בקשת תגית | חסימת ניוזרלטים
-
א. המילה הנכונה היא: ניוזלטר
ב. למה נרשמת לרשימות התפוצה האלו? אלי זה לא מגיע... -
@עמאר
אתה יכול לנסות דואר וירטואלי ואם אתה מקבל SMS בטלפון שלך זה אפילו יותר טוב כי הם חוסמים אוטומטית מכתבי חדשות /ניוזלטר, אבל אתה יכול לבקש אבל אתה יכול לבקש לבטל חסימה של אימייל מסוים אם זה חשוב
נסה את הקישור הזה
https://email36.com/ -
@ברצינות אמר בבקשת תגית | חסימת ניוזרלטים:
ב. למה נרשמת לרשימות התפוצה האלו? אלי זה לא מגיע...
אני מציע הצעה מבורכת, למה זה חשוב לדעת האם זה מגיע אליך או לא?
לגופו של ענין: ברוך ה' לא נרשמתי, וגם לא מגיע אלי.
אך סיפר לי ידיד שהוא נרשם לקבוצת מוזיקה כלשהי, ומאז התחיל אצלו בלאגן בלתי נשלט.
הפיתרון שאני מציע הוא שיהיה אפשר לחסום את זה בהגדרות חסימה. ושלום על ישראל. -
@עמאר כוונתך שנטפרי תתחיל למחוק מיילים מהחשבון האישי שלך?
כלומר שאתה תיתן להם שם משתמש וסיסמה של גוגל והם יתחילו למחוק לך מייל מייל שלא מתאים?
לא בטוח שמה שאתה רוצה אפשרי מבחינה טכנולוגית לעשייה -
@a0533057932
טכנית לנטפרי יש כבר היום גישה למיילים שלך (כמו שיש להם גישה לצ'אט שלך). הם בחרו בינתיים לא להתערב יותר מדי.
עיין כאן https://forum.netfree.link/topic/9526/נטפרי-מנטרת-דואר-יוצא-מחשבון-המייל -
@memgd אמר בבקשת תגית | חסימת ניוזרלטים:
@a0533057932
טכנית לנטפרי יש כבר היום גישה למיילים שלך (כמו שיש להם גישה לצ'אט שלך). הם בחרו בינתיים לא להתערב יותר מדי.
עיין כאן https://forum.netfree.link/topic/9526/נטפרי-מנטרת-דואר-יוצא-מחשבון-המייללמנוע שליחת מייל שנשלחת דרך נטפרי
ממש לא דומה למחיקת מייל קיים בתוך החשבון שלך שלכאורה לא אפשרי טכני -
ומניעה לפתוח את המיילים שמגיעים מכתובת ספיציפית
-
@עמאר אמר בבקשת תגית | חסימת ניוזרלטים:
@ברצינות אמר בבקשת תגית | חסימת ניוזרלטים:
ב. למה נרשמת לרשימות התפוצה האלו? אלי זה לא מגיע...
אני מציע הצעה מבורכת, למה זה חשוב לדעת האם זה מגיע אליך או לא?
מה שהוא התכוון לכתוב זה שהפתרון הנכון הוא פשוט לא להיכנס לשום רשימת תפוצה חינמית וכידוע כולם מספסרים רשימות התפוצה וככה הפתרון יתייתר.
-
-
נו באמת.....
לפי התגובות פה, נראה שאף אחד לא הבין למה הוא מתכוון.
פשוט ביותר, כוונתו @עמאר , לעשות תגית שהיא תחסום כל הצטרפות לניוזלטרים במייל, שהוא לא מעוניין שמלחיצת כפתור אחת לאיזה רשימת תפוצה, שולחים לך הכל ישירות למייל. (שכמו שהוא כתב, שילדים רואים זה בעיה - קטלוגי נשים וכו' וכו', - שבאתרים זה חסום - באיקסים ותמונות חסומות כמובן, ולקבל את זה למייל..... ודי לחכימא)סיכום: כמו ש"המעניינים" להרשם אליהם דרך נטפרי - הקישור חסום, ככה שיהיה תגית שתחסום כל התחברות לניוזלטרים.
מה שכן זה לא ממש מכסה את כולם, כי יש ה-מ-ו-ן ניוזלטרים (ובפרט של מוזיקה) שהחיבור אליהם הוא ישירות מהמייל - שולחים מייל ריק, ומקבלים הודעת התחברות באופן אוטומטי, (שלרשימות האלה יכולים להתחבר גם מי שיש לו מסלול של מייל בלבד).
רעיון מבורך!
מקוה שעזרתי. -
@עמאר אמר בבקשת תגית | חסימת ניוזרלטים:
לכן אני מציע לאפשר חסימת ניוזרלטים בהגדרות החשבון. כלומר שמי שרוצה שלא לקבל, יהיה בידו אפשרות.
א.
מאוד מבורך!
סך הכל מבקש שיוכל לעשות לחומרה!ב.
יש אפשרות לסינון מייל באופן אישי ככה שכל התוכן עובר בדיקה של תומכי נטפרי. (תוך אזהרה שאין לנטפרי אחריות על כך.)
החיסרון הגדול באפשרות הזו שאם אישה תרצה לשלוח לחברה שלה תמונה של אישה, אז היא תיחסם.
בסגנון הכול או כלום.ההצעה פו היא גאונית!
אני אישית בגלל דבר שקשור בזה עשיתי מסלול מיוחד בנטפרי.
ככה שיש לי קנס יציאה מהמסלול של 1000 שקל באופן מידי.
והפתיחה (יציאה מהמסלול) בפועל רק לאחר שבוע.......ברגע שנטפרי יעשו דבר כזה זה יחסוך את המסלול המיוחד הזה.
וחיסרון נוסף שיש בבדיקת התמונות במיל שבשביל לראות את התמונות צריך להוריד אותם.
לא ניתן לראות אותם במייל אונליין.
בקיצור רעיון מצוין.
הלוואי ויעשו אותו.............