימים את הכרטיסיה.
הבעיה שהתוסף לא עובד אצלי בצורה הכי טובה.
תודה.אם אני לא טועה התמונות כיום מתרעננות לבד ולא צריך בשבילם את הלשונית.
מעבר לזה אתה יכול לכבות את הכרטיסיה בפאנל האישי (רק לא לפי אתר) -
התמונות מתרעננות אוטומטית רק מתי שיש לשונית. בדוק!
-
הבעיה שהתוסף לא עובד אצלי בצורה הכי טובה.האם התקנת את הגירסה הזו? באילו בעוית אתה נתקל עם התוסף?
-
@אברהם-כהן אמר בהוספת אפשרות בכרטיסיה של נטפרי:
הבעיה שהתוסף לא עובד אצלי בצורה הכי טובה.האם התקנת את הגירסה הזו? באילו בעוית אתה נתקל עם התוסף?
מותקן אצלי גירסה 1.2
אני מבין שאתה מפתח התוסף. אז דבר ראשון תודה רבה.
לגבי הפעולה של התוסף, רענון התמונות עובד בצורה חלקית ולא קבועה.
וכאשר אני לוחץ על הסמל בשביל להציג את הכרטיסיה זה לרוב לא עובד והכרטיסיה לא מוצגת.
אם תוכל לסדר את זה אני אודה לך מאוד. -
וכאשר אני לוחץ על הסמל בשביל להציג את הכרטיסיה זה לרוב לא עובד והכרטיסיה לא מוצגת.
על איזה אתרים זה לא עובד (או שזה באקראי)?
-
@DovidStroh אני מתעסק לצורך עבודתי עם עשרות אתרים אם לא מאות. לא בדקתי היכן זה עבד והיכן לא. לפעמים כן ולפעמים לא.
-
אצלי אני לא רואה בעיות, תנסה אם תוכל לספק קצת פרטים על השגיאות, פתח איזה אתר שעושה בעיות, תלחץ F12, בחלון שיפתח לך תבחר console, ותראה מה קורה כשאתה לוחץ על האייקון של התוסף, אם נרשם שם כל מיני דברים תעתיק את כל התוכן של החלון console לכאן.
-